Vattenflaska / termosflaska

Ett miljösteg alla borde ta. Skaffa en vattenflaska / termosflaska i rostfritt stål som du kan använda om och om igen. Rostfritt stål är helt säkert för dig att dricka ur, helt fritt från BPA, ftalater, bly och andra skadliga ämnen. Väggarna i flaskan är dubbla med vakuum mellan vilket gör att drycken hålls kall eller varm. Flaskan är mycket hållbar och tålig och dessutom jättefin tycker vi :D Korken är tättslutande. Flaskan har en tunn kant upptill och är god att dricka ur. Den har en diskret, lasergraverad text:
It's not were you walk, it's who you walk with
189,00 kr

Fyll på med friskt gott vatten och slipp köpa engångsflaskor som sprider mikroplaster i naturen över hela världen. Ett steg att ta i din egen plastsanering. Och vatten behöver inte transporteras i lastbilar, vi har det finaste vattnet i kranen. Du kan använda flaskan livet ut. 
Till träningen, tävlingen, jobbet, på vandringen, resan, i handväskan, ryggsäcken - friskt vatten är alltid gott att ha med. Inte minst till din hund. 

Termosflaskan håller drycker kalla, men du kan även hålla drycker varma några timmar såsom kaffe och te. Den är dock inte lika bra som en riktig termos när det gäller att hålla värmen. Vi ska testa värmehållningen och återkommer om detta. Vakuumisoleringen gör att det inte bildas kondens på flaskan. 

Tillverkad i rostfritt 18-8 stål som är helt livsmedelssäkert. Läckagesäker. Den har inga beläggnignar som kan flaga och lossna. Flaskan rymmer 0,5 liter och är smidig i formatet helt utan onödiga detaljer. Och den fina lasergravyren är alltid lika fin, utan att flaga eller tappa färg. 

  • Volym: 0,5 liter
  • Material, locket: 18/8 rostfritt stål, BPA-fri PP-plast
  • Material, flaska: 18/8 rostfritt stål
  • Storlek: H 260 mm x Ø 70 mm

Skötselråd: 

Innan du använder flaskan så diska ur den med varmt vatten och diskmedel. Enklast är att skaka den men du kan också använda en smal diskborste eller flaskborste.  

För att få bort fläckar kan du blanda lite ättika och vatten i flaskan och skaka. Låt stå några minuter och skaka. Skölj sedan noga bort ättikan med varmvatten. 

Fläckar som inte vill släppa kan du behandla med bakpulver och lite vatten, skrubba med en diskborste på fläcken. Du kan också hälla i okokt ris och skaka flaskan så invändiga fläckar försvinner. 

  • Diska inte i diskmaskin. Vakuumisoleringen och packningen i locket kan bli förstörda. 
  • Frys inte flaskan. Vill du ha kallare vatten så preparera det med isbitar i flaskan istället. Vakuumisoleringen och packningen i locket kan bli förstörda i frysen. 
  • Värm inte flaskan på spisen eller över öppen eld av samma anledning som ovan. 
  • Använd inte starka kemikalier, det är inte bra för flaskan, miljön eller dig. Alltså inte blekmedel, klor eller liknande.

Njut av din fina vattenflaska i många många år - med omtanke om miljön, dig själv och din hund! 

Kunder som köpte denna köpte också

Älgchips RAUH, ekologiskt så klart.

Älgchips är hundtugg tillverkat av älghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

Älgchipsen passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

Älgchipsen passar små och medelstora hundar. Ett chips är ungefär 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper 10 eller fler.
Från 25,00 kr

Hundhalsband halvstryp svensktillverkat i vegetabilgarvat skinn

Ett riktigt fint halsband modell halvstryp, som är svart med blått foder och blå passpoal runt kanterna. Halsbandet är i svenskt, vegetabilgarvat skinn som är miljöcertifierat. Skinnet kommer från Tärnsjö Garveri.
189,00 kr

Läderkoppel svensktillverkat i vegetabilgarvat skinn

Ett riktigt fint koppel som är svart med blått foder i handtaget och blå sömmar. Kopplet är i svenskt, vegetabilgarvat skinn som är miljöcertifierat. Skinnet kommer från Tärnsjö Garveri och kopplet är producerat i Sverige. Det passar fint till halsbandet i samma stil.
369,00 kr