Close
Sök

Non-stop dogwear

Non-stop dogwear har alltid hundens perspektiv och behov i fokus när de utvecklar nya produkter. Non-stop grundades i Norge år 2009. Idag utvecklar, designar och säljer Non-stop hundutrustning över hela världen och är ett företag med hunderfarenhet, kunskap, passion och öga för att utveckla innovativa produkter ur hundens perspektiv.  

Non-stop dogwear drivs i en liten stuga på landsbygden - precis som de vill ha det. Under utvecklingsprocessen testas produkterna precis utanför dörren. Att det finns hundar på jobbet för att testa produkter direkt är en självklarhet. Precis som hos oss på hundigt.

Ingenting lämnas till slumpen när Non-stops produktutvecklare skapar framtidens hundutrustning. Varje detalj är genomtänkt och testad noggrant innan en produkt lanseras. Endast det bästa är tillräckligt bra för våra fyrbenta vänner. Målet är att underlätta och uppmuntra ett aktivt liv för hund och männsika tillsammans. En aktiv hund är en lycklig hund, och en lycklig hund betyder en lycklig ägare!

Non-stop arbetar kontinuerligt med att vara ett socialt och miljöansvarigt företag. Deras mål är att bevara naturen som berikar våra liv. De letar alltid efter förbättringar som kan göra företaget mer hållbart, för att lämna minsta påverkan på påverkan på vår miljö. Non-stop dogwear är bluesign® SYSTEM PARTNER.

Vi har själva testat deras produkter och de är suveräna! Superbra passform och kvalité!

Non-stop dogwear CaniX belt - löparbälte

CaniX belt från Non-stop dogwear är det perfekta löparbältet som du vill springa med din hund. Löparbältet finjusteras perfekt efter just din kropp, har väl genomtänkt design och är tillverkat av lätta material som andas. Detta tillsammans gör att du kan fokusera på teknik och fart istället för trassel, koppel och kliande spännen. Stoppa mobilen och en bajspåse i fickan baktill och ge dig ut på en löptur med din bästa vän.
999,00 kr

Non-stop dogwear Freemotion harness - hundsele för drag

Freemotion från Non-stop dogwear är en allsidig och oerhört populär dragsele till hund framtagen för drag från hög dragpunkt. Selen kommer från Non-stop dogwear och är perfekt för aktiviteter som löpning, cykling, skidåkning eller andra liknande aktiviteter. Ergonomisk passform ger rörelsefrihet och minimal andningsbegränsning.
999,00 kr

Non-stop dogwear Freemotion harness 5.0 - limited edition - hundsele för drag

Freemotion från Non-stop dogwear är en allsidig och oerhört populär dragsele från Non-stop dogwear. Nu har de tagit fram denna välbeprövade och omtyckta sele i en fantastiskt och sprakande färgkombination. Denna färgkombination har gjorts i begränsad upplaga. Det är en sele framtagen för drag från hög dragpunkt, den gör sig perfekt för aktiviteter som löpning, cykling, skidåkning eller andra liknande aktiviteter. Ergonomisk passform ger rörelsefrihet och minimal andningsbegränsning.
1 299,00 kr

Non-stop dogwear Long distance bootie - hundtossor snö

Long distance bootie från Non-stop dogwear är en hundsocka framtagen av Non-stop och främst avsedd för snö. En beprövad modell med kardborre runt skaftet, fungerar i alla lägen. Hundsockarna skyddar mot snö, is och salt.
139,00 kr

Non-stop dogwear Protector bootie - hundsockar

Protector bootie från Non-stop dogwear är slitstarka hundsockar eller hundtossor som de också kallas. En beprövad modell med kardborre runt skaftet fungerar i alla lägen. Sockarna skyddar mot grova ytor, skare, glasskärvor, salt och varm asfalt. de skyddar också känsliga tassar mot alldeles vanligt underlag.
349,00 kr

Non-stop dogwear Bungee leash blå - elastisk draglina

Bungee leash från Non-stop från Non-stop dogwear är en draglina / koppel som är elastiskt hela vägen och utvecklad för att ge dig och din hund en bra upplevelse i drag. Bungee leash är perfekt för aktiviteter som löpning, skidåkning och cykling med din hund. Kopplets elasticitet dämpar ryck. Med en slitstark utsida och elastisk kärna blir Bungee leash förstahandsvalet hos många tävlande inom Canicross och skidåkning och kopplet förgyller vardagen för många entusiaster som vill ha det bästa.
549,00 kr

Non-stop dogwear Bungee leash orange- elastisk draglina

Bungee leash från non-stop från Non-stop dogwear är en draglina / koppel som är elastiskt hela vägen och utvecklad för att ge dig och din hund en bra upplevelse i drag. Bungee leash är perfekt för aktiviteter som löpning, skidåkning och cykling med din hund. Kopplets elasticitet dämpar ryck. Med en slitstark utsida och elastisk kärna blir bungee leash förstahandsvalet hos många tävlande inom Canicross och skidåkning och förgyller vardagen för många entusiaster som vill ha det bästa.
549,00 kr

Non-stop dogwear Cruise collar - sliphalsband

Cruise collar från Non-stop dogwear är ett fint och bekvämt vadderat halsband med slip-funktion. Halsbandet kan förstoras för att träs över huvudet och ska sedan sitta perfekt runt halsen när det är åtdraget. Ett lagom stort halsband har alltså inte någon strypfunktion, det är bara oerhört enkelt att ta av och på. Halsbandet är perfekt för aktiva vardagar med din hund och det är också ett utmärkt val vid vandring, löpning, skidåkning och cykling. Säkerhetstänket är på topp, som alltid när det gäller Non-stop, halsbandet har passpoaler av 3M™-reflex längs båda sidorna och en fästpunkt för hundlampa så din hund syns i mörker på ett bra sätt.
319,00 kr

Non-stop dogwear Roam collar - halsband med klickspänne

Roam collar från Non-stop dogwear är ett smidigt och lätt vadderat halsband med klickspänne. Halsbandet är justerbart och tillverkad av lätta material med ergonomisk passform. Halsbandet är utvecklat för en aktiv vardag men även bra att ha med på vandring, löpning, skidåkning och cykling. Säkerhetstänket är på topp och halsbandet har passpoaler av reflex längs båda sidor och en fästpunkt för hundlampa så din hund syns i mörker på ett bra sätt.
329,00 kr

Non-stop dogwear Line harness 5.0 - hundsele för vardag, spår och vandring

Line harness 5.0 från Non-stop dogwear är en uppdatering av en av Non-stop dogwears bäst säljande selar. Det är en allsidig hundsele med bra passform, vadderade remmar som sitter bra och ger full rörlighet. Line är en utmärkt sele för dig som vill använda sele dagligen på promenaderna och i andra aktiviteter. Flera koppelfästen ger flexibilitet.
749,00 kr

Non-stop dogwear Line harness stl 9 - hundsele för vardag, spår och vandring

Line harness från Non-stop dogwear är en allsidig hundsele med bra passform, vadderade remmar som sitter bra och ger full rörlighet. Line är en utmärkt sele för dig som vill använda sele dagligen på promenaderna och i andra aktiviteter. Flera koppelfästen ger flexibilitet.

Just denna färgen har utgått hos Non-stop och vi har ett fåtal kvar som vi säljer till ett riktigt bra pris.
384,30 kr 549,00 kr

Non-stop dogwear Line harness grip - hundsele för vardag, spår och vandring

Line harness grip från Non-stop dogwear är en mångsidig hundsele med bra passform, vadderade remmar som sitter bekvämt och ger full rörlighet samt ett handtag baktill på ryggen. Line är en utmärkt sele för dig som vill använda sele dagligen på promenaderna och i andra aktiviteter. Flera koppelfästen ger flexibilitet.
749,00 kr

Non-stop dogwear Friction long line - spårlina / långlina

Non-stop dogwears långlina eller spårlina med gummiinlägg ger dig bra grepp samtidigt som linan är mycket följsam, mjuk och behaglig. Den följer fint i terrängen när din hund spårar.
Som spårlina passar 15 meter till personspår och 10 meter till viltspår.
Som långlina vid till exempel vandring eller träning på inkallning är längden en smaksak och du kan väjla det som passar dig bäst.
Linan är utrustad med en robust, säker självlåsande twist-lock karbinhake. Du öppnar den enkelt genom att vrida ett kvarts varv och trycka. Färgen gör linan lätt att se både när du spårar och när du lägger ifrån dig den i spårskogen.
649,00 kr

Non-stop dogwear Move leash - 10mm

Non-stop dogwears koppel Move leash är lätt, tåligt och funktionellt. Kopplet är perfekt på vardagspromenaden och passar också till friluftsliv och till träning. Move leash är helt enkelt ett bra allroundkoppel utrustat med en robust, säker självlåsande twist-lock karbinhake. Du öppnar den enkelt genom att vrida ett kvarts varv och trycka.
279,20 kr 349,00 kr

Non-stop dogwear Move leash - 20mm

Non-stop dogwears koppel Move leash är lätt, tåligt och funktionellt. Kopplet är perfekt på vardagspromenaden och passar också till friluftsliv och till träning. Move leash är helt enkelt ett bra allroundkoppel utrustat med en robust, säker självlåsande twist-lock karbinhake. Du öppnar den enkelt genom att vrida ett kvarts varv och trycka.
320,00 kr 400,00 kr

Non-stop dogwear Move leash - hundkoppel - 15 mm

Non-stop dogwears koppel Move leash är lätt, tåligt och funktionellt. Kopplet är perfekt på vardagspromenaden och passar också till friluftsliv och till träning. Move leash är helt enkelt ett bra allroundkoppel utrustat med en robust, säker självlåsande twist-lock karbinhake. Du öppnar den enkelt genom att vrida ett kvarts varv och trycka.
379,00 kr

Non-stop dogwear Rock Adjustable leash - justerbart hundkoppel

Non-stop dogwears koppel Rock adjustable leash är av 100% återvunnen polyester! Helt perfekt säger vi, dessutom är det behagligt att hålla, tåligt och funktionellt. Ett justerbart koppel är mångsidigt tack vare två pistolhakar, en i varje ände och en flyttbart spänne som du fäster ena haken i och öglans storlek blir variabel. Kopplet passar bra på vardagspromenaden och även till friluftsliv och träning. Rock leash är helt enkelt ett bra allroundkoppel som du kan anpassa efter situationen.
549,00 kr

Non-stop dogwear Rock leash - hundkoppel

Rock leash från Non-stop dogwear har kommit i en uppdaterad och helt ny version. Kopplet är av 100% återvunnen polyester! Helt perfekt säger vi, dessutom är det behagligt att hålla, tåligt och funktionellt. Kopplet passar bra på vardagspromenaden och även till friluftsliv och träning. Rock leash är helt enkelt ett bra allroundkoppel utrustat med en robust twist-lock-hake. Integrerade reflexer är både enklare och säkrare.
449,00 kr

Non-stop dogwear Strong leash - koppel

Non-stop dogwears extra säkra koppel Strong leash är som det låter extra starkt och samtidigt följsamt och behaglig. Strong leash ger dej ett bra grepp och förbättrad kontroll på din hund. Vi tycker det är ett pålitligt koppel att använda i stadsmiljö och i kraftig trafik. Integrerad reflex för extra säkerthet. I änden på kopplet sitter en rejäl pistolhake. Välj om två eller tre meter passar dig och din hund bäst. OBS! Pistolhaken är svart på den senaste versionen av Strong leash, inte silverfärgad som på bilderna.
350,00 kr

Non-stop dogwear Trekking rope leash - hundkoppel 1,2 m / 6 mm

Trekking rope leash från Non-stop dogwear är ett superfint vardagskoppel som är både smidigt och robust. Kopplet är helt i återvunnen polyester. Helt perfekt säger vi, dessutom är det behagligt att hålla, tåligt och funktionellt. Kopplet passar bra på vardagspromenaden och träning när du vill hålla hunden nära. Trekking rope leash är utrustat med en lite mindre twist-lock-hake (jämfört med deras standard twist-lock-hake). Det är smidigt till den stora hunden, perfekt till mellanhunden och optimalt till den lilla aktiva hunden.
379,00 kr

Non-stop dogwear Trekking rope leash - hundkoppel 2 m / 6 mm

Trekking rope leash från Non-stop dogwear är ett superfint vardagskoppel, robust och samtidigt smidigt i sin utformning. Det är tillverkat av återvunnen polyester vilket gör det till en favorit för oss. Kopplet är otroligt behagligt att hålla i samtidigt som det är tåligt och funktionellt. På hundpromenaden till vardags är det perfekt och i träningssituationer när du vill hålla hunden nära, till exempel rallylydnad. Trekking rope leash är utrustat med en lite mindre twist-lock-hake (jämfört med deras standard twist-lock-hake). Det är smidigt till den stora hunden, perfekt till mellanhunden och optimalt till den lilla aktiva hunden.
389,00 kr

Non-stop dogwear Trekking rope leash - hundkoppel 2,8 m / 8 mm

Hundkopplet Trekking rope leash från Non-stop dogwear är ett lite längre, följsamt och samtidigt tåligt koppel. Repet i kopplet är helt i återvunnen polyester. Det är skönt att hålla i på vardagspromenaden men passar perfekt till vandringen, när ni jobbar med nosen såsom Nose Work och specialsök. Trekking rope leash i längden 2,8 meter är ett mycket funktionellt koppel. Trekking rope leash är helt enkelt ett bra allroundkoppel utrustat med en lite mindre twist-lock-hake (jämfört med Non-stops standard twist-lock-hake). Det är smidigt till den stora hunden, perfekt till mellanhunden och optimalt till den lilla aktiva hunden.
439,00 kr

Non-stop dogwear Touring bungee - expanderkoppel

Touring bungee från Non-stop dogwear är ett lätt och mångsidit koppel som är utmärkt för vandring och passar också bra för aktiviteter som löpning, skidåkning och cykling om din hund drar måttligt. Kopplet finns i olika bredd och längd så alla från minsta hunden till den största ska hitta ett perfekt koppel.
329,00 kr

Non-stop dogwear Touring bungee adjustable - justerbart expanderkoppel

Touring bungee adjustable är Non-stops mest flexibla koppel. Smarta lösningar gör vardagen enklare och du kan enkelt justera kopplet så att det passar runt midjan, runt ett träd eller i handen.
749,00 kr

Non-stop dogwear Touring double - tandemkoppel

Touring double från Non-stop dogwear kallar vi tandemkoppel och det gör det enkelt för dig att ha två hundar med på promenaden eller vandringen. Touring double finns i två storlekar.
269,00 kr

Non-stop dogwear Tumble collar - halsband med klickspänne, liten hund/valp

Tumble collar från Non-stop dogwear är ett lätt och justerbart halsband som passar fint till små hundar och valpar. Halsbandet är enkelt att ta av och på med ett Duraflex®-spänne.
Tumble collar är ett perfekt vardagshalsband som också passar bra på vandringen.
146,30 kr 209,00 kr

Non-stop dogwear Ramble harness - hundsele för vardag, vandring och sök - grön

Ramble harness från Non-stop dogwear är en hundsele från Non-stop dogwear med justerbara remmar runt hals och bröstkorg så du får perfekt passform till din hund. Tre fästpunkter för kopplet ger flexibilitet och ett mångsidigt användande. Handtag på ryggen är praktiskt.
En sele för vardag som också fungerar bra till vandring. Ett perfekt val för nose work och specialsök.
749,00 kr

Non-stop dogwear Ramble harness - hundsele för vardag, vandring och sök - lila

Ramble harness från Non-stop dogwear är en hundsele från Non-stop dogwear med justerbara remmar runt hals och bröstkorg så du får perfekt passform till din hund. Tre fästpunkter för kopplet ger flexibilitet och ett mångsidigt användande. Handtag på ryggen är praktiskt.
En sele för vardag som också fungerar bra till vandring. Ett perfekt val för nose work och specialsök.
749,00 kr

Non-stop dogwear Ramble harness - hundsele för vardag, vandring och sök - orange

Remble harness, orange hundsele från Non-stop dogwear med justerbara remmar runt hals och bröstkorg så du får perfekt passform till din hund. Tre fästpunkter för kopplet ger flexibilitet och ett mångsidigt användande. Handtag på ryggen är praktiskt.
En sele för vardag som också fungerar bra till vandring. Ett perfekt val för nose work och specialsök.
749,00 kr

Non-stop dogwear Amundsen pack klövjeväska

Non-stop dogwears Amundsen pack är en otroligt välgjord klövjeväska för expeditioner och styrketräning. Klövjeväskan Amundsen är ergonomiskt utrformad och sitter bra med många möjligheter till justering av passformen. En väl genomtänkt packväska som ligger bra på hunden. Amundsen har stor pack volym och smarta lösningar.
1 657,50 kr 1 950,00 kr

Non-stop dogwear Camo cover - reflexväst

Camo cover från Non-stop dogwear är en reflexväst till hund. Det är en väst som visar hänsyn till djurlivet! Reflexvästen är enkel och tålig med hög synlighet för människor. Den justeras i halsen och runt bröstet för att enkelt hitta rätt passform.
425,00 kr 500,00 kr

Non-stop dogwear Fjord raincoat - regntäcke

Fjord raincoat från Non-stop är ett vind- och vattentätt regntäcke. Din hund förblir torr i regnet tack vare ett vattentätt tyg som tål 15.000 mm vattenpelare. Regntäcket har dessutom utmärkt andningsförmåga. Vindtätt gör det lättare att hålla värmen i hård vind. Ett täcke som gör att du och din hund kan njuta i alla väder.
899,00 kr

Non-stop dogwear Protector snow - snödräkt

Heltäckande snöoverall till hund, från non-stop dogwear. Hunddräkten täcker hela kroppen utom huvud, tassar och svans vilket gör att snön inte fastnar i pälsen, din hund slipper jobbiga, tunga, kalla snöklumpar. Dräkten är stretchtyg som ger rörelsefrihet vilket gör att din hund kan ha roligt i snön utan att bli blöt och kall. Praktisk för pälshundar som har det tufft nät kramsnön är ett faktum och härlig för alla hundar som älskar snö, promenaden och uteleken kan vara längre.
899,00 kr

Non-stop dogwear Safe Life Jacket 2.0 - flytväst

Flytväst för hundar från Non-stop dogwear. Hundflytvästen har flera justeringspunkter som ger perfekt passform, så att den sitter bekvämt vilket gör att hunden känner sig trygg i vattnet. Även bra simmare bör använda flytväst och är din hund osäker i vattnet så kan flytvästen göra att hunden känner sig tryggare.Non-stops flytväst passar också bra vid rehabiliteringssimning i bassäng, hundsim inomhus.
849,15 kr 999,00 kr

Non-stop dogwear Trekking belt - midjebälte

Trekking belt från Non-stop dogwear är ett klassiskt och omtyckt midjebälte med fina finesser och flexibel användning, perfekt för t ex skidåkning, jogging fjällvandring. Trekking belt gör promenaden behagligare om din hund drar mycket eller om du helt enkelt vill ha händerna fria.
721,65 kr 849,00 kr

Non-stop dogwear Baggy Bag 2.0 - bajspåshållare

Baggy Bag från Non-stop dogwear är en praktisk hållare för hundbajspåsar. Bajspåshållaren kan fästas på ditt bälte, hundkoppel, ryggsäck eller kläder, så du alltid har en bajspåse till hands vid behov.
129,00 kr

Non-stop dogwear Bike antenna - dragfäste till cykel/kickbike

Bike antenna från Non-stop dogwear är ett fäste till cykeln för dig som arbetar med drag på cykel. Fästet är utformat så att kopplet inte ska fastan i framhjulet. En säkerhetsdetalj du som tränar drag på cykel eller sparkcykel med din hund.
Perfekt för dig som tävlar scooter eller cykel med din hund.
649,00 kr

Non-stop dogwear Bike antenna CLICKfix - dragfäste till cykel/kickbike

Bike antenna CLICKfix från Non-stop dogwear är ett fäste till cykeln för dig som arbetar med drag på cykel och denna modell kan snabbt monteras av med ett enkelt klick när du ska cykla utan hund. Fästet är utformat så att kopplet inte ska fastan i framhjulet. En säkerhetsdetalj du som tränar drag på cykel eller kickbike med din hund.
Passar dig som är aktiv och både cykelpendlar till jobbet och cykeltränar med din hund.
990,00 kr

Non-stop dogwear Ferd belt - midjebälte för expeditioner och att dra pulka

Ferd belt från Non-stop dogwear är ett bekvämt och slitstarkt vandringsbälte med låg vikt. Passar perfekt för längre turer och expeditioner men också för exempelvis spårträning där tillbehör ska med ut. Ferd belt har fästpunkter för en pulka. Utrusta bältet med Ferd belt bag för extra förvaring.
1 199,00 kr

Non-stop dogwear Ferd belt bag - väska till midjebälte

Ferd belt bag från Non-stop dogwear är en perfekt väska för det viktigaste. Ferd belt bag är designad för turer där du vill ha med lite utrustning och ryggsäck känns för stor. Att ha vikten runt höfterna minskar belastningen på axlar och rygg. Väskan är lagom stor och rymmer till exempel snacks, vantar, kamera plus nycklar och mobil. Separat hållare på sidan gör att du lätt kommer åt vattenflaskan. Liten invändig ficka för värdesaker som telefon eller nycklar. I locket finns ett litet sladdhål för hörlurar. Ett handtag gör det enkelt att bära väskan när du inte har bältet på. Ferd belt bag är ett valfritt tillbehör för Ferd belt och kommer i samma blå färg som Ferd belt.
549,00 kr

Non-stop dogwear hundtränarväst - Dog Training Vest

Dog Training Vest från Non-stop dogwear är en mycket flexibel hundträningsväst med flera fickor för godis, leksaker och annan utrustning som behövs när du tränar din hund. Passformen är mycket justerbar med dragskor för anpassning. Denna väst är lätt och andas bra, perfekt för hundträning under alla årstider.
1 099,00 kr