Close
Sök

Raw for Paw

Raw for Paw är ett svensktillverklat hundgodis, det är frystorkade bitar av kött och det produceras i Småland. All råvara har nordiskt ursprung.

Hundgodiset som kommer i de snygga rören innehåller viltkött. Råvaran kommer från djur som lever det goda livet i nordiska skogar. Smakerna är älg, rådjur, vildsvin, ren, hjort och viltmix. Produkter med singelprotein är bra för hundar med överkänslighet, och just vilt brukar de flesta hundar klara bra. Många hundar som är allergiska visar att de tål älg mycket bra och Raw for paws älgsmak är mycket populär hos våra känsliga hundar. Hundgodis från vilda djur har fördelen att vi slipper antibiotika i köttet och vi slipper tänka på hur djuren haft det. De har haft det bra. Detta hundgodis är alltså ekologiskt. 

Godiset som kommer i papperspåse med zip-lås innnehåller kött från gårdar. Även dessa bitar är frystorkade och av singelprotein sin toppats med nyttiga lingon och nässla.

Båda serierna består av nordiska råvaror och innehåller inga konstiga tillsatser eller annat som inte behövs. Raw for paw har sin tillverkningen i Småland och det är handgjort. Bitarna är ganska små, kladdar inte och går att bryta. Perfekta i fickan. Vi tycker detta är ett bra godis för klickerträning när du vill leverera snabba belöningar som går lätt att svälja. Det passar också riktigt bra till rallylydnadsträning tycker vi.

Godiset passar alla storlekar på hundar, även de allra minsta. Det passar också alla åldrar på hund.

Det snygga röret med delikat hundgodis är en fin gå-bort-present. Att ge något gott i fin förpackning till vovven, det är en bra present tycker vi. Röret är fint att ha i hallen, på byrån, och vi tycker det är helt ok att köpa en färg som matchar och sedan fylla på med vilken Raw for paw-smak som helst. Röret varar jättelänge. Och när det är helt utslitet, då är det enkelt att återvinna. Kartong och inget annat. 

Raw for Paw är ett svenskt livsstilsvarumärke för hundar och katter och för dig vars hjärta klappar lite extra för våra fyrbenta vänner. It’s all good!

Raw for paw Hjort - ekologiskt hundgodis

Raw for paw wild deer är ett riktigt fint och supergott, ekologiskt hundgodis. Råvaran kommer från hjort som lever det goda livet i de svenska skogarna. Ett riktigt lyxgodis för din hund.
99,00 kr

Raw for paw Ren - ekologiskt hundgodis

Raw for paw wild reindeer är ett riktigt fint och supergott, ekologiskt hundgodis. Råvaran kommer från renar som lever det goda livet i de svenska skogarna. Ett riktigt lyxgodis för din hund.
99,00 kr

Raw for paw Rådjur - ekologiskt hundgodis

Raw for paw wild roe deer är ett riktigt fint och supergott, ekologiskt hundgodis. Råvaran kommer från rådjur som lever det goda livet i de svenska skogarna. Ett riktigt lyxgodis för din hund.
99,00 kr

Raw for paw vildand - ekologiskt hundgodis

Raw for paw wild duck är ett lyxigt hundgodis på fin svensk vildand. Ett riktigt smakligt belöningsgodis för din hund i små bekväma bitar.
Godiset passar fint vid träning där du vill kunna leverera små, lättuggade bitar till din hund.
99,00 kr

Raw for paw Älg - ekologiskt hundgodis

Raw for paw wild moose är ett riktigt fint och supergott, ekologiskt hundgodis. Råvaran kommer från älg som lever det goda livet i de svenska skogarna. Ett riktigt lyxgodis för din hund.
99,00 kr

Raw for paw hundgodis gris

Raw for paw Pork Treat är frystorkat hundgodis med smak av gris, lingon och nässla. Svensktillverkat hundgodis av fin kvalitet. Hundgodiset är i små bitar som är mjuka för hunden att tugga och för dig att bryta i mindre bitar. Passar hundar i alla åldrar. Ett riktigt lyxgodis för din hund.
79,00 kr

Raw for paw hundgodis kalkon

Raw for paw Turkey Treat är frystorkat hundgodis med smak av kalkon, lingon och nässla. Svensktillverkat hundgodis av fin kvalitet. Hundgodiset är i små bitar som är mjuka för hunden att tugga och för dig att bryta i mindre bitar. Passar hundar i alla åldrar. Ett riktigt lyxgodis för din hund.
79,00 kr

Raw for paw hundgodis kyckling

Raw for paw Chicken Treat är frystorkat hundgodis med smak av kyckling, lingon och nässla. Svensktillverkat hundgodis av fin kvalitet. Hundgodiset är i små bitar som är mjuka för hunden att tugga och för dig att bryta i mindre bitar. Passar hundar i alla åldrar. Ett riktigt lyxgodis för din hund.
79,00 kr

Raw for paw hundgodis lamm

Raw for paw Lamb Treat är frystorkat hundgodis med smak av lamm, lingon och nässla. Svensktillverkat hundgodis lamm av fin kvalitet. Hundgodiset är i små bitar som är mjuka för hunden att tugga och för dig att bryta i mindre bitar.
Passar hundar i alla åldrar. Lamm är ett riktigt lyxgodis för din hund.
79,00 kr

Raw for paw hundgodis nöt

Raw for paw Beef Treat är frystorkat hundgodis med smak av nöt, lingon och nässla. Svensktillverkat hundgodis av fin kvalitet. Hundgodiset är i små bitar som är mjuka för hunden att tugga och för dig att bryta i mindre bitar. Passar hundar i alla åldrar. Ett riktigt lyxgodis för din hund.
79,00 kr

Presentpåse till Raw for paw

Perfekt när du ska bort på middag, när träningskompisen tagit titel eller vunnit en tävling eller när bästa vännen fyller år! En påse rymmer ett rör med Raw for paw hundgodis och har en förtryckt etikett att skriva i och en flärp med självhäftande tejp. Presentpåsen till Raw for paw är tillverkad av bättre papper ur miljösynpunkt.
12,00 kr