Agility - Hinderinlärning - bok av Mikaela Holegård

Denna är slut hos förlaget för närvarande. Kommer troligtvis i slutet av april. Agility - Hinderinlärning ger dig grunder och små tips. En bok för dig som är nyfiken på eller precis har börjat din agilitykarriär. Du lär dig många facktermer. Författare: Mikaela Holegård
Tillverkare: Mikaela Holegård
Lagerstatus: I lager
149,00 kr

Agility - Hinderinlärning

Grunder och små tips

Hinderinlärning handlar om att skapa en stabil grund för dig och din hunds utveckling och fortsatta agilityträning. Du minimerar skaderisker genom att utbilda din hund på agilityplanen och du skapar en grund för en roligare agility längre fram när just handling blir aktuellt för er. 

Det pratas mycket om handling, men inte alls lika mycket om hinderinlärning. Det nördas kontaktfältsträning, och allra mest det som kallas ”running”. Men vad är det, och är det bättre än ett 2+2? 

Boken handlar om hinderinlärning och Mikaela bjuder på grunder, tips och tankar utifrån perspektivet som instruktör och ”agilitynörd” sedan mer än 12 år tillbaka. En bok som ger inspiration till kommande kurser och träningspass. 

  • Utgivningsår: 2016
  • Upplaga: 2
  • Ringbunden
  • 40 sidor
  • Format A5

Författare och grafisk form: Mikaela Holegård 

Kunder som köpte denna köpte också

Nose Work-dosa, liten rektangulär metalldosa med skjutlock

Rektangulär dosa som är lätt att gömma doftämnet i när du tränar Nose Work, vare sig det är eukalyptus, lagerblad eller lavendel. Denna lilla dosa kan du använda som behållare vid behållarsök, men du kan också gömma den riktigt klurigt i naturen, i soffan eller vad din fantasi kommer på. Och hur mycket det ska dofta kan du justera med skjutlocket. Dosan är magnetisk och magneten fastnar i dosan så du inte tappar den och du slipper lim. Du kan använda magneten i en annan dosa om du vill.
18,00 kr

Torkad lunga från nöt. Närproducerat och till stor del ekologiskt

Din hund är värd riktigt gott hundgodis när det är dags för belöning. Vår populära lunga är närproducerad och till stor del ekologiskt.

Lungan är torkad helt utan tillsatser eller konserveringsmedel. Hundgodiset luktar mycket lite, är ganska poröst, är lätt att bryta till mindre bitar och smular lite.

Klickern är med på bilden för att du ska få en uppfattning om storleken.
50,00 kr

Agility - Handling - bok av Mikaela Holegård

Agility - Handling är en ringbunden agilitybok som handlar om hur du kommunicerar med din hund i agility. Boken tar upp bakombyten, framförbyten och blindbyten både hur du utför dem och var du ska utföra dem. Författare: Mikaela Holegård
149,00 kr