Hundigt

Hundigt är vårt eget varumärke som vi skapade när vi tog fram den allra första rallylydnadskortleken 2012. Hundigt kommer alltid att producera så miljövänligt som det är möjligt. Vi kommer alltid att ta hänsyn till transporter och försöka minimera dem. Vi kommer alltid att försöka uppnå så bra förhållanden som möjligt för alla djur och människor som ingår i vår produktion. 

Vi kommer varje år att ge vårt stöd till något välgörande projekt som vi tycker tilltalar det sätt vi ser på saker och ting. Hittils har vi gett vårt stöd till Hundstallet och Naturarvet. 

Vi står för transparens och vill att du och vi ska veta så mycket som möjligt om varorna vi erbjuder. Undrar du över något så tveka aldrig att fråga.

Hoppas du ska hitta saker som tilltalar dig här i vår webshop som utvecklats från att bara innehålla en kortlek till att innehålla mer och mer viktiga produkter till din hund och dig.

Och så vill vi önska dig en riktigt fin dag.  

Visa som Rutnät Lista
Sortering

Rallylydnadskortlek

Har du också saknat en kortlek som hjälper dig och din hund att lära in rallylydnad? 

Nu har vi fått kortlekar i lager! Med de nya skyltarna och beskrivningarna som börjar gälla den 1 januari 2017. Vi lämnar en startrabatt på 10% till och med 27 november!
Varje kort har en skylt på ena sidan och förklaringen till skylten på andra sidan. Detta blir till stor hjälp när du ska träna rallylydnad med din hund. Den nya kortleken baseras på reglerna som börjar att gälla 2017-01-01. Alla 86 skyltarna ingår - nybörjarklass, fortsättningsklass, avancerad klass och mästarklass. Och varje kort är märkt med rätt nummer som också visar vilken klass skylten hör till. Korten är 92 * 57 mm. Du kommer inte att kunna köpa bara de nya skyltarna. För nästan hela kortleken är ny! Det är fem kort som har oförändrad beskrivning på baksidan, 81 är alltså omgjorda. Och själva skylten är 15 nya eller omgjorda. Men denna regelrevideringen ska gälla till och med 2021.
250,00 kr