WashBar Original Soap, klassisk tvål för hundar

WashBar är en klassisk tvål till din hund. Den är mild och fin med bara naturliga ingredienser och passar perfekt för varje-dag-tvätt.
Tvålen från WashBar passar även bra till hundar med hudproblem. Den är skonsam om din hund har hudproblem och den fungerar lugnande på känslig, irriterad eller kliande hud. Tvålen innehåller ingredienser som har en känd lugnande effekt, vilket gör den idealisk för hundar som tycker att badet är ett stressigt moment.
Tillverkare: WashBar
Lagerstatus: I lager
89,00 kr

Tvålen från WashBar är ekonomisk att använd, en tvål motsvarar över 600 ml flytande schampo. Tvålen har frisk citrusdoft. De aktiva ingredienserna är helt naturliga med antiallergiframkallande, antiinflammatoriska och insektsdödande egenskaper. Stöter bort loppor.

Använd tvålen så här:
Blöt din hund och gnugga tvålen i päls och hud. Löddra upp genom att ge hunden (katten eller hästen) massage, det blir mysigt för din hund och ni får lite kvalitetstid. Sedan är det viktigt att skölja noggrant efter att ha använt tvålen. Undvik hundens ögon, tvål är aldrig skönt att få i ögonen. Förvaras utom räckhåll för barn.

Ingredienser:
Hållbar palmolja, kokosnötolja, vegetabiliskt glycerin, neemolja, ren manuka eterisk olja, citrondoftande tea tree olja, neamblad, titandioxid.

Medan många andra tvålar använder sig utav mikroplaster som exfoliant, använder sig WashBar av neem-blad, helt naturligt. Mikroplaster i haven är ett giganteiskt problem som du undviker med WashBars produkter. 

 

Angående palmoljan som används skriver WashBar så här: 

Vi använder hållbar Roundtable for Sustainable Palm Oil (RSPO) certifierad palmolja i våra tvålprodukter. Vår olja odlas på ett hållbart sätt, utan kemikalier på en certifierad ekologisk plantage i Sydamerika. RPSO Certifieringen innebär att det kommer från en hållbar och ansvarsfull källa som inte bidrar till avskogning eller gör avkall på mänskliga rättigheter.

Även om vi tror certifierad hållbart producerad palmolja är det bästa alternativet för nu, tittar vi på andra alternativ och dess utveckling.

Du kan läsa mer här: http://ww1.betterpalmoil.org/

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Innehåll Naturliga oljor och örter
Produktion Etisk
Ursprung Nya Zeeland
Fraktas till Sverige Med båt
Förpackning Återvunnet papper
Återvinning Återvinns som papper
Kunder som köpte denna köpte också

Älgchips RAUH, ekologiskt så klart.

Älgchips är hundtugg tillverkat av älghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

Älgchipsen passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

Älgchipsen passar små och medelstora hundar. Ett chips är ungefär 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper 10 eller fler.
Från 25,00 kr

Tjurmuskel närproducerad och helt utan tillsatser

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. Tjurmuskel fungerar som belöning, att tugga på eller som godis.   

Vissa delar är borttagna så den luktar inte som tjurmuskel brukar göra utan den luktar bara torkat kött även då hundarna tuggar på den. 

Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
16,00 kr

Lammbitar - frystorkat hundgodis

Lammbitar från Sund Hundmat är frystorkat godis som är både gott, nyttigt och ett bra miljöval. Lammbitarna från djur som fått möjlighet att gå ute varje dag hela året.
Det frystorkade godiset är perfekt när du ska träna eller tävla och vill belöna med det allra godaste. Men det fungerar förstås lite mer till vardags också. Även katter brukar gilla detta delikata godis.
69,00 kr