Prissänkt

Här presenterar vi varor som är prissänkta just  nu. Det kan handla om att ett bäst före-datum håller på att passera. Men du kan vara säker på att vi inte säljer någon produkt som är skadlig eller oanvändbar. Produkten kommer att fungera lika bra efter det datumet.

Kanske de ska utgå ur vårt sortiment. Det kan vara olika anledningar såsom att våra kunder inte efterfrågar produkten, den motsvarar inte våra kriterier för miljön längre eller den kanske inte går att få tag på längre. Då väljer vi att sänka priset på den och sälja slut de sista vi har kvar. 

Passa på om det är något du gillar :D

Visa som Rutnät Lista
Sortering

Hundschampo WashBar Natural Shampoo

WashBar Natural Shampoo är ett helt naturligt hundschampo som rengör skonsamt och effektivt. Schampot har lugnande effekt på huden och tar fram det bästa i din hunds päls. Detta schampo passar de flesta hundpälsar. 

Schampot innehåller helt naturliga ämnen, bland annat ett smart helt naturligt konserveringsmedel. Det finns inga parabener, sulfater, syntetiska dofter, konstgjorda färgämnen eller palmoljederivat. PH-värdet är balanserat för hundens hud

Innehåll 250 ml. Schampot finns i tre fina dofter:

Lavendel + Primrose innehåller eterisk lavendelolja och jättenattljusolja.
Citrus + manuka innehåller naturlig citronmyrtenolja och naturlig manukaolja.
Neem fresh innehåller naturlig manukaolja och naturliga oljor från cedarwood, rosmarin och pepparmint.

JUST NU! 100:- rabatt på Neem Fresh och Citrus p g a utgånget datum. De fungerar dock utmärkt ändå.
205,00 kr

WashBar Itch & Soothe Spray, spray mot klåda

WashBar Itch & Soothe Spray är ett spray mot klåda. Klåda är väldigt frustrerande för din hund och kan dessutom leda till besvärliga hudskador. 

Sprayet passar extra bra att användas tillsammans med WashBars & Soothe hundschampo. Med 100 % naturliga ingredienser kan Washbars Itch soothe schampo och spray hjälpa och ge lättnad åt klådan och lugna din fyrbenta kompis.
220,00 kr 165,00 kr

WashBar Itch & Soothe Shampoo, hundschampo mot klåda

WashBar Itch & Soothe Shampoo är ett naturligt hundschampo som verkar mot klåda.

Överdriven klåda är otroligt frustrerande för din hund och det kan leda till besvärliga hudskador.

Med 100% naturliga ingredienser kan Washbars Itch soothe schampo och spray hjälpa eller ge lättnad åt klådan och ge din fyrbenta kompis lugn och ro.
225,00 kr 169,00 kr