Close
Sök

Non-Stop Dogwear

Non-Stop Dogwear har alltid hundens perspektiv och behov i fokus när de utvecklar nya produkter. Alltid! Non-stop dogwear grundades i Norge, 2009. Idag utvecklar, designar och säljer Non-stop dogwear hundutrustning över hela världen. Non-Stop Dogwear är ett företag med hunderfarenhet, kunskap, passion och öga för att utveckla innovativa produkter ur hundens perspektiv.

Non-Stop Dogwear drivs i en liten stuga på landsbygden - precis som de vill ha det. Under utvecklingsprocessen testas produkterna precis utanför dörren. Hundar på jobbet och att testa produkter direkt är en självklarhet. Precis som hos oss på hundigt.

Ingenting lämnas till slumpen när NonStops produktutvecklare skapar framtidens hundutrustning. Varje detalj är genomtänkt och testad noggrant innan en produkt lanseras. Endast det bästa är tillräckligt bra för våra fyrbenta vänner. Målet är att underlätta och uppmuntra ett aktivt liv för hund och männsika tillsammans. En aktiv hund är en lycklig hund, och en lycklig hund betyder en lycklig ägare!

Non-Stop Dogwear arbetar kontinuerligt med att vara ett socialt och miljöansvarigt företag. Deras mål är att bevara naturen som berikar våra liv. De letar alltid efter förbättringar som kan göra företaget mer hållbart, för att lämna minsta påverkan på påverkan på vår miljö.

Vi har själva testat Non-Stops produkter och de är suveräna! Vilken passform och kvalité!