De 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig - hundbok för en fungerande vardag.

De 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig - ja det är en bok om just det. Hur du får en fin vardag ihop med din hund. För det finns ju saker som måste fungera så att livet flyter på. Boken är perfekt för dig som står inför en liten valp men också för dig som vill ha stöd och tips i det du inte fått att fungera så bra med din hund. Författare Susanne Lindberg. Fotograf Camilla Öjhammar.
Tillverkare: Klickerförlaget
210,00 kr

Boken ger dig enkla och bra tips på hur du gör för att få ett bra inkall, för att få en mysstund när klorna ska klippas eller för att gästerna faktiskt ska våga kliva innanför tröskeln. Det finns även kapitel med enkla och roliga sätt att aktivera din hundkompis.

Boken är inbunden och har 85 sidor med välskriven text och fina bilder. Utgivningsdatum 2016-09-26. Mått 238 x 173 x 11 mm 

Författaren Susanne Lindberg har tränat hund i över 30 år och driver Rackarungarnas hundskola. Som hundinstruktör i en mängd olika grenar la hon märkte till att vissa frågor var vanligt återkommande bland de som gick valp- och vardagslydnadskurser. Boken ”De 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig” ger svar på just dessa frågor. 

Detta är ett fantastiskt presenttips till den som går och drömmer om en egen hund. Att vara väl förbredd är en förutsättning för ett lyckligt hundliv. 

Kunder som köpte denna köpte också

Liten rund aluminiumdosa till Nose Work

När du ska gömma doften i Nose Work behöver du variera dig för att göra sökandet roligt och utvecklande. Denna lilla dosa kan du använda som behållare vid behållarsök, men du kan också ha den som dofthållare och gömma den riktigt klurigt ute i naturen eller inomhus vid ett rumssök. Det är ett 3 mm hål i botten så lite doft sipprar ut. Vill du ha fler hål så kan du enkelt borra det själv, eller så skriver du hur många hål du vill ha i meddelandet på din order så gör vi hål för dig innan vi skickar ordern.
15,00 kr

Grisöron, närproducerade helt utan tillsatser

Hundigts grisöron är närproducerade och helt utan tillsatser. Grisarna kommer från gårdar i västsverige. Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av öronen. Girsöronen luktar nästan ingenting och de flesta hundar tycker de är supergoda.
20,00 kr

EKOBAG bajspåsar, biologiskt nedbrytbara och komposterbara

EKOBAGS hundbajspåsar är 100% biologiskt nedbrytbara och helt komposterbara.
Hundbajspåsar är en produkt vi måste ha, och de ska givetvis vara så skonsamma som möjligt för miljön.
En rulle innehåller 30 bajspåsar.
EKOBAGs bajspåsar är tillverkade i norden och det får man kalla närproducerat i sammanhanget. Ett riktigt bra val för miljön.
Från 19,00 kr