Close
Sök

Om oss

HUNDIGT startade 2011 och är en hundshop MED OMTANKE. Omtanke om miljön, djuren, hundarna och människorna som producerat varorna.

Vi som arbetar med Hundigt är Isabelle, Ida, Lina och Daniel.

Det dagliga sköter Lina, Ida och Isabelle. Det är vi som packar din order, letar bra produkter, sköter webshopen och allt det där. Daniel står för driften av webhopen bakom kulisserna. Vid vår sida på jobbet har vi alltid de fyrbenta testpiloterna Rufus, Ummagumma och Charlie ❤️ 

Vi älskar att vara ute i naturen och vi vill att alla ska vara rädda om den. Vi måste konsumera på ett bra sätt. Saker som Hundigt värdesätter:

🌿 närproducerat

🌿 ekologiskt

🌿 producerat av material som är bättre val för miljöns skull

🌿 utan gifter och farliga kemikalier

🌿 med bra förhållanden för de som arbetar

🌿 inga djur ska lida för att vi vill ha något

Ibland kan man inte få allt, men man kan alltid sträva efter en så hållbar produktion som möjligt. Och mycket av det vi köper till våra hundar idag är en katastrof. Ofta köper vi billiga grejer från länder långt bort. Det är värdelöst för miljön. 

Hundleksaker behöver inte testas som leksaker till barn utan kan innehålla hur mycket gifter som helst. Här försöker vi verkligen välja hållbara material utan gifter och tillsatser.

Allt du handlar från Hundigt har en tanke bakom och vi försöker berätta i alla texter hur vi tänkt. Undrar du över något så fråga oss gärna i ett mail eller slå en signal. Här kan du kan läsa mer om VÅRA MILJÖTANKAR 🌿

Saknar du något som du skulle vilja hitta hos oss? Maila direkt 🐶

Hundigt ingår i företaget Kaleido Reklambyrå AB med organisationsnummer 556419-3778.

Hoppas du har en fin dag.

Hälsningar Lina, Ida, Isabelle och Daniel