RAUH! Varmkorv - tuggben av nötskinn med hemlighet

Varmkorv, så kan det väl inte heta? ;)
Jodå, RAUH kallar det varmkorv och det är ett delikat tuggben av nötskinn med en grisknorr inrullad i mitten.

Tillverkat av nötskinn utan tillsatsämnen och torkat på traditionellt vis. Bakteriologiskt rent. Undersökt och tryggt. Avlägsnar tandsten och förebygger tandköttsinflammation. Ett smakligt och delikat tidsfördriv för hunden. Lätt, låg energihalt.
Tillverkare: RAUH!
75,00 kr
Innehåll: 
Hud från nöt, knorr från gris
 
Råprotein 86,9 %, råfett 3,7 %, fukt 4,8 %

Vikt ca 80 gram
Mått ca 200 x 40 x 40 mm

RAUH tillverkar de finaste tuggbenen i Loimaa i Finland. Rauh har rigorös kvalitetskontroll och godkänner endast de allra bästa råvarorna för produktion. På så sätt garanterar RAUH att din hund får säkra tuggben av världsklass. Rauhs tuggbenen i nötskinn tillverkas för hand och en av Rauhs specialiteter är mästerverken med gömt godis där en finsk RAUH!-läckerbit har gömts inuti tuggbenet. RAUH tillverkar tuggben utan konstgjorda tillsatsämnen och använder endast skinnet, inget annat! RAUH!-tuggbenen av nötskinn har beviljats den finska kvalitetsbeteckningen Nyckelflaggan.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Innehåll Helt utan tillsatser
Ursprung Finland
Kunder som köpte denna köpte också

Älgchips från RAUH! Ekologiskt så klart.

Älgchips är hundtugg tillverkat av älghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

Älgchipsen passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

Älgchipsen passar små och medelstora hundar. Ett chips är ungefär 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper 10 eller fler.
Från 25,00 kr

Tjurmuskel närproducerad och helt utan tillsatser

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. Tjurmuskel fungerar som belöning, att tugga på eller som godis.   

Vissa delar är borttagna så den luktar inte som tjurmuskel brukar göra utan den luktar bara torkat kött även då hundarna tuggar på den. 

Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
15,00 kr

Hundgodis anka, kalkon och lamm från Boxby, fritt från spannmål

Hundgodiset Boxby for dogs är ett mjukt godis som ser ut som små ben. De är enkla att dela på. Det är verkligen exklusivt och välsammansatt. Det är kallpressat för att bevara näringsämnena.

• en proteinkälla
• inga spannmål eller vete
• inget tillsatt socker
• inga onyttiga tillsattser
• inga mjölkprodukter
• ingen soya eller annan utfyllnad

Boxbys fina hundgodis tar mer hänsyn till din hund än till miljön, men positivt är att det är tillverkat i Holland och att det inte innehåller en mängd tillsatser vilket ju är vanligt. Du vet vad du ger din hund <3.
50,00 kr