Close
Sök

Kungliga Hundars Förlag

Kungliga Hundars Förlag grundades år 2019 av Tina Gavling och Helena Eriksson då de ville ge ut boken Hundutställning med sikte på Best in Show. Vana vid att göra allt själva och med orden ”hur svårt kan det vara?” i bakhuvudet valde de därför att starta upp ett litet förlag. Namnet är sprunget ur kursföretaget Kungliga Hundar som Tina Gavling grundat.

Visionen är att kunna ge ut inspirerande och innehållsrika hundböcker som läsaren har nytta av oavsett om denne är nybörjare eller har tränat hund i många år. Böckerna är tänkta att vara så fullspäckade av matnyttig information att läsaren då och då kommer tillbaka till boken för att söka information och uppdatera sig.

Kungliga Hundars Förlag ger ut böcker där författarna baserar sin träning på modern forskning kring hundar och inlärning. Böckerna innehåller belöningsbaserad träning oavsett vilket ämne boken rör.

Hunduställning med sikte på Best In Show

En fantastiskt fin bok som ger dig ordentlig inblick i hundutställningarnas förtrollande värld. Boken är fin att bläddra i och innehåller massor av matnyttigt om utställning. Du får allt ifrån regler och hur hundutställningar går till rent praktiskt till hur du kan ställa upp och visa din hund på bästa sätt. Kanske viktigast av allt, författarna delar frikostigt med sig av sina favoritknep kring hur du bäst kan träna och förbereda din hund så att den verkligen kommer uppskatta sin uppgift. Författare Tina Gavling och Helena Eriksson.
325,00 kr

Specialsökboken

Specialsökboken är en heltäckande bok som ger dig allt från grundträning med valpen till mer avancerade övningar för dig som tänker arbeta professionellt med din specialsökshund. Du får metoder för att lära hunden arbeta för sin belöning, hur du tränar in etiketter och flera sätt att få en oslagbar markering. Boken täcker också in andra viktiga moment som funktionslydnad, doftteori, uthållighetsträning och dirigering. Du får även tips på sökstrategier och hur du kan ta dig an ett sökområde på prov eller i tjänst. Du kan också läsa om hundförare med specialsök som yrke och förare som deltar på prov i specialsök som delar med sig av sina kunskaper. Författare är Britt Nylund och Helena Lindhe.
350,00 kr