Nosework - studiehandledning del 1 till boken Nosework – allt du behöver veta

En perfekt studiehandledning för dig som ska hålla kurs eller om du vill träna på egen hand med boken Nosework - Allt du behöver veta. Då få du ett bra stöd för upplägget av både grundkurs och fortsättningskurs. Författarna är Helena Lindhe och Britt Nylund, två svenskor med gedigen hunderfarenhet i många grenar.
99,00 kr

Nyfiken på nosework? Är du instruktör och vill ha tips på kursupplägg? Eller är ni några kompisar som vill träna tillsammans? Du kanske tränar på egen hand men vill ha en struktur att luta dig mot? Den här studiehandledningen kommer att hjälpa dig.

Studiehandledningen är baserad på beprövad erfarenhet: Helena och Britt har hållit ett hundratal kurser i nosework. Varje kurs är på fyra tillfällen à två och en halv timme och tiden är anpassad för max sex deltagare. Men givetvis kan du göra som du vill – använd hela upplägget rakt av eller inspireras av det och använda vissa delar. Studiehandledningen innehåller ett upplägg för en grundkurs och en fortsättningskurs, båda för doften eukalyptushydrolat.

Alla tips bygger på att du och din hund ska ha en rolig stund tillsammans. Ge din hund ett meningsfullt liv – börja träna nosework!

Kunder som köpte denna köpte också

Nose Work-dosa, liten rektangulär aluminiumdosa med skjutlock

Rektangulär dosa som är lätt att gömma doftämnet i när du tränar Nose Work, vare sig det är eukalyptus, lagerblad eller lavendel. Denna lilla dosa kan du använda som behållare vid behållarsök, men du kan också gömma den riktigt klurigt i naturen, i soffan eller vad din fantasi kommer på. Och hur mycket det ska dofta kan du justera med skjutlocket.
18,00 kr

Störningsdoft, ekologiskt hydrolat

Våra störningsdofter är ekologiska hydrolater av fin kvalitet. Hydrolatet levereras i en brun glasflaska med pipett. Finns i 10 ml.

Vi vill informera om att dessa störningsdofter inte är tillåtna på officiella nose work-tävlingar från och med 1/1 2018. Beslutet fattades av Svenska Nose Work Klubben 2017-12-18.

Störningsdofter kommer in i Nose Work klass 2 och klass 3. I klass 1 förekommer bara naturliga störningsdofter.
Alla hydrolater skickas i en bajspåse för att minska risken för kontaminering. Vi väljer en bajspåse som ni kan återanvända, för att på så sätt göra mindre avtryck i miljön och reducera användningen av plaster (bajspåsen är biologiskt nedbrytbar).
29,00 kr

Nose Work Det bästa du kan göra med din hund - bok av Susanne Lindberg , Adam Hübinette och Martin Johnson

Detta är en lättläst, inspirerande och informativ bok om den hundsporten Nose Work. I och med att grenen blev officiell i Sverige 1 januari 2017 känns det som en explosion av intresset. Nose Work är en sport för alla hundar där de får göra det dom faktiskt är bäst på - NOSA! Det är lätt att vara rätt så säker på att alla hundar gillar Nose Work. Författare Susanne Lindberg, Adam Hübinette och Martin Johnson.
249,00 kr