Workbook - Agility - bok för planering och anteckningar

Workbook - Agility hjälper dig att få struktur och insikt i ditt träningsupplägg. Det är lätt att träna på det man kan och glömma det som inte är lika enkelt. Här kan du anteckna, analysera, titta tillbaka och planera framåt. Författare: Mikaela Holegård
Tillverkare: Mikaela Holegård
189,00 kr

Workbook - Agility

Planera, anteckna och analysera din agilityträning!

Planerar du varje agilityträning eller förlitar du dig till dina träningskompisar? 

Tanken med denna boken är att den ska hjälpa dig att strukturera träningen utifrån de mål som du har. DU hittar olika övningar i boken som alla är anpassade efter liten yta. Detta för att kunna användas även under vintersäsongen när den mesta träningen sker inomhus där det ofta är begränsat med utrymme. 

Boken innehåller 66 numrerade skisser med tillhörande beskrivning. Vid sidan av dem har du lika många onumrerade kombinationer där du själv kan planera och rita din övning. På varje uppslag finns det gott om plats för att skriva kommentarer för att kunna utvärdera träningen på bästa sätt. 

Emellanåt kommer det även tomma uppslag. Där har du utrymme att analysera din träning ännu mer och kan lämna kommentarer om hur det gick under helgens tävling, göra en träningsplanering samt samla alla dina analyser för att kunna följa er utveckling.

  • Fotograf omslag: Erika Dahlman
  • Utgivningsår: 2016
  • Ringbunden
  • 80 sidor
  • Format A5

Författare och grafisk form: Mikaela Holegård 

Kunder som köpte denna köpte också

Hundleksak Beco Family mjukis med pip

Miljövänlig mjukisleksak av återvunna PET-flaskor. Hållbart producerad och dessutom rättvist producerad.
Skojig och söt med liten pipis i som är ganska tystlåten. I kraftigt vävt tyg sydd med dubbla stygn för bättre hållbarhet. 
Finns i fyra olika figurer :D
160,00 kr

Hundfrisbee från Beco, i miljövänligt gummi

Hundfrisbee från Beco, och som allt annat från Beco är den helt giftfri. Hundfrisbeen är tillverkad i ett mjukt behagligt naturgummi som är tåligt och varar länge.
185,00 kr

Tålig boll i risgummi med rejält rep, två storlekar, tre färger

Hundleksak som är pefekt som belöningsleksak. Lätt att kasta. Lätt att kampa med. Becos boll med rep är tillverkad i ett unikt naturgummi av risskal. Garanterat giftfri, hållbart producerad och säker för din hund. Har du småbarn som leker med din hund och hundens leksaker kan det vara tryggt att veta att leksakerna är giftfria.
110,00 kr