Sök
Bild för kategori Tassvård

Tassvård

Tassarna är så viktiga för din hund!

Har hunden ont i en tass blir inget roligt. En bra klotång för vård av klorna är ett måste för varje hundägare.

Och ett bra tassbalsam är bra att ha hemma. Kanske din hund har känsliga tassar? Då är det självklart. Men även du som ska ut och vandra, bor där gatorna är saltade vintertid, cyklar på asfalt med din hund, tränar mycket inomhuspå eller motionerar långa sträckor kan ha god nytta av ett bra tassbalsam.

Hundigts alternativ är givetvis ett bättre miljöval, snällt mot dig och din hund.

Klotång Miller

Detta är en klotång som är riktigt bra! Med bra redskap blir upplevelsen av att klippa klorna behagligare. Det är mycket enklare för dig att göra det lätt och smärtfritt och med perfekt resultat. I och med att den är så skarp är det lätt att klippa väldigt lite och du kan klippa pö om pö tills klon är lagom lång.
139,00 kr

Tass-stift WAP: 4 ekologiskt och tillverkat i Sverige

Mjuka tassar med hjälp av WAP: 4 som är en ekologisk tass-salva i mycket praktiskt stift. Enkelt att smörja på hundens tassar. Bra att ha till hands när du är ute på äventyr som vandring, agility, skidåkning och så vidare. Tass-stiftet skyddar och vårdar torra trampdynor. Verkar återfuktande och förebygger sprickor.
WAP: 4 Tass-stift är tillverkat av ekologiska och växtbaserade ingredienser såsom marulaolja, hampfröolja och lavendel. Tillverkat i Skåne, Sverige.
125,00 kr

Tygpåse till hundtillbehör

Handsydd och närproducerad tygpåse som man kan ha till mycket. Perfekt för saxar, klotång och andra saker till din pälsvård och tassvård. Eller kanske till leksakerna när du ska träna agility.
Mått ca 22,5x32,5 cm.
OBS! eftersom de är handsydda kan de variera något i utseende.
149,00 kr

WashBar Paw Balm, tassalva

WashBar Paw Balm är en riktigt fin tassalva som du använder till torra tassar eller tassar som blivit skadade av värme eller kyla. Tränar du till exempel agility inomhus sliter underlaget ofta på tassarna. Saltade vägar är inte bra för tassarna. Skall du ut och vandra är tassalva ett måste, så tassarna och din hund mår bra hela vandringen.
WashBars tassalva består av enbart naturliga ingredienser.
149,00 kr