Sund Hundmat

Sund Hundmat erbjuder färskfryst hundfoder och frystorkat foder. Det är de frystorkade varianterna som vi på Hundigt tagit in i sortimentet att använda som det finaste belöningsgodiset. Men det är ju samtidigt ett helfoder. 

Sund Hundmat har en genomtänkt och sund hållbarhetspolicy som innefattar allt från djurhållning och miljö till fodersammansättning.

  • Köttet som används kommer från djur som har tillgång till utevistelse varje dag året om alternativt vilda djur.
  • Sund Hundmat tar tydligt avstånd från intensivuppfödda djur såsom exempelvis kyckling, kalkon och gris.
  • De värnar om att använda närodlade råvaror, och det får inte vara mer än några timmars resväg från gård till lager.
  • Produktionsanläggningen drivs till 100% av solenergi via ca 8000 kvm solceller som försörjer inte bara deras produktion utan även kringliggande gårdar och verksamheter.

Det handlar om hållbar produktion och högsta kvalité. Det handlar om sunt förnuft.

Letar du efter det frysta fodret hänvisar vi till www.sundhundmat.se där du hittar återförsäljare. Vi har ju inte möjlighet att hantera frysta produkter. 

Sund Hundmat Svansvift

Frystorkat hundgodis, hjortbitar, oxbitar och lammbitar

Nu har det kommit en ny smak! Välkommen lammbitar
Sund Hundmats frystorkade godis är nog det godaste Charlie smakat. Och dessutom nyttigt och ett bra miljöval. Du kan välja mellan hjortbitar från djur som gått fria i skogen, oxbitar eller lammbitar från djur som fått möjlighet att gå ute varje dag hela året.
Det frystorkade godiset är perfekt när du ska träna eller tävla och vill belöna med det allra godaste. Men det fungerar förstås lite mer till vardags också. Även katter brukar gilla detta delikata godis.
69,00 kr

Elitbitar - frystorkat hundgodis

En nyhet i Sund Hundmats sortiment!
Elitbitarna är ett energirikt belöningsgodis som är helt fritt från tillsatser. Perfekt för aktiva hundar. Godisbitarna är frystorkat juver frön nötkreatur som fått möjlighet att gå ute varje dag hela året.
Det frystorkade godiset är perfekt när du ska träna eller tävla och vill belöna med det allra godaste. Men det fungerar förstås lite mer till vardags också. Även populärt bland kattvänner.
59,00 kr

Frystorkade oxmedaljonger, hundgodis / helfoder

Sund Hundmats frystorkade oxmedaljonger är ett torrt helfoder som fungerar precis lika bra som belöningsgodis då det är supergott och enkelt att dela i mindre bitar. Det är både nyttigt och ett bra miljöval. Köttet i oxmedaljongerna kommer från djur som fått möjlighet att gå ute varje dag hela året.
De frystorkade medaljongerna är perfekt när du ska träna eller tävla och vill belöna med det allra godaste. Och det är ett riktigt bra val på vandringen, när du åker ut med båten på semestern eller på campingsemester. Eftersom det är ett nyttigt helfoder blir det också ett enkelt och nyttigt foderval varje dag hela året.
99,00 kr

Frystorkade lammedaljonger, hundgodis / helfoder

Sund Hundmats frystorkade lammedaljonger är ett torrt helfoder som fungerar precis lika bra som belöningsgodis då det är supergott och enkelt att dela i mindre bitar. Det är både nyttigt och ett bra miljöval. Köttet i lammedaljongerna kommer från djur som fått möjlighet att gå ute varje dag hela året.
De frystorkade medaljongerna är perfekt när du ska träna eller tävla och vill belöna med det allra godaste. Och det är ett riktigt bra val på vandringen, när du åker ut med båten på semestern eller på campingsemester. Eftersom det är ett nyttigt helfoder blir det också ett enkelt och nyttigt foderval varje dag hela året.
109,00 kr