Workbook - Agility - bok för planering och anteckningar

Workbook - Agility hjälper dig att få struktur och insikt i ditt träningsupplägg. Det är lätt att träna på det man kan och glömma det som inte är lika enkelt. Här kan du anteckna, analysera, titta tillbaka och planera framåt. Författare: Mikaela Holegård
Tillverkare: Mikaela Holegård
189,00 kr

Workbook - Agility

Planera, anteckna och analysera din agilityträning!

Planerar du varje agilityträning eller förlitar du dig till dina träningskompisar? 

Tanken med denna boken är att den ska hjälpa dig att strukturera träningen utifrån de mål som du har. DU hittar olika övningar i boken som alla är anpassade efter liten yta. Detta för att kunna användas även under vintersäsongen när den mesta träningen sker inomhus där det ofta är begränsat med utrymme. 

Boken innehåller 66 numrerade skisser med tillhörande beskrivning. Vid sidan av dem har du lika många onumrerade kombinationer där du själv kan planera och rita din övning. På varje uppslag finns det gott om plats för att skriva kommentarer för att kunna utvärdera träningen på bästa sätt. 

Emellanåt kommer det även tomma uppslag. Där har du utrymme att analysera din träning ännu mer och kan lämna kommentarer om hur det gick under helgens tävling, göra en träningsplanering samt samla alla dina analyser för att kunna följa er utveckling.

  • Fotograf omslag: Erika Dahlman
  • Utgivningsår: 2016
  • Ringbunden
  • 80 sidor
  • Format A5

Författare och grafisk form: Mikaela Holegård 

Kunder som köpte denna köpte också

Hundfrisbee från Beco, i miljövänligt gummi

Hundfrisbee från Beco, och som allt annat från Beco är den helt giftfri. Hundfrisbeen är tillverkad i ett mjukt behagligt naturgummi som är tåligt och varar länge.
185,00 kr

Beco repleksak av hampa med tre knutar. Tre storlekar.

Becos regpelsak av naturlig hampa är mycket miljövänlig. Detta är en leksak som är slitstark och tål mycket kampande och dragande. Perfekt att belöna med vid träning. Ni kan leka länge utan att leksaken slits sönder. Hampa har antibakteriella egenskaper och kan verka positivt på hundens munhygien.  Repet finns till alla hundar - välj bland tre storlekar.
60,00 kr

Boll från Beco i unikt naturgummi av risskal tre storlekar, tre färger

Becos boll är ihålig och producerad av ett helt unikt naturgummi av risskal. Materialet är tåligt och giftfritt.

En perfekt belöningsboll att kasta när du tränar. Bollens oregelbundna form gör att den studsar roligt. Mjuk att bita i då den är ihålig, så hunden får med den tillbaka.
85,00 kr