Close
Sök

Hundleksak Hera grön boll med expander

Tillverkare: Bistos
390,00 kr
Hera från Bistos är en perfekt belöning för hunden som är lite för het! Hunden som exploderar av fårskinn i kombination med boll. Då kan bara boll vara helt perfekt. Den gröna Starmark-bollen är erkänt slitstark, den ger vika när hunden tuggar och är seg i gummit. Den svarta expandern med rejält handtag ger skön svikt i kampen. Hera är lätt att kasta med bollen i änden, en bra hundleksak helt enkelt.
Lagerstatus: I lager
+ -

Bollen är en Starmark boll storlek M (7 cm). Den ihåliga bollen är mjuk och följsam i starkt gummi. Den har inte något överdrag som kan flaga eller tuggas loss. Bollen är giftfri och helt fri från latex, vinyl och ftalater. Bollen luktar jättegott tycker vi 😊 

Hera sys i Sverige, närmare bestämt i Aplared utanför Borås. Närproducerat är det minsta vi kan säga. 

Expanderdelen ca 10 cm plus handtag.
Total längd ca 40 cm. 

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

MaterialSvenskt, kromfritt skinn
ProduktionHandgjord, Närproducerat
UrsprungSverige
FörpackningIngen förpackning
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

Antiglidkoppel pistolhake, 20mm

Antiglidkoppel med pistolhake. Invävd gummitråd som ger fint grepp och längden 3 meter ger frihet till din hund. Perfekt till nosework och specialsök. Fungerar lika bra till vardags om du vill ha ett lite längre koppel med bra grepp. Rikligt färgutbud så du kan få den perfekta matchningen, viktiga grejer. Svensktillverkat.
210,00 kr