Close
Sök

Hundgott

Hundgotts hundgodis är producerat av nötboskap som kommer från gårdar i områdena i och kring västra götaland. En stor del av djuren är ekologiska gårdar. Lugan, lever och hjärta har torkats på ett skonsamt sätt helt utan tillsatser. Hundgott använder varken konserveringsmedel eller tillsatser i sina produkter. Köttet kommer från Dalsjöfors slakteri och tillverkningen sker i Mölnlycke. Hundigt ligger mitt emellan dessa två orter, så godiset är verkligen närproducerat för vår del. 

Hundgott testar allt sitt hundgodis för salmonella och enterobacteriaceae och det är helt fritt från detta.

Torkad oxlever, till stor del ekologisk

När det är dags för belöning ska det vara riktigt gott hundgodis. Hundgotts torkade lever är närproducerad och till stor del ekologisk.

Levern är torkad helt utan tillsatser eller konserveringsmedel. Hundgodiset luktar mycket lite, är lite hårdare men lätt att bryta till mindre bitar och den smular lite.
60,00 kr

Torkad oxlunga, till stor del ekologisk

Din hund är värd riktigt gott hundgodis när det är dags för belöning. Vår populära lunga är närproducerad och till stor del ekologiskt.

Lungan är torkad helt utan tillsatser eller konserveringsmedel. Hundgodiset luktar mycket lite, är ganska poröst, är lätt att bryta till mindre bitar och smular lite.
60,00 kr

Torkat oxhjärta, till stor del ekologisk

Torkat hjärta är ett belöningsgodis som smakar riktigt gott för din hund. Det är värt att anstränga sig för en liten bit. Vårt torkade hjärta är närproducerad och till stor del ekologisk.

Hjärtat är torkat helt utan tillsatser eller konserveringsmedel. Hundgodiset luktar mycket lite, är lite hårdare men kan brytas eller klippas till mindre bitar. Den smular mycket lite.
60,00 kr