Close
Sök

Raw for Paw

Raw for Paw är ett ekologiskt hundgodis, råvaran kommer från djur som lever det goda livet i svenska skogar. Raw for paw har sin tillverkningen i Småland. Det är handgjort, frystorkat och helt utan tillsatser. Varje rör med Raw for paw-bitar innehåller samma mängd godis. Bitarna är fyrkantiga, kladdar inte och går att bryta. Perfekta i fickan. Vi tycker detta är ett bra godis för klickerträning när du vill leverera snabba belöningar som är lätta att svälja.

Hundgodis från vilda djur har fördelen att vi slipper antibiotika i köttet och vi slipper tänka på hur djuren haft det. De har haft det bra.

Många hundar som är allergiska visar att de tål älg mycket bra och Raw for paws älgsmak är mycket populär hos våra känsliga hundar.

Godiset passar alla storlekar på hundar, även de allra minsta.

Det snygga röret med delikat hundgodis är en fin gå-bort-present. Att ge något gott i fin förpackning till vovven, det är en bra present tycker vi.

Raw for Paw är ett svenskt livsstilsvarumärke för hundar och katter och för dig vars hjärta klappar lite extra för våra fyrbenta vänner. It’s all good!

Raw for paw Hjort - ekologiskt hundgodis

Raw for paw wild deer är ett riktigt fint och supergott, ekologiskt hundgodis. Råvaran kommer från hjort som lever det goda livet i de svenska skogarna. Ett riktigt lyxgodis för din hund.
99,00 kr

Raw for paw Ren - ekologiskt hundgodis

Raw for paw wild reindeer är ett riktigt fint och supergott, ekologiskt hundgodis. Råvaran kommer från renar som lever det goda livet i de svenska skogarna. Ett riktigt lyxgodis för din hund.
99,00 kr

Raw for paw Rådjur - ekologiskt hundgodis

Raw for paw wild roe deer är ett riktigt fint och supergott, ekologiskt hundgodis. Råvaran kommer från rådjur som lever det goda livet i de svenska skogarna. Ett riktigt lyxgodis för din hund.
99,00 kr

Raw for paw Vildsvin - ekologiskt hundgodis

Raw for paw wild boar är ett riktigt fint och supergott, ekologiskt hundgodis. Råvaran kommer från vildsvin som lever det goda livet i de svenska skogarna. Ett riktigt lyxgodis för din hund.
99,00 kr

Raw for paw viltmix - ekologiskt hundgodis

Raw for paw wild game mix är ett riktigt fint och supergott, ekologiskt hundgodis. Det är en blanding av viltsmakerna rådjur, ren, hjort, älg och vildsvin. Råvaran kommer från vilda djur som lever det goda livet i de svenska skogarna. Ett riktigt lyxgodis för din hund.
99,00 kr

Raw for paw Älg - ekologiskt hundgodis

Raw for paw wild moose är ett riktigt fint och supergott, ekologiskt hundgodis. Råvaran kommer från älg som lever det goda livet i de svenska skogarna. Ett riktigt lyxgodis för din hund.
99,00 kr

Presentpåse till Raw for paw

Perfekt när du ska bort på middag, när träningskompisen tagit titel eller vunnit en tävling eller när bästa vännen fyller år! En påse rymmer ett rör med Raw for paw hundgodis och har en förtryckt etikett att skriva i och en flärp med självhäftande tejp. Presentpåsen till Raw for paw är tillverkad av bättre papper ur miljösynpunkt.
12,00 kr