Nyheter

Här presenterar vi nyheter hos oss. Så det blir enkelt att hitta nyinkommet. 

Visa som Rutnät Lista
Sortering

Tygpåse till hundtillbehör

Handsydd och närproducerad tygpåsa som p ha till mycket. Perfekt för saxar, klotång och andra saker till din pälsvård och tassvård. Eller kanske till leksakerna när du ska träna agility.
Mått ca 22,5x32,5 cm.
OBS! eftersom de är handsydda kan de variera något i utseende.
149,00 kr

Belöningsväska, liten tygpåse

Belöningsväska eller lite tygpåse att ha till mycket. Närproducerade i allra högsta grad. Med liten stopper för stängning.
Mått ca 13x12 cm.
OBS! eftersom de är handsydda kan de variera något i utseende.
99,00 kr

Presentkort - virtuellt

Ge bort en fin present! Ge bort ett presentkort från hundigt.se
100,00 kr

Presentkort - tryckt

Ge bort en fin present! Ge bort ett presentkort från hundigt.se Presentkortet skickar vi fraktfritt till dig.
100,00 kr

Nosework-halsband, handsydda i Sverige

Unikt NoseWork-halsband i tre fina färger. Halsbanden är handsydda i Sverige och det färgade tyget är en återvunnen polyester, där PET-flaskor blivit tyg igen. Halsbandet har NOSE WORK broderat i matchande färg. Begränsad upplaga, det finns bara ett halsband i varje färg och storlek. Men är intresset stort så kommer vi att sy upp fler.
295,00 kr

Nova, en liten fårskinnsleksak förstärkt med brandslang inuti

Nova är en lite mindre fårskinnsleksak som är förstärkt med brandslang inuti för att tåla tuffa tag. Passar till de mindre och mellanstora hundarna som gillar att kampa. Träningsleksaken har expanderhandtag som ger skön svikt.
159,00 kr

Störningsdoft till Nose Work, ekologiskt hydrolat

Vi vill informera om att dessa störningsdofter inte är tillåtna på officiella tävlingar från och med 1/1 2018. Beslutet fattades av Svenska Nose Work Klubben 2017-12-18. Störningsdofter kommer in i Nose Work klass 2 och klass 3. I klass 1 förekommer bara naturliga störningsdofter. Våra störningsdofter är ekologiska hydrolater av fin kvalitet. Hydrolatet levereras i en brun glasflaska med pipett. Finns i 10 ml.
Numera skickas alla hydrolater i en bajspåse för att minska risken för kontaminering. Vi väljer en bajspåse som ni kan återanvända, för att på så sätt göra mindre avtryck i miljön och reducera användningen av plaster (bajspåsen är biologiskt nedbrytbar).
29,00 kr

Hundleksak utan fyllning från Beco Things

Kampleksak från Beco, ett bätre miljöval av återvunna PET-flaskor. Hållbart producerad och dessutom rättvist producerad.
Leksaken är utan fyllning och med prassel och pipis i som är ganska tystlåten. I kraftigt vävt tyg sydd med dubbla stygn för bättre hållbarhet. Men tanken är att du ska kampa och leka tillsammans med din hund med denna hundleksaken. Den tål inte att hunden ligger och tuggar på den. Finns i fyra olika figurer och två olika storlekar :D
159,00 kr

Agility Från grunder till första start

Boken är din agility-guide från de första grundövningarna till den dag du står på startlinjen med en vältränad och självsäker hund för första gången. En efterlängtad agilitybok för nya agilityförare och instruktörer som vill lära sig roliga, effektiva och smarta metoder för grundträning, hinderinlärning och grundläggande handling. Du får lära mer om belöningar, inlärning och hur du kan få din hund att ha rätt sinnesstämning på agilitybanan.
Författare Fanny Gott.
320,00 kr