Close
Sök

Lila Loves It

Lila Loves It Àr ett tyskt företag som producerar i Tyskland. Godiset som vi valt att ta in till Hundigt Àr veganskt respektive vegetariskt och det Àr noggrant bakat av fina ingredienser. Godiset Àr hÀlsosamt och balanserat, utvecklat av veterinÀrer. Hundgodiset Àr fint att anvÀnda som belöning vid trÀning. De fina metallaskarna gör det till en uppskattad gÄ-bort-present.

Deras utrsutning för hundvĂ„rd Ă€r ocksĂ„ tillverkade i Tyskland vilket kĂ€nns unikt. Sax för tassarna, klosax och fĂ€stingpincett Ă€r tillverkat i högkvalitativt stĂ„l. Du fĂ„r redskap för din hundvĂ„rd, som du kommer att anvĂ€nda under lĂ„ng tid.  

Fästingpincett Lila Loves It

FĂ€stingpincett i fin kvalitet, bra och pĂ„litlig, frĂ„n Lila Loves It. Nummer ett Ă€r att fĂ„ bort fĂ€stingarna sĂ„ fort som möjligt och sĂ„ smĂ€rtfritt som möjligt med ett verktyg du tycker om. Den hĂ€r har du resten av livet (om du ni inte tappar bort den 😉). FĂ€stingpincetten Ă€r tillverkad i Tyskland.
215,00 kr

Klosax Lila Loves It

Klosax för lite mindre tassar, frÄn Lila Loves It. Klosaxen Àr liten och smidig och passar de lite mindre tassarna. Du ser enkelt vad du gör med den lilla saxen, och kan pÄ sÄ sÀtt klippa sÀkert. Klosaxen Àr tillverkad i Tyskland.
230,00 kr

Tassax Lila Loves It

Tassax, alltsÄ en speciell sax för tassarna, det Àr riktigt bra att ha. Tassaxen frÄn Lila Loves It Àr smidig och lagom liten sÄ du kommer Ät mellan trampdynorna. Den Àr sÀker, utan spetsar som kan sticka den kÀnsliga huden i tassarna. En mikrotandning av bladet hindrar hÄren frÄn att glida undan nÀr du trimmar tassarna. Klosaxen Àr tillverkad i Tyskland
375,00 kr