RSS

Nyheter

Uppsytt bara för hundigt! Ett unikt NoseWork-halsband i tre fina färger. Halsbanden är handsydda i Sverige och det färgade tyget är en återvunnen polyester, där PET-flaskor blivit tyg igen. Halsbandet har NOSE WORK broderat i matchande färg.
Vi kör GREEN FRIDAY -den 24 november 2017
Vi struntar i black friday. Som motvikt och ett litet bidrag till jordklotet planterar vi ett träd i Vi-skogen för varje order vi får idag. Det känns bättre för oss :)
Raw For Paw är ett riktigt fint och supergott, ekologiskt hundgodis. Alla ingredienser till samtliga fyra smaker kommer från miljövänliga källor. Råvaran kommer från djur som lever det goda livet i de svenska skogarna, eller på närliggande gårdar. Ett riktigt lyxgodis för din hund.
Nova är en nyhet från Bistos! -den 16 november 2017
Nova är en lite mindre fårskinnsleksak som är förstärkt med brandslang inuti för att tåla tuffa tag. Passar till de mindre och mellanstora hundarna som gillar att kampa. Träningsleksaken har expanderhandtag som ger skön svikt.
Tränar du inför doftprovet? Eller vill träna mer på behållarsök? Nu har vi pizza-kartonger i rätt modell. Vi kan också erbjuda alla våra nose work-dosor med magnet i. Och magneten har blivit starkare.
En nyhet i Nose Work-bokhyllan! -den 9 augusti 2017
Så hamnar du på pallen i Nose Work! En nyskriven bok som tar dig vidare i din träning och ger dig tips och råd inför tävling. Lättläst och inspirerande med intervjuer av tre domare och tre tävlingsekipage.
Nu erbjuder vi ett fantastiskt gott och supersunt hundgodis som du kan belöna med både på träning och tävling. Det är frystorkat rent kött, som de flesta hundar älskar. Du kan välja oxbitar, hjortbitar och oxmedaljonger. I 14 dagar får du 20% rabatt på din beställning av godis / foder från Sund Hundmat.
Agilityböcker i sortimentet! -den 24 april 2017
Nu utökar vi med agility. Vi startar med otroligt användbara och praktiska böcker från Mikaela Holegård. Detta är verkligen böcker som du använder i praktiken.
Nyhet från RAUH! -den 21 april 2017
Ett litet gott och nyttigt tuggben från RAUH gör sin entré i sortimentet. TINY är en liten wrap av älghud som ger gott tuggmotstånd för den lilla hunden.
Men så fantastiskt roligt! Hundigts unika rallylydnadskortlek är med i senaste numret av Härliga Hund. Och ett fint reportage på deras hemsida har vi fått :D Och ett omnämnande på Härliga Hunds facebook! Vilken rolig start på helgen! <3
Nu hittar du en egen liten avdelning för Nose Work hos Hundigt. Vilken fantastiskt rolig sport! >br>Och när du har dina mest nödvändiga tillbehör, det vill säga hydrolat av eukalytpus, lagerblad eller lavendel, doftbärare och några metalldosor (dofthållare) så använd din fantasi.
Hundigt har utökat sitt sortiment med en helt ny kategori - HUNDBÖCKER. Fina faktaböcker en av mina stora laster. Men det är ju en last som verkligen består. Varje ny bok värmer både själ och hjärta, och jag använder dem till och ifrån flera år efter jag läst dem. Somliga stannar ju i bokhyllan för all framtid <3
En lysande nyhet! -den 6 november 2016
Orbiloc Safety Light är en lysande nyhet i hundigts sortiment. En stark lampa som gör din hund synlig i mörker. Lampan lyser upp till 5 km. Den finns i många fina färger om du till exempel har flera hundar. Den är lätt att fästa och sitter säkert. Tålig och robust och tål ett tryck på 100 kg.
Mjukt benformat godis, lätt att dela. Vi började med lamm och anka och har nu fått in kalkon också. Perfekt när du kan väga in godiset i din hunds kost, så nyttigt är det. Exklusivt och välsammansatt. Suveränt träningsgodis med fina ingredienser. Och så smakar det gott också :D
Vill du prova något nytt till din hund? Nu har vi torkad grisknorr i Hundigts butik. Grisknorren kommer från gårdar i västsverige och har torkats helt utan tillsatser. Grisknorr är ett fint hundtugg som de flesta hundar älskar. Kanske inte det vanligaste hundtugget, men kanske det godaste.
En fantastisk nyhet i vårt sortiment är ett specialschampo som tvättar bort upp till 90% av hundens allergener. Detta kan vara till stor hjälp om du har hundallergiker i släkten eller bland vännerna, om du åker kollektivt ofta, har din hund med på jobet eller vistas mycket bland "vanliga människor".
Det händer mycket på hundigt.se. Den första nyheten är att vi får helt ny kostym. Vår nya responsiva webshop gör att du kan beställa lika enkelt oavsett om du använder telefonen, paddan eller datorn. Vi hoppas att du ska gilla den nya sajten och att den är enklare att använda på alla sätt för dig. Välkommen att titta runt.