Close
Sök
Bild för kategori Vilt

Vilt

Hundgodis på viltkött känns som en riktgit fin grej. Råvaran kommer från vilda djur som levt det goda livet i skogarna. De har bara ätit vad naturen bjuder så det är fritt från konstigheter. Dessutom är det frystorkat så att riktigt mycket näring bevaras. Hundgodis på vilt är riktigt nyttigt lyxgodis för din hund.
 

Hjort hundgodis Deer Burgers - Farm & Forest®

Hundgodis på svenskt viltkött från hjort. Lufttorkade små hamburgare rika på vitamin B med tillsatt svenskt musselprotein som innehåller omega 3 och 6. En nyttigt och naturligt hundgodis med låg fetthalt. Omega 3 & 6 är bra för hundens leder. Hundgodiset kommer från det svenska märket Farm & Forest®. Godiset är naturligt utan tillsatser. Endast det fina musselproteinet är tillsatt vid produktionen som sker i Sverige.
100,00 kr

Rådjur hundgodis Reindeer Liver - Farm & Forest®

Hundgodis på svenskt vilt från rådjur. Lufttorkade leverbitar som du enkelt bryter i mindre bitar. Rådjurslever är rikt på vitamin A bland annat. Spannmåls fritt som allt godis från Farm & Forest®. Detta är ett nyttigt och naturligt hundgodis med låg fetthalt. Hundgodiset kommer från det svenska märket Farm & Forest®. Godiset är naturligt utan tillsatser.
100,00 kr

Vildsvin hundgodis Boar Burgers - Farm & Forest®

Hundgodis på svenskt viltkött från vildsvin. De framställs av vildsvinsfärs och dessa lufttorkade små hamburgare är rika på vitamin B. Dessutom tillsatt svenskt musselprotein som innehåller omega 3 och 6. En nyttigt och naturligt hundgodis med låg fetthalt. Omega 3 och 6 är bra för hundens leder. Hundgodiset kommer från det svenska märket Farm & Forest®. Godiset är naturligt utan tillsatser. Endast det fina musselproteinet är tillsatt vid produktionen som sker i Sverige.
100,00 kr

Hundgodis Moose Munchies - älg

Hundgodis när det är som bäst, älgfärs från det vilda som torkats varsamt. Naturligare kan det väl nästan inte bli när det kommer i en fin förpackning?
Moose Munchies kan serveras som en liten kaka eller brytas till mindre bitar. Så det fina älggodiset fungerar som belöningsgodis, träningsgodis och fjäskgodis.
Älg är ofta bra för känsliga magar, värt att prova.
Yummy for all dogs tummy…
– perfekt tränings- och belöningsgodis
– snältt mot känsliga magar
– spannmålsfritt
– inga tillsatser
– 100% svenskt råvara
– hög proteinhalt
– viltkött har lägre klimatpåverkan
– tillagat i Sverige
– svensk råvara
85,00 kr

Raw for paw Hjort - ekologiskt hundgodis

Raw for paw wild deer är ett riktigt fint och supergott, ekologiskt hundgodis. Råvaran kommer från hjort som lever det goda livet i de svenska skogarna. Ett riktigt lyxgodis för din hund.
99,00 kr

Raw for paw Ren - ekologiskt hundgodis

Raw for paw wild reindeer är ett riktigt fint och supergott, ekologiskt hundgodis. Råvaran kommer från renar som lever det goda livet i de svenska skogarna. Ett riktigt lyxgodis för din hund.
99,00 kr

Raw for paw Rådjur - ekologiskt hundgodis

Raw for paw wild roe deer är ett riktigt fint och supergott, ekologiskt hundgodis. Råvaran kommer från rådjur som lever det goda livet i de svenska skogarna. Ett riktigt lyxgodis för din hund.
99,00 kr

Raw for paw vildand - ekologiskt hundgodis

Raw for paw wild duck är ett lyxigt hundgodis på fin svensk vildand. Ett riktigt smakligt belöningsgodis för din hund i små bekväma bitar.
Godiset passar fint vid träning där du vill kunna leverera små, lättuggade bitar till din hund.
99,00 kr

Raw for paw Älg - ekologiskt hundgodis

Raw for paw wild moose är ett riktigt fint och supergott, ekologiskt hundgodis. Råvaran kommer från älg som lever det goda livet i de svenska skogarna. Ett riktigt lyxgodis för din hund.
99,00 kr