Close
Sök
Bild för kategori Hav och sjö

Hav och sjö

Hundgodis baserat på vattenlevande  ingredienser innehåller massor med Omega-fetter som våra hundar behöver. Det fantastiska godiset från Glufs! tillverkas i Göteborgstrakten och där finns även vi! Musselmunch är fullt av omega-fetter och glukosamin för vovvens leder. Svensktillverkat godis på frystorkade räkor är magert, nyttigt och lyxigt. 
Det usla fisket som bedrivs i haven har avgjort att vi slopar godis på t ex lax så länge vi behandlar laxarna och haven så illa.
Men prova gärna musslorna, de renar haven och är dessutom tillverkade på sånt som inte vi människor vill äta. 

Ishavsräkor - frystorkat hundgodis, Sund Hundmat

Frystorkade ishavsräkor är ett fettsnålt hundgodis från havet, helt fritt från tillsatser. Lyxigt och gott!
Det frystorkade godiset är perfekt när du ska träna eller tävla och vill belöna med det allra godaste. Dessutom är det ju magert vilket många hundar har behov av. Även populärt bland kattvänner.
139,00 kr

Musselmunch från Glufs

Musselgodis? Japp. Musselmunch från Glufs är verkligen ett klimatsmart hundgodis baserat på blåmusslor från Orust. Och musslor är ju dessutom supernyttigt.
Musslorna som används är de blåmusslor är för fula eller för knöggliga och annars kasseras - zero waist kan en kanske kalla det? Eller svinnsmart? Förutom att rena våra hav, är blåmusslan en hälsosam proteinkälla som kan göra lederna smorda för varje proteinfylld tugga. Endast naturliga ingredienser och massor med Omega-3 och energi utan tillsatser. Närfiskat, mumsigt och hållbart.
Varje bit av Musselmunch är knaprig och kan brytas. De är krispiga och frasiga, lite som ett fast kex, vi tycker inte att de smular ämnvärt. 120 gram.
99,00 kr