Sök

Lagerblads-hydrolat 1 liter

products.discontinued

390,00 kr
Ekologiskt lagerblads-hydrolat till Nose Work. Lagerblad ingår i klass 1 och klass 2 om du tävlar och tränar Nose Work med din hund. Hundigts lagerbladshydrolat är ekologiskt och av fin kvalitet. Hydrolatet levereras i en glasflaska skruvkork
+ -
Beskrivning

Det är hydrolat som ska användas när hundar sökera inom Nose Work. Den eteriska oljan är för stark och man använder sig därför av hydrolat som är det växtvatten som blir över vi destillering av växten. Hydrolatet doftar som oljan men mildare. 

Förvara ditt hydrolat svalt och mörkt, gärna i kylskåpet. Hållbarheten är minst ett år, men hydrolatet tappar ju förstås i doft med tiden. Så vi rekommenderar dig inte att köpa större än du behöver. Att slänga är aldrig bra för miljön. 

Ett tips! Vi vill inte använda eller sälja plastförpackningar i onödan. När vi förvarar vårt eukalyptus hemma har vi det i en urdiskad glasburk (återvunnen syltburk) och det håller doften borta från kylskåpet. En glasburk för varje hydrolat. Den är också enkel att ta med på träning etc. Visst kan den gå sönder, men det får vi försöka leva med. Hellre lite pyssel än onödig plast. 

För att kunna garantera kvalitet och säkerhet kan vi inte ta emot returer av hydrolat. Det kan kännas tryggt när du handlar att veta det. 

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Innehåll Naturliga ingredienser
Produktion Ekologiskt
Ursprung Frankrike
Återvinning Återvinns som glas