AddPocket 3rd pocket, extra ficka till ditt midjebälte

AddPocket 3rd pocket, är en extra ficka att fästa bak på ditt midjebälte vid behov. Du kanske vill ha en lite större leksak med dig i träningen och då är extrafickan bak perfekt. Fickan har smidig och tyst magnetstängning.
Den tredje fickan är alltså ett komplement till din AddPocket.
Tillverkare: AddPocket
*
269,00 kr

Använd bakfickan för tex hundleksaker, träningsredskap, koppel, bajspåsar. Fickan kan lätt sättas på när du du behöver den och lika lätt tas av.

Fickan är perfekt på träning, tävling, vandring till exempel. <br>

Storlek på fickan är 30x22 cm, djup 4,5 cm. Handtvätt rekommenderas. 

AddPocket är tillverkad av 100% polyester, en syntetfiber som kanske är den vanligaste i våra kläder. Polyester liknar plast i sammansättningen. Det är svårt att hitta en hållbar ersättare i nuläget, men arbetet med att återvinna polyester fortgår och det vore ju ett bättre alternativ. Polyester är en stark fiber som torkar snabbt. Men som vid nästan all textiltillverkning krävs stora mängder kemikalier vid framställning. Och när polyester tvättas läcker små plastpartiklar ut som skadar hav och sjöar. 

Varför har vi då tagit in AddPocket som inte har någon specifik miljöprofil vilket vi strävar efter att våra proudkter ska ha? AddPocket förtjänar en plats i sortimentet för att:

  • med AddPocket kan du ha dina vanliga kläder mycket längre utan att tvätta dem och de slits mindre. Bär AddPocket tillsammans med ett par tights i lyocell eller Tencel, så blir miljöpåverkan mindre än med hela byxan i polyester.
  • Sys på en kontrollerad fabrik där personalen behandlas värdigt.
  • Fraktas med båt till största delen. 

Positivt med AddPocket är att de sys på en liten, fin textilfabrik i Bangkok. Malin som grundat och driver företaget bakom AddPocket känner ägaren och har besökt fabriken ett flertal gånger. AddPocket strävar efter att ta hem så mycket som möjligt med båt. 

Men tänk på att:

  • tvätta din AddPocket så sällan du kan. Det är ok att den luktar köttbulle ;) 
  • slita ut den tills den faller i trasor (det kommer att ta lång tid), Lämna den sedan till återvinning.