Close
Sök

Freddie Fisk - Liten valpleksak, till lilla hunden eller kattleksak

Tillverkare: Beco Pets
99,00 kr
Miljövänlig mjukisleksak av återvunna PET-flaskor. Hållbart producerad och dessutom rättvist producerad.
I kraftigt vävt tyg. Liten och passar till små valpar, små hundraser till exempel chihuahua och katter.
Denna har utgått ur Becos sortiment så de vi har kvar är de sista vi kan erbjuda.
*
  Lagerstatus: Ej i lager
  + -
  Beskrivning

  Längd ca 10 cm

  Det är viktigt att se till att hundens leksaker inte innehåller farliga färgämnen och kemikalier. Det finns inga riktlinjer för detta som det gör för leksaker som är ämnade för barn. Så kontrollera noga vad du köper för hundleksaker. Det gör nytta både för din hund och för miljön. Har du små barn hemma är det extra viktigt. 

  Specifikationer
  Produkten har extra omtanke om miljön

  MaterialÅtervunnet polyester från petflaskor
  ProduktionEtisk
  UrsprungKina
  Fraktas till SverigeMed båt
  FörpackningÅtervunnet papper
  Kunder som köpte denna köpte också

  Älgchips RAUH, ekologiskt så klart.

  Älgchips är hundtugg tillverkat av älghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

  Älgchipsen passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

  Älgchipsen passar små och medelstora hundar. Ett chips är ungefär 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper 10 eller fler.
  Från 26,00 kr

  Tjurmuskel närproducerad och helt utan tillsatser

  Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. De flesta hundar älskar att tjurmuskel som tugg, den är oerhört populär hos oss.
  Vår tjurmuskel luktar inte lika illa som den brukar! Vissa delar är borttagna vilket gör att den bara luktar torkat kött även då hundarna tuggar på den.
  Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
  20,00 kr

  Beco repleksak av hampa med tre knutar. Tre storlekar.

  Becos regpelsak av naturlig hampa är mycket miljövänlig. Detta är en leksak som är slitstark och tål mycket kampande och dragande. Perfekt att belöna med vid träning. Ni kan leka länge utan att leksaken slits sönder. Hampa har antibakteriella egenskaper och kan verka positivt på hundens munhygien. Repet finns till alla hundar - välj bland tre storlekar.
  69,00 kr

  Beco giftfritt tuggben, två storlekar, tre färger

  Tuggben som är tillverkat i ett unikt naturgummi av risskal. Hunden får rejält tuggmotstånd och benet tål riktigt mycket. Alla Becos hundleksaker är 100% giftfria, miljövänliga och säkra för din hund.

  Benet har oregelbunden form och rullar därför åt olika håll. Benet har en mild doft av vanilj och luktar riktigt gott. Benen har ett hål i vardera änden så du kan ladda med godis som din hund kan jobba med att få ut.
  90,00 kr