Trädgård för hundägare - av Malou Kjellsson

Att brinna för trädgård och växter och samtidigt ha en passion för hundar, det är inte alltid en lätt kombination. Boken Trädgård för hundägare kan göra det lite lättare för dig. Du får tips på allt från växtval till gödsel, gräs, grus och vatten. Veterinärtips finns det också. Boken är underhållande och handlar också om andra djur som gästar din trädgård. Författare Malou Kjellsson.
Lagerstatus: I lager
210,00 kr

Boken fick fina recensioner i tidningen Hundsport. 

Trägård för hundägare är inbunden och innehåller 200 sidor. Rikt illustrerad.

PS. För lite extra utmaningen kan en ju skaffa sig en grävande hund, en lagotto ;) Grävhjälp vid plantering (eller om du inte tänkt plantera) är ju en fin hjälp i alla fall. 

Kunder som köpte denna köpte också

Eukalyptus-hydrolat doft till Nose Work

Ekologiskt eukalyptus-hydrolat till Nose Work. Eukalyptus ingår i klass 1 om du tävlar och är den första doftkällan vanligtvis är första doften du börja träna med din hund. Hundigts eukalyptus-hydrolat är ekologiskt och av fin kvalitet. Hydrolatet levereras i en brun glasflaska med pipett. Finns i 10ml, 50 ml och 100 ml.
Numera skickas alla hydrolater i en bajspåse för att minska risken för kontaminering. Vi väljer en bajspåse som ni kan återanvända för att göra mindre avtryck i miljön och reducera användningen av plaster (bajspåsen är biologiskt nedbrytbar).
29,00 kr