Close
Sök

Non-stop dogwear

Non-stop dogwear har alltid hundens perspektiv och behov i fokus nĂ€r de utvecklar nya produkter. Alltid! Non-stop dogwear grundades i Norge, 2009. Idag utvecklar, designar och sĂ€ljer Non-stop dogwear hundutrustning över hela vĂ€rlden. Non-Stop Dogwear Ă€r ett företag med hunderfarenhet, kunskap, passion och öga för att utveckla innovativa produkter ur hundens perspektiv.  

Non-stop dogwear drivs i en liten stuga pĂ„ landsbygden - precis som de vill ha det. Under utvecklingsprocessen testas produkterna precis utanför dörren. Hundar pĂ„ jobbet och att testa produkter direkt Ă€r en sjĂ€lvklarhet. Precis som hos oss pĂ„ hundigt.

Ingenting lĂ€mnas till slumpen nĂ€r NonStops produktutvecklare skapar framtidens hundutrustning. Varje detalj Ă€r genomtĂ€nkt och testad noggrant innan en produkt lanseras. Endast det bĂ€sta Ă€r tillrĂ€ckligt bra för vĂ„ra fyrbenta vĂ€nner. MĂ„let Ă€r att underlĂ€tta och uppmuntra ett aktivt liv för hund och mĂ€nnsika tillsammans. En aktiv hund Ă€r en lycklig hund, och en lycklig hund betyder en lycklig Ă€gare!

Non-stop dogwear arbetar kontinuerligt med att vara ett socialt och miljöansvarigt företag. Deras mĂ„l Ă€r att bevara naturen som berikar vĂ„ra liv. De letar alltid efter förbĂ€ttringar som kan göra företaget mer hĂ„llbart, för att lĂ€mna minsta pĂ„verkan pĂ„ pĂ„verkan pĂ„ vĂ„r miljö.

Vi har sjÀlva testat Non-stops produkter och de Àr suverÀna! Vilken passform och kvalité!

CaniX belt - löparbälte

CaniX belt Àr det perfekta löparbÀltet som du vill springa med din hund. LöparbÀltet finjusteras perfekt efter just din kropp, har vÀl genomtÀnkt design och Àr tillverkat av lÀtta material som andas. Detta tillsammans gör att du kan fokusera pÄ teknik och fart istÀllet för trassel, koppel och kliande spÀnnen. Stoppa mobilen och en bajspÄse i fickan baktill och ge dig ut pÄ en löptur med din bÀsta vÀn.
999,00 kr

Freemotion harness - hundsele för drag

Freemotion Àr en allsidig och oerhört populÀr dragsele till hund framtagen för drag frÄn hög dragpunkt. Selen kommer frÄn Non-stop dogwear och Àr perfekt för aktiviteter som löpning, cykling, skidÄkning eller andra liknande aktiviteter. Ergonomisk passform ger rörelsefrihet och minimal andningsbegrÀnsning.
999,00 kr

Freemotion harness 5.0 - limited edition - hundsele för drag

Freemotion Àr en allsidig och oerhört populÀr dragsele frÄn Non-stop dogwear. Nu har de tagit fram denna vÀlbeprövade och omtyckta sele i en fantastiskt och sprakande fÀrgkombination. Denna fÀrgkombination har gjorts i begrÀnsad upplaga. Det Àr en sele framtagen för drag frÄn hög dragpunkt, den gör sig perfekt för aktiviteter som löpning, cykling, skidÄkning eller andra liknande aktiviteter. Ergonomisk passform ger rörelsefrihet och minimal andningsbegrÀnsning.
1 299,00 kr

Long distance bootie - hundtossor snö

Long distance bootie Àr en hundsocka framtagen av Non-stop och frÀmst avsedd för snö. En beprövad modell med kardborre runt skaftet, fungerar i alla lÀgen. Hundsockarna skyddar mot snö, is och salt.
139,00 kr

Protector bootie - hundsockar

Protector bootie Àr slitstarka hundsockar eller hundtossor som de ocksÄ kallas. En beprövad modell med kardborre runt skaftet fungerar i alla lÀgen. Sockarna skyddar mot grova ytor, skare, glasskÀrvor, salt och varm asfalt. de skyddar ocksÄ kÀnsliga tassar mot alldeles vanligt underlag.
349,00 kr

Bungee leash blå - elastisk draglina

Bungee leash frÄn Non-stop Àr en draglina / koppel som Àr elastiskt hela vÀgen och utvecklad för att ge dig och din hund en bra upplevelse i drag. Bungee leash Àr perfekt för aktiviteter som löpning, skidÄkning och cykling med din hund. Kopplets elasticitet dÀmpar ryck. Med en slitstark utsida och elastisk kÀrna blir Bungee leash förstahandsvalet hos mÄnga tÀvlande inom Canicross och skidÄkning och kopplet förgyller vardagen för mÄnga entusiaster som vill ha det bÀsta.
549,00 kr

Bungee leash orange- elastisk draglina

Bungee leash frÄn non-stop Àr en draglina / koppel som Àr elastiskt hela vÀgen och utvecklad för att ge dig och din hund en bra upplevelse i drag. Bungee leash Àr perfekt för aktiviteter som löpning, skidÄkning och cykling med din hund. Kopplets elasticitet dÀmpar ryck. Med en slitstark utsida och elastisk kÀrna blir bungee leash förstahandsvalet hos mÄnga tÀvlande inom Canicross och skidÄkning och förgyller vardagen för mÄnga entusiaster som vill ha det bÀsta.
549,00 kr

Cruise collar - sliphalsband

Cruise collar Ă€r ett fint och bekvĂ€mt vadderat halsband med slip-funktion. Halsbandet kan förstoras för att trĂ€s över huvudet och ska sedan sitta perfekt runt halsen nĂ€r det Ă€r Ă„tdraget. Ett lagom stort halsband har alltsĂ„ inte nĂ„gon strypfunktion, det Ă€r bara oerhört enkelt att ta av och pĂ„. Halsbandet Ă€r perfekt för aktiva vardagar med din hund och det Ă€r ocksĂ„ ett utmĂ€rkt val vid vandring, löpning, skidĂ„kning och cykling. SĂ€kerhetstĂ€nket Ă€r pĂ„ topp, som alltid nĂ€r det gĂ€ller Non-stop, halsbandet har passpoaler av 3Mℱ-reflex lĂ€ngs bĂ„da sidorna och en fĂ€stpunkt för hundlampa sĂ„ din hund syns i mörker pĂ„ ett bra sĂ€tt.
319,00 kr

Roam collar - halsband med klickspänne

Roam collar Àr ett smidigt och lÀtt vadderat halsband med klickspÀnne. Halsbandet Àr justerbart och tillverkad av lÀtta material med ergonomisk passform. Halsbandet Àr utvecklat för en aktiv vardag men Àven bra att ha med pÄ vandring, löpning, skidÄkning och cykling. SÀkerhetstÀnket Àr pÄ topp och halsbandet har passpoaler av reflex lÀngs bÄda sidor och en fÀstpunkt för hundlampa sÄ din hund syns i mörker pÄ ett bra sÀtt.
329,00 kr

Line harness 5.0 - hundsele för vardag, spår och vandring

Line harness 5.0 Àr en uppdatering av en av Non-stop dogwears bÀst sÀljande selar. Det Àr en allsidig hundsele med bra passform, vadderade remmar som sitter bra och ger full rörlighet. Line Àr en utmÀrkt sele för dig som vill anvÀnda sele dagligen pÄ promenaderna och i andra aktiviteter. Flera koppelfÀsten ger flexibilitet.
749,00 kr

Line harness stl 9 - hundsele för vardag, spår och vandring

Line harness frÄn Non-stop dogwear Àr en allsidig hundsele med bra passform, vadderade remmar som sitter bra och ger full rörlighet. Line Àr en utmÀrkt sele för dig som vill anvÀnda sele dagligen pÄ promenaderna och i andra aktiviteter. Flera koppelfÀsten ger flexibilitet.

Just denna fÀrgen har utgÄtt hos Non-stop och vi har ett fÄtal kvar som vi sÀljer till ett riktigt bra pris.
384,30 kr 549,00 kr

Line harness grip - hundsele för vardag, spår och vandring

Line harness grip frÄn Non-stop dogwear Àr en mÄngsidig hundsele med bra passform, vadderade remmar som sitter bekvÀmt och ger full rörlighet samt ett handtag baktill pÄ ryggen. Line Àr en utmÀrkt sele för dig som vill anvÀnda sele dagligen pÄ promenaderna och i andra aktiviteter. Flera koppelfÀsten ger flexibilitet.
749,00 kr

Friction long line - spårlina / långlina

Non-stop dogwears lÄnglina eller spÄrlina med gummiinlÀgg ger dig bra grepp samtidigt som linan Àr mycket följsam, mjuk och behaglig. Den följer fint i terrÀngen nÀr din hund spÄrar.
Som spÄrlina passar 15 meter till personspÄr och 10 meter till viltspÄr.
Som lÄnglina vid till exempel vandring eller trÀning pÄ inkallning Àr lÀngden en smaksak och du kan vÀjla det som passar dig bÀst.
Linan Àr utrustad med en robust, sÀker sjÀlvlÄsande twist-lock karbinhake. Du öppnar den enkelt genom att vrida ett kvarts varv och trycka. FÀrgen gör linan lÀtt att se bÄde nÀr du spÄrar och nÀr du lÀgger ifrÄn dig den i spÄrskogen.
649,00 kr

Move leash - hundkoppel

Non-stop dogwears koppel Move leash Àr lÀtt, tÄligt och funktionellt. Kopplet Àr perfekt pÄ vardagspromenaden och passar ocksÄ till friluftsliv och till trÀning. Move leash Àr helt enkelt ett bra allroundkoppel utrustat med en robust, sÀker sjÀlvlÄsande twist-lock karbinhake. Du öppnar den enkelt genom att vrida ett kvarts varv och trycka.
349,00 kr

Rock Adjustable leash - justerbart hundkoppel

Non-stop dogwears koppel Rock adjustable leash Àr av 100% Ätervunnen polyester! Helt perfekt sÀger vi, dessutom Àr det behagligt att hÄlla, tÄligt och funktionellt. Ett justerbart koppel Àr mÄngsidigt tack vare tvÄ pistolhakar, en i varje Ànde och en flyttbart spÀnne som du fÀster ena haken i och öglans storlek blir variabel. Kopplet passar bra pÄ vardagspromenaden och Àven till friluftsliv och trÀning. Rock leash Àr helt enkelt ett bra allroundkoppel som du kan anpassa efter situationen.
549,00 kr

Rock leash - hundkoppel

Rock leash frÄn Non-stop dogwear har kommit i en uppdaterad och helt ny version. Kopplet Àr av 100% Ätervunnen polyester! Helt perfekt sÀger vi, dessutom Àr det behagligt att hÄlla, tÄligt och funktionellt. Kopplet passar bra pÄ vardagspromenaden och Àven till friluftsliv och trÀning. Rock leash Àr helt enkelt ett bra allroundkoppel utrustat med en robust twist-lock-hake. Integrerade reflexer Àr bÄde enklare och sÀkrare.
449,00 kr

Rock leash - hundkoppel - sista exemplaret

Non-stop dogwears koppel Rock leash Àr lÀtt, tÄligt och funktionellt. Kopplet Àr perfekt pÄ vardagspromenaden och passar ocksÄ till friluftsliv och till trÀning. Vi har endast ett koppel kvar i denna modellen. Det Àr svart och 1,5 meter lÄngt och 1,5 cm brett. Rock leash Àr helt enkelt ett bra allroundkoppel utrustat med en robust, sÀker sjÀlvlÄsande twist-lock karbinhake. Du öppnar den enkelt genom att vrida ett kvarts varv och trycka.
188,30 kr 269,00 kr

Strong leash - koppel

Non-stop dogwears extra sÀkra koppel Strong leash Àr som det lÄter extra starkt och samtidigt följsamt och behaglig. Strong leash ger dej ett bra grepp och förbÀttrad kontroll pÄ din hund. Vi tycker det Àr ett pÄlitligt koppel att anvÀnda i stadsmiljö och i kraftig trafik. Integrerad reflex för extra sÀkerthet. I Ànden pÄ kopplet sitter en rejÀl pistolhake. VÀlj om tvÄ eller tre meter passar dig och din hund bÀst. OBS! Pistolhaken Àr svart pÄ den senaste versionen av Strong leash, inte silverfÀrgad som pÄ bilderna.
350,00 kr

Touring bungee - expanderkoppel

Touring bungee Àr ett lÀtt och mÄngsidit koppel som Àr utmÀrkt för vandring och passar ocksÄ bra för aktiviteter som löpning, skidÄkning och cykling om din hund drar mÄttligt. Kopplet finns i olika bredd och lÀngd sÄ alla frÄn minsta hunden till den största ska hitta ett perfekt koppel.
329,00 kr

Touring bungee adjustable - justerbart expanderkoppel

Touring bungee adjustable Àr Non-stops mest flexibla koppel. Smarta lösningar gör vardagen enklare och du kan enkelt justera kopplet sÄ att det passar runt midjan, runt ett trÀd eller i handen.
749,00 kr

Touring double - tandemkoppel

Touring double kallar vi tandemkoppel och det gör det enkelt för dig att ha tvÄ hundar med pÄ promenaden eller vandringen. Touring double finns i tvÄ storlekar.
269,00 kr

Tumble collar - halsband med klickspänne, liten hund/valp

Tumble collar Àr ett lÀtt och justerbart halsband som passar fint till smÄ hundar och valpar. Halsbandet Àr enkelt att ta av och pÄ med ett DuraflexŸ-spÀnne.
Tumble collar Àr ett perfekt vardagshalsband som ocksÄ passar bra pÄ vandringen.
146,30 kr 209,00 kr

Ramble harness - hundsele för vardag, vandring och sök - grön

Ramble Àr en hundsele frÄn Non-stop dogwear med justerbara remmar runt hals och bröstkorg sÄ du fÄr perfekt passform till din hund. Tre fÀstpunkter för kopplet ger flexibilitet och ett mÄngsidigt anvÀndande. Handtag pÄ ryggen Àr praktiskt.
En sele för vardag som ocksÄ fungerar bra till vandring. Ett perfekt val för nose work och specialsök.
749,00 kr

Ramble harness - hundsele för vardag, vandring och sök - lila

Ramble Àr en hundsele frÄn Non-stop dogwear med justerbara remmar runt hals och bröstkorg sÄ du fÄr perfekt passform till din hund. Tre fÀstpunkter för kopplet ger flexibilitet och ett mÄngsidigt anvÀndande. Handtag pÄ ryggen Àr praktiskt.
En sele för vardag som ocksÄ fungerar bra till vandring. Ett perfekt val för nose work och specialsök.
749,00 kr

Ramble harness - hundsele för vardag, vandring och sök - orange

Orange hundsele frÄn Non-stop dogwear med justerbara remmar runt hals och bröstkorg sÄ du fÄr perfekt passform till din hund. Tre fÀstpunkter för kopplet ger flexibilitet och ett mÄngsidigt anvÀndande. Handtag pÄ ryggen Àr praktiskt.
En sele för vardag som ocksÄ fungerar bra till vandring. Ett perfekt val för nose work och specialsök.
749,00 kr

Amundsen pack klövjeväska

En otroligt vÀlgjord klövjevÀska för expeditioner och styrketrÀning. KlövjevÀskan Amundsen Àr ergonomiskt utrformad och sitter bra med mÄnga möjligheter till justering av passformen. En vÀl genomtÀnkt packvÀska som ligger bra pÄ hunden. Amundsen har stor pack volym och smarta lösningar.
1 949,00 kr

Camo cover - reflexväst

ReflexvÀst till hund, en vÀst som visar hÀnsyn till djurlivet! ReflexvÀsten Àr enkel och tÄlig med hög synlighet för mÀnniskor. Den justeras i halsen och runt bröstet för att enkelt hitta rÀtt passform.
499,00 kr

Fjord raincoat - regntäcke

Fjord raincoat frÄn Non-stop Àr ett vind- och vattentÀtt regntÀcke. Din hund förblir torr i regnet tack vare ett vattentÀtt tyg som tÄl 15.000 mm vattenpelare. RegntÀcket har dessutom utmÀrkt andningsförmÄga. VindtÀtt gör det lÀttare att hÄlla vÀrmen i hÄrd vind. Ett tÀcke som gör att du och din hund kan njuta i alla vÀder.
899,00 kr

Safe Life Jacket 2.0 - flytväst

FlytvĂ€st för hundar. HundflytvĂ€sten har flera justeringspunkter som ger perfekt passform, sĂ„ att den sitter bekvĂ€mt vilket gör att hunden kĂ€nner sig trygg i vattnet. Även bra simmare bör anvĂ€nda flytvĂ€st och Ă€r din hund osĂ€ker i vattnet sĂ„ kan flytvĂ€sten göra att hunden kĂ€nner sig tryggare.Non-stops flytvĂ€st passar ocksĂ„ bra vid rehabiliteringssimning i bassĂ€ng, hundsim inomhus.
999,00 kr

Trekking belt - midjebälte

Trekking belt Àr ett klassiskt och omtyckt midjebÀlte med fina finesser och flexibel anvÀndning, perfekt för t ex skidÄkning, jogging fjÀllvandring. Trekking belt gör promenaden behagligare om din hund drar mycket eller om du helt enkelt vill ha hÀnderna fria.
849,00 kr

Baggy Bag 2.0 - bajspåshållare

En praktisk hÄllare för hundbajspÄsar. BajspÄshÄllaren kan fÀstas pÄ ditt bÀlte, hundkoppel, ryggsÀck eller klÀder, sÄ du alltid har en bajspÄse till hands vid behov.
129,00 kr

Bike antenna - dragfäste till cykel/kickbike

Ett fÀste till cykeln för dig som arbetar med drag pÄ cykel. FÀstet Àr utformat sÄ att kopplet inte ska fastan i framhjulet. En sÀkerhetsdetalj du som trÀnar drag pÄ cykel eller sparkcykel med din hund.
Perfekt för dig som tÀvlar scooter eller cykel med din hund.
649,00 kr

Bike antenna CLICKfix - dragfäste till cykel/kickbike

Ett fÀste till cykeln för dig som arbetar med drag pÄ cykel och denna modell kan snabbt monteras av med ett enkelt klick nÀr du ska cykla utan hund. FÀstet Àr utformat sÄ att kopplet inte ska fastan i framhjulet. En sÀkerhetsdetalj du som trÀnar drag pÄ cykel eller kickbike med din hund.
Passar dig som Àr aktiv och bÄde cykelpendlar till jobbet och cykeltrÀnar med din hund.
990,00 kr

Trekking belt bag - väska till midjebälte

En suverÀn vÀska för det viktigaste. Trekking belt bag Àr designad för lite mindre utrustning, nÀr ryggsÀck kÀnns för stor. Att ha vikten runt höfterna minskar belastningen pÄ axlar och rygg. VÀskan Àr lagom stor och rymmer till exempel snacks, vantar, kamera plus nycklar och mobil. Separat flaskhÄllare pÄ sidan gör att du lÀtt kommer Ät vattenflaskan. Liten ficka för vÀrdesaker som telefon eller nycklar. I locket finns ett litet sladdhÄl för hörlurar. Ett handtag gör det enkelt att bÀra vÀskan nÀr du inte har bÀltet pÄ. Ferd belt bag Àr ett valfritt tillbehör för Ferd belt och kommer i samma blÄ och plommonlila fÀrg som Ferd belt.
499,00 kr

Løype Belt - bälte för skidåkning

LÞype Belt Àr utveckalt för skidÄkning med hund, det tillÄter god rörlighet runt höfterna sÄ du kan Äka bÄde klassisk stil och skejta. I fickan fÄr du med dig bÄde mobil, energikaka, tasstift och en buff nÀr du ger dig ut pÄ tur eller ett tuffare trÀningspass tillsammans med din bÀsta vÀn.
1 199,00 kr

Ferd belt - midjebälte för expeditioner och att dra pulka

Ferd belt Àr ett bekvÀmt och slitstarkt vandringsbÀlte med lÄg vikt. Passar perfekt för lÀngre turer och expeditioner men ocksÄ för exempelvis spÄrtrÀning dÀr tillbehör ska med ut. Ferd belt har fÀstpunkter för en pulka. Utrusta bÀltet med Ferd belt bag för extra förvaring.
1 199,00 kr

Ferd belt bag - väska till midjebälte

En perfekt vÀska för det viktigaste. Ferd belt bag Àr designad för turer dÀr du vill ha med lite utrustning och ryggsÀck kÀnns för stor. Att ha vikten runt höfterna minskar belastningen pÄ axlar och rygg. VÀskan Àr lagom stor och rymmer till exempel snacks, vantar, kamera plus nycklar och mobil. Separat hÄllare pÄ sidan gör att du lÀtt kommer Ät vattenflaskan. Liten invÀndig ficka för vÀrdesaker som telefon eller nycklar. I locket finns ett litet sladdhÄl för hörlurar. Ett handtag gör det enkelt att bÀra vÀskan nÀr du inte har bÀltet pÄ. Ferd belt bag Àr ett valfritt tillbehör för Ferd belt och kommer i samma blÄ fÀrg som Ferd belt.
549,00 kr

Hundtränarväst - Dog Training Vest från Non-stop

En mycket flexibel hundtrÀningsvÀst med flera fickor för godis, leksaker och annan utrustning som behövs nÀr du trÀnar din hund. Passformen Àr mycket justerbar med dragskor för anpassning. Denna vÀst Àr lÀtt och andas bra, perfekt för hundtrÀning under alla Ärstider.
1 099,00 kr