products.discontinued

Din hund är ingen robot - bok av Mikaela Holegård

Din hund är ingen robot är en hundbok för barn och ungdomar ca 7-13 år men också för dig som vill ha en mer lättläst bok. Bokens syfte är att ge en bättre relation mellan matte/husse och hund så att ni blir ett bra team. Boken varvar text och övningar med steg-för-steg-förklaringar med illustrationer. Lättläst och pedagogisk. Författare: Mikaela Holegård
Tillverkare: Mikaela Holegård
Lagerstatus: Ej i lager
149,00 kr

Din hund är ingen robot

Boken är skriven för barn och ungdomar och hundträningen beskrivs med ett enklare språk. Boken innehåller olika övningar vars syfte är att bygga en bättre relation med din hund i vardagen. Moment som stanna/vänta på promenad, förbudsord och ägandebeteende är några saker som tas upp. Även de fyra olika belöningsformerna och följsamhet finns med i boken. 

Din hund är ingen robot rekommenderas till barn och ungdomar i åldrarna 7-13 år, eller till dig som uppskattar böcker med mindre och mer lättläst text.

Recenserades med betyget 5/5 i tidningen Brukshunden (januari 2015).

  • Illustrationer: Ingrid Wigur
  • Fotograf: Enya Habel
  • Utgivningsår: 2014
  • Upplaga: 1
  • Ringbunden
  • 64 sidor
  • Format A5
  • ISBN 978-91-981893-1-5

Författare och grafisk form: Mikaela Holegård 

Kunder som köpte denna köpte också

ÄLG14 RAUH ekologiskt tuggben av älghud

Tuggben av rullad älghud som torkats helt utan tillsatser, enligt traditionella metoder. Helt naturligt med andra ord. Gott att tugga på för hundar och passar även hundar med känslig mage. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt. Mycket hållbart. Älg14 passar alla hundar, men också hundar med känslig mage eller hundar som har stort tuggbehov.

Passar små och medelstora hundar. ÄLG14 säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper två eller fler. Mått ca 14 x 5 x 2 cm.
Från 70,00 kr

EKOBAG bajspåsar, biologiskt nedbrytbara och komposterbara

EKOBAGS hundbajspåsar är 100% biologiskt nedbrytbara och helt komposterbara.
Hundbajspåsar är en produkt vi måste ha, och de ska givetvis vara så skonsamma som möjligt för miljön.
En rulle innehåller 30 bajspåsar.
EKOBAGs bajspåsar är tillverkade i norden och det får man kalla närproducerat i sammanhanget. Ett riktigt bra val för miljön.
Från 19,00 kr

Tålig boll i risgummi med rejält rep, två storlekar, tre färger

Hundleksak som är pefekt som belöningsleksak. Lätt att kasta. Lätt att kampa med. Becos boll med rep är tillverkad i ett unikt naturgummi av risskal. Garanterat giftfri, hållbart producerad och säker för din hund. Har du småbarn som leker med din hund och hundens leksaker kan det vara tryggt att veta att leksakerna är giftfria.
110,00 kr