Close
Sök

Fruity från Lila Loves It - veganskt hundgodis

Tillverkare: Lila Loves It
120,00 kr
Fruity är ett veganskt hundgodis som är både hälsosamt och välsmakande. Lila Loves It har gjort en supersnygg burk som passar perfekt i träningsväskan eller fickan och gör sig dessutom ypperligt som en gå-bort-present.
Lagerstatus: I lager
+ -
FRUITY (veganskt)VEGGIE (vegetariskt)

Ingredienser:

30% äpple (färsktorkat), bovete, potatisflingor, 8% päron (torkat), 8% kokosmjöl, potatismjöl, 5% färsk banan, 2% papaya (torkad), kokosolja, 2% ananas (torkad), curcuma

Ingredienser:

30% bovete (korn, mjöl), 20% morötter (torkade), 20% potatisflingor, pumpamjöl, potatismjöl, 6% färsk courgette, 4% färsk spenat, 1% hård ost, grönsaksfond, spirulina

Analytiska beståndsdelar:

Protein 8%, fett 6%, aska 4%, fibrer 11%

Analytiska beståndsdelar:

Protein 13%, fett 4%, aska 5%, fibrer 5%

Ananas
Innehåller flera mineraler och enzymet bromelain som har en positiv inverkan på matsmältningen.

Banan
Rikt på kalium och fosfor

Bovete
Glutenfritt pseudospannmål med högkvalitativt protein som tack vare den höga halten tryptofan kan ha en positiv effekt på psyket.

Grönsaksbuljong
Nyttig näringsboost

Gurkmeja
Superingrediens som innehåller det antiinflammatoriska ämnet kurkumin.

Hårdost
Smakrik belöning för hundar

Kokosmjöl/potatismjöl
Glutenfritt mjöl med mycket fibrer

Kokosolja
Innehåller goda fetter som kan främja frisk hud och päls

Morötter
Väl tolererad grönsak med höga halter av provitamin A och betakaroten samt pektin som stabiliserar mag- och tarmfloran.

Potatisflingor
Lättsmält källa till kolhydrater

Papaya
Rikt på papain – ett enzym som kan inverka positivt på matsmältningen

Päron
Rikt på A- och B-vitamin

Pumpafrömjöl/potatismjöl
Glutenfritt, fiberrikt mjöl

Spenat
Höga halter av vitaminer och mineraler

Spirulina
Främjar matsmältningen

Squash
Lättsmält grönsak

Äpple
Hälsosam frukt för hundar med viktiga näringsämnen och fibrer för matsmältningen – rikt på pektin och tanniner som främjar matsmältningen.

 

 

 

 

 

 

 

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

InnehållNaturliga ingredienser, helt utan tillsatser
InnehållVeganskt
UrsprungTyskland
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

Grönkål & äpple - Soopa Bites veganska hundgodis

Soopa Bites med smaken grönkål och äpple. Det är ett delikat, veganskt hundgodis, spannmålsfritt och allergivänligt. Helt naturligt ingredienser. De små bitarna är utmärkta som belöning vid träning. Levereras i en praktisk, återförslutningsbar zippåse som du kan ha i fickan. De små blomformade bitarna passar alla hundar och kan brytas i riktigt små bitar till de minsta hundarna. Godiset varken kladdar eller smular.
Ett bra val för miljöns skull, det är bra om även våra hundar äter mer växtbaserat. Vi gillar också att de har gjort lite mindre zippåsar som är fyllda till bredden. Tänk så mycket luft vi transporterar omkring.
45,00 kr

Köttbullar RAUH, kalltorkade belöningsbitar

Köttbullar från RAUH är kalltorkade vilket bibehåller den naturliga smaken och näringen i köttet. Köttbullarna är lite sega och ger tuggmotstånd. De är långsmala och kan brytas i mindre bitar som blir lite trådiga. Förvaras praktiskt i zip-påsen de levereras i. De luktar kanske inte party men som vanligt är det godare ju mer det luktar 😉bra att ta till när belöningen ska vara lite extra.
RAUH har all tillverkning i Finland och råvaran är finsk och noga utvald. Köttinnehållet är 92%.
39,00 kr

Laxgodis RAUH, mjuk och gott hundgodis

Laxgodis från RAUH är mjukt och lätt att tugga. Vi tror det också kan passa lite äldre vovvar som inte vill ha de riktigt hårda bitarna. Rikt på omega-3 fettsyror som naturligt finns i lax. Laxgodiset är naturligt och riktigt gott utan tillsatser. Godisbitarna är spröda och lite mjukare kex och enkla att bryta i mindre bitar. De smular lite mer då de är av en behaglig konsistens. Förvaras praktiskt i zip-påsen.
RAUH har all tillverkning i Finland och råvaran är noga utvald. Laxbitarna bakas långsamt i ugn på låg temperatur så den naturliga smaken bibehålls. Ett gott och nyttigt belöningsgodis på promenaden likväl som till träningen. Köttinnehållet är 93%.
39,00 kr

Kokosnöt & chiafrön - Soopa Bites veganska hundgodis

Soopa Bites med smaken kokosnöt och chiafrön. Det är ett delikat, veganskt hundgodis, spannmålsfritt och allergivänligt. Helt naturligt ingredienser. De små bitarna är utmärkta som belöning vid träning. Levereras i en praktisk, återförslutningsbar zippåse som du kan ha i fickan. De små blomformade bitarna passar alla hundar och kan brytas i riktigt små bitar till de minsta hundarna. Godiset varken kladdar eller smular.
Ett bra val för miljöns skull, det är bra om även våra hundar äter mer växtbaserat. Vi gillar också att de har gjort lite mindre zippåsar som är fyllda till bredden. Tänk så mycket luft vi transporterar omkring.
45,00 kr