Close
Sök

Vattenflaska / termosflaska

Tillverkare: Hundigt
189,00 kr
Ett miljösteg alla borde ta. Skaffa en vattenflaska / termosflaska i rostfritt stål som du kan använda om och om igen. Rostfritt stål är helt säkert för dig att dricka ur, helt fritt från BPA, ftalater, bly och andra skadliga ämnen. Väggarna i flaskan är dubbla med vakuum mellan vilket gör att drycken hålls kall eller varm. Flaskan är mycket hållbar och tålig och dessutom jättefin tycker vi :D Korken är tättslutande. Flaskan har en tunn kant upptill och är god att dricka ur. Den har en diskret, lasergraverad text:
It's not were you walk, it's who you walk with
+ -

Fyll på med friskt gott vatten och slipp köpa engångsflaskor som sprider mikroplaster i naturen över hela världen. Ett steg att ta i din egen plastsanering. Och vatten behöver inte transporteras i lastbilar, vi har det finaste vattnet i kranen. Du kan använda flaskan livet ut. 
Till träningen, tävlingen, jobbet, på vandringen, resan, i handväskan, ryggsäcken - friskt vatten är alltid gott att ha med. Inte minst till din hund.

Termosflaskan håller drycker kalla, men du kan även hålla drycker varma några timmar såsom kaffe och te. Den är dock inte lika bra som en riktig termos när det gäller att hålla värmen. Vi ska testa värmehållningen och återkommer om detta. Vakuumisoleringen gör att det inte bildas kondens på flaskan.

Tillverkad i rostfritt 18-8 stål som är helt livsmedelssäkert. Läckagesäker. Den har inga beläggnignar som kan flaga och lossna. Flaskan rymmer 0,5 liter och är smidig i formatet helt utan onödiga detaljer. Och den fina lasergravyren är alltid lika fin, utan att flaga eller tappa färg.

  • Volym: 0,5 liter
  • Material, locket: 18/8 rostfritt stål, BPA-fri PP-plast
  • Material, flaska: 18/8 rostfritt stål
  • Storlek: H 260 mm x Ø 70 mm

Skötselråd: 

Innan du använder flaskan så diska ur den med varmt vatten och diskmedel. Enklast är att skaka den men du kan också använda en smal diskborste eller flaskborste.

För att få bort fläckar kan du blanda lite ättika och vatten i flaskan och skaka. Låt stå några minuter och skaka. Skölj sedan noga bort ättikan med varmvatten.

Fläckar som inte vill släppa kan du behandla med bakpulver och lite vatten, skrubba med en diskborste på fläcken. Du kan också hälla i okokt ris och skaka flaskan så invändiga fläckar försvinner.

  • Diska inte i diskmaskin. Vakuumisoleringen och packningen i locket kan bli förstörda.
  • Frys inte flaskan. Vill du ha kallare vatten så preparera det med isbitar i flaskan istället. Vakuumisoleringen och packningen i locket kan bli förstörda i frysen.
  • Värm inte flaskan på spisen eller över öppen eld av samma anledning som ovan.
  • Använd inte starka kemikalier, det är inte bra för flaskan, miljön eller dig. Alltså inte blekmedel, klor eller liknande.

Njut av din fina vattenflaska i många många år - med omtanke om miljön, dig själv och din hund!

Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

Älgchips RAUH, ekologiskt så klart.

Älgchips är hundtugg tillverkat av älghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

Älgchipsen passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

Älgchipsen passar små och medelstora hundar. Ett chips är ungefär 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper 10 eller fler.
Från 26,00 kr

Tjurmuskel närproducerad och helt utan tillsatser

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. De flesta hundar älskar att tjurmuskel som tugg, den är oerhört populär hos oss.
Vår tjurmuskel luktar inte lika illa som den brukar! Vissa delar är borttagna vilket gör att den bara luktar torkat kött även då hundarna tuggar på den.
Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
25,00 kr

Liten rund aluminiumdosa till Nose Work

När du ska gömma doften i Nose Work behöver du variera dig för att göra sökandet roligt och utvecklande. Denna lilla dosa kan du använda som behållare vid behållarsök, men du kan också ha den som dofthållare och gömma den riktigt klurigt ute i naturen eller inomhus vid ett rumssök. Det är ett 3 mm hål i botten så lite doft sipprar ut. Vill du ha fler hål så kan du enkelt borra det själv, eller så skriver du hur många hål du vill ha i meddelandet på din order så gör vi hål för dig innan vi skickar ordern.
15,00 kr

Lammbitar - frystorkat hundgodis

Lammbitar från Sund Hundmat är frystorkat godis som är både gott, nyttigt och ett bra miljöval. Lammbitarna kommer från djur som fått möjlighet att gå ute varje dag hela året.
Det frystorkade godiset är perfekt när du ska träna eller tävla och vill belöna med det allra godaste. Men det fungerar förstås lite mer till vardags också. Även katter brukar gilla detta delikata godis.
69,00 kr