Close
Sök

LG apporter

I ett litet snickeriet i Borlänge produceras det apporter för glatta livet. Ett familjeföretag med genuint hundintresse står bakom.

Alla apporter tillverkas helt från grunden från råvara till färdigmålad apport och företaget står för både konstruktion och produktion i snickeriet. Familjeföretaget utvecklar hela tiden så att apporterna att blir bättre, tåligare och snyggare.

Vi är så glada att ha produkterna i vårt sortiment, de passar perfekt hos Hundigt!

Greppinne i ek med vinylöverdrag

Greppinne i ek med vinylöverdrag, passar till både rallylydnadsapporten och lydnadsapporten från LG. Handgjord i ek, tillverkade i Sverige. Vinylöverdrag på greppinnen gör apporten mycket tåligare.
Pinnen byts med hjälp av en skruvdragare med Torx 30-bits.
50,00 kr

Lydnadsapport LG, svensktillverkad

Färgstarka lydnadsapporter, handgjorda i Sverige. De är mycket stabila och hållbara i bra material. Greppinnen är av hård ek och sidorna är av målad björkplywood med naturfärgade kanter. Riktigt fina apporter som tar din lydnadsutrustning till en ny nivå 😍. Passar på både träning och tävling.
169,00 kr

Rallylydnadsapport LG, svensktillverkad

Otroligt fina, handgjorda rallylydnadsapporter i underbara färger. Tillverkade i Sverige med greppinne av ek. Tar din rallyutrustning till en ny nivå 😍. Passar på både träning och tävling, till momentet Bärande av föremål.
Nu finns även en version med vinylöverdrag på greppinnen, vilket gör apporten mycket tåligare.
Vi har dessutom en alldeles egen unik färgkombination - ORANGE/GUL - så himla fin!
179,00 kr