Din hund är ingen robot - bok av Mikaela Holegård

Din hund är ingen robot är en hundbok för barn och ungdomar ca 7-13 år men också för dig som vill ha en mer lättläst bok. Bokens syfte är att ge en bättre relation mellan matte/husse och hund så att ni blir ett bra team. Boken varvar text och övningar med steg-för-steg-förklaringar med illustrationer. Lättläst och pedagogisk. Författare: Mikaela Holegård
Tillverkare: Mikaela Holegård
Lagerstatus: I lager
149,00 kr

Din hund är ingen robot

Boken är skriven för barn och ungdomar och hundträningen beskrivs med ett enklare språk. Boken innehåller olika övningar vars syfte är att bygga en bättre relation med din hund i vardagen. Moment som stanna/vänta på promenad, förbudsord och ägandebeteende är några saker som tas upp. Även de fyra olika belöningsformerna och följsamhet finns med i boken. 

Din hund är ingen robot rekommenderas till barn och ungdomar i åldrarna 7-13 år, eller till dig som uppskattar böcker med mindre och mer lättläst text.

Recenserades med betyget 5/5 i tidningen Brukshunden (januari 2015).

  • Illustrationer: Ingrid Wigur
  • Fotograf: Enya Habel
  • Utgivningsår: 2014
  • Upplaga: 1
  • Ringbunden
  • 64 sidor
  • Format A5
  • ISBN 978-91-981893-1-5

Författare och grafisk form: Mikaela Holegård 

Kunder som köpte denna köpte också

Liten rund aluminiumdosa till Nose Work

När du ska gömma doften i Nose Work behöver du variera dig för att göra sökandet roligt och utvecklande. Denna lilla dosa kan du använda som behållare vid behållarsök, men du kan också ha den som dofthållare och gömma den riktigt klurigt ute i naturen eller inomhus vid ett rumssök. Det är ett 3 mm hål i botten så lite doft sipprar ut. Vill du ha fler hål så kan du enkelt borra det själv, eller så skriver du hur många hål du vill ha i meddelandet på din order så gör vi hål för dig innan vi skickar ordern.
15,00 kr

Nosework – allt du behöver veta

Har man provat Nose Work är det lätt att bli kär. Vansinnigt roligt. Nu har det kommit en bok om Nose Work som kan ge dig mängder av kunskap, tips och idéer. Författarna är Helena Lindhe och Britt Nylund, två svenskor med gedigen hunderfarenhet i många grenar.
320,00 kr

Startpaket eukalyptus till nosework klass 1

I Startpaket euklyptus får du det absolut viktigaste för att komma igång med nosework-träningen. Du får ekologisk eukalyptus-doft, doftbärare i form av 25 ekologiska tops, 15 ekologiska pads, 1 rund dosa, 1 rektangulär dosa och en magnet.
89,00 kr