Close
Sök

Hevea

Hevea producerar med omtanke. Det är ett danskt företag, förhållandevis litet, som producerar varor till bebisar och valpar. Allt produceras av naturgummi. Hevea har en målinriktad produktion och de väljer bort plast och andra otrevliga gifter. Vi gillar deras tänk väldigt mycket.
Det är förstås hundsakerna du hittar hos oss och de passar till valpen, men mycket fungerar även till den vuxna hunden. Till exempel lickmat och matskålsunderlägg. Bajspåsar använder alla.

Hundelsakerna från Hevea är giftfria, mjuka och behagliga att hålla i och de kommer i fina färger. Du kan med gott samvete låta ditt lilla barn leka med dessa leksaker med din hund. De gör ju faktiskt nappar och annat som är helt godkänt för bebisar.

Hundbajspåsar biologiskt nedbrytbara - Hevea

Hundbajspåsar från Hevea, biologiskt nedbrytbara och komposterbara. De är helt fossilfria, bajspåsarna är tillverkade av plantbaserat material med egenskaper likt plast. Det blir enkelt att plocka upp när din hund uträttat sina behov, för bajspåsarna är lätta att öppna. Det är åtta rullar i en förpackning, totalt 120 bajspåsar. Passar i de flesta bajspåshållare.
120,00 kr

Hundleksak Beagle - Hevea

Supersöt hundleksak, en liten beagle-valp som passar lika bra till ditt barn som till din lilla hund. Tillverkad av naturgummi, säker och giftfri. Mjuk att bita i och den passar perfekt till den bärande hunden som tycker om sina leksaker. Kasta den eller göm den för hunden som vill apportera. Skonsam för den lille valpen och samtidigt god att bita i när det kliar i tänderna.
180,00 kr

Hundleksak Galaxy kastdisc - Hevea

Hundleksaken Galaxy är från Hevea är en liten kastdisc som du kastar som en frisbee och din hund kan om den är duktig ta den i luften, efter lite träning då ;) Galaxy har en liten boll i mitten vilket gör att hunden kan hämta den även när den landat. Då ligger discen inte platt utan ena sidan lyfter från marken så hunden kan greppa den. Galaxy är av mjukt natrugummi som ger vika och känns behagligt att bita i, mjukare än plast.
Perfekt för lek på stranden och även för vattenapportering. Galaxy flyter. Galaxy är perfekt för apportering.
180,00 kr

Hundleksak Golden Retriever - Hevea

Världssöt hundleksak, en liten golden retriever-valp som passar lika bra till ditt barn. Tillverkad av naturgummi, giftfri och säker. Mjuk att bita i och den passar perfekt till den bärande hunden som tycker om sina leksaker. Den passar att kasta för hunden som vill apportera. Skonsam för den lille valpen och samtidigt god att bita i när det kliar i tänderna. Från det danska märket Hevea.
180,00 kr

Hundleksak Stellar gallerboll - Hevea

Magsikt fin och mjuk gallerboll av naturgummi i fina färger, giftfri och säker. Mjuk att bita i och den passar perfekt till den bärande hunden som tycker om sina leksaker. Den passar att kasta för hunden som vill apportera. Skonsam för den lille valpen och samtidigt god att bita i när det kliar i tänderna. Bollen är ganska stor men eftersom den är så otroligt mjuk kan även den lilla hunden greppa den. Den får enkelt plats i fickan. Från det danska märket Hevea.
200,00 kr

Hundmatskål On the go - Hevea

Resematskålen On the go från Hevea är hopvikbar occh ryms nästan över allt. Bra att ha på kursen, i bilen, på vandringen, på semestern och när du tävlar. Så liten att den kan rymmas i en rejäl ficka om du t ex vill ha med den mellan söken när du tävlar och tränar Nose Work. Skålen passar lika bra till vatten som till mat. Lät att diska ur. Lättviktig och hopvikbar.
155,00 kr

Lick mat / underlägg från Hevea

Lick mat som också kan användas som underlägg till hundens matskål. Mattan av naturgummi är stor och kan berika på många sätt. Bred hundmat eller varför inte mandelsmör på mattan och låt hunden sysselsätta sig. Den är också bra som underlägg till hundens mat- och vattenskål som står stabilt utan att åka omkring samtidigt som golvet skyddas från både mat och vatten om din hund sölar lite (eller mycket). Friktion i gummit gör att mattan ligger still. Heveas produkter är av 100% naturgummi och certifierat veganska. De är helt fria från palst, silikon, petroleum, tungmetaller, pvc och ftalater. Färgerna är livsmedelsgodkända.
Underlägget passar till alla hundar från liten till stor och från gammal till ung.
270,00 kr

Lick mat från Hevea

Lick mat från Hevea kan berika din hunds måltid. Du kan också underhålla och distrahera din hund medan du till exempel badar den, klipper klorna eller använda den när din hund är vattentraskar. Smeta in din lick mat med tubost, blötmat, mandelsmör eller något annat din hund tycker om att slicka i sig. Mumsigt värre.
Du fäster den enkelt på väggen eller golvet med hjälp av de 25 sugpropparna på baksidan. När du är klar plockar du bort den lika enkelt. Heveas produkter är av 100% naturgummi och certifierat veganska. De är helt fria från palst, silikon, petroleum, tungmetaller, pvc och ftalater. Färgerna är livsmedelsgodkända.

Lick mat både stimulerar och håller din hund sysselsatt.
En lick mat passar både till valpar och vuxna hundar.
190,00 kr