Sök
RSS

Nyheter

21 feb 2020
Ännu mer böcker ...
Nu tar vi in sex nya titlar från Svartbergs förlag. Det handlar om allt från lydnad till relationen med din hund, valptiden, hundmetalitet och mentalträning. Så fokus ligger på både förare och hund. Hoppas du hittar något som gör dig nyfiken. En bra bok ger så mycket och sätter fart på tankarna. Det ger utveckling! Författarna är Kenth Svartberg, Niina Svartberg, Ingalill Blixt och Curt blixt.
31 jan 2020
Härlig nyhet till agilityträningen 😀
Nu kommer Mikaela Holegårds bok Grunden är grunden i en tredje del! Äntligen säger vi som väntat! Fylld av kombinationer och banor, så stoppa boken direkt i träningsväskan och åk till klubben 😀
23 jan 2020
Naturligt och nyttigt tugg till de minsta!
Att de minsta hundarna behöver tugga för att hålla tänder och tandkött friskt är ju en självklarhet. Men det är ganska svårt att hitta tugg i lagom storlek. Nu tycker vi att vi har lyckats! Miniflisor är av naturligt nötskinn som är lite mjukare helt naturligt. Som allt vårt tugg är det naturligt utan tillsatser, blekmedel, lim eller andra konstigheter.
20 jan 2020
Ny komposterbar bajspåse i sortimentet
En hundbajspåse som är helt komposterbar och tillverkad av majsstärkelse kommer nu i lager. Den innehåller inga fossila beståndsdelar utan är tillverkad av majs helt enkelt. Enkelt är bra!
16 sep 2019
Insektsprotein kan vara framtidens melodi
Ett nytt hundgodis som vi tycker är spännande till tusen, det borde vara ett steg i rätt riktning. Det är tillverkat av insektsmjöl så proteinet i godiset kommer alltså från insekter. Framtidens melodi?
14 okt 2018
Orbiloc i ny mörk och sofistikerad färg.
En nyhet i familjen Orbiloc 💫. Färgen kallas dark och känns sofistikerad men med bibehållen funktion. Så nu finns det nio färger att välja på!
24 aug 2018
AddPocket - oj vad vi saknat dej!
Så himla praktisk! Extra fickor, rymliga så allt kommer med. Smidig modell som du kan springa i, full rörelsefrihet! Lätt ta ta på och av. Sparar dina vanliga kläder från alla dessa köttbullar :) och mobilen kanske överlever ett tag till!
10 aug 2018
En ny närproducerad bajspåse i sortimentet
EKOBAGS hundbajspåsar är 100% biologiskt nedbrytbara och helt komposterbara. De tillverkas i norden. En bättre bajspåse för miljön är nog svårt att hitta.
19 apr 2018
Kampleksaken KLUMPEN i miljöcertifierat läder
Rolig att kasta och att kampa med. Svensktillverkad och i miljöcertifierat läder. För att vara en hundleksak är den verkligen närproducerad då det stora flertalet kommer från Kina eller USA.
01 apr 2018
Superfina, närproducerade noseworkkoppel / sökkoppel
Det kan underlätta att söka med ett lite längre koppel i till exempel Nose Work. Det blir enklare att vara följsam och att inte störa din hund i arbetet. Dessa fina koppel finns nu i 5 färger och de är närproducerade i Borås, vår närmsta stad.
26 dec 2017
Närproducerat, handsytt nose work-halsband
Uppsytt bara för hundigt! Ett unikt NoseWork-halsband i tre fina färger. Halsbanden är handsydda i Sverige och det färgade tyget är en återvunnen polyester, där PET-flaskor blivit tyg igen. Halsbandet har NOSE WORK broderat i matchande färg.
24 nov 2017
Vi kör GREEN FRIDAY
Vi struntar i black friday. Som motvikt och ett litet bidrag till jordklotet planterar vi ett träd i Vi-skogen för varje order vi får idag. Det känns bättre för oss :)
16 nov 2017
Ekologiskt och svensktillverkat hundgodis
Raw For Paw är ett riktigt fint och supergott, ekologiskt hundgodis. Alla ingredienser till samtliga fyra smaker kommer från miljövänliga källor. Råvaran kommer från djur som lever det goda livet i de svenska skogarna, eller på närliggande gårdar. Ett riktigt lyxgodis för din hund.
16 nov 2017
Nova är en nyhet från Bistos!
Nova är en lite mindre fårskinnsleksak som är förstärkt med brandslang inuti för att tåla tuffa tag. Passar till de mindre och mellanstora hundarna som gillar att kampa. Träningsleksaken har expanderhandtag som ger skön svikt.
31 aug 2017
Nose Work-avdelningen har utökats med pizzakartonger
Tränar du inför doftprovet? Eller vill träna mer på behållarsök? Nu har vi pizza-kartonger i rätt modell. Vi kan också erbjuda alla våra nose work-dosor med magnet i. Och magneten har blivit starkare.
09 aug 2017
En nyhet i Nose Work-bokhyllan!
Så hamnar du på pallen i Nose Work! En nyskriven bok som tar dig vidare i din träning och ger dig tips och råd inför tävling. Lättläst och inspirerande med intervjuer av tre domare och tre tävlingsekipage.
18 maj 2017
Ett fantastiskt gott och nyttigt belöningsgodis med premiärrabatt :D
Nu erbjuder vi ett fantastiskt gott och supersunt hundgodis som du kan belöna med både på träning och tävling. Det är frystorkat rent kött, som de flesta hundar älskar. Du kan välja oxbitar, hjortbitar och oxmedaljonger. I 14 dagar får du 20% rabatt på din beställning av godis / foder från Sund Hundmat.
24 apr 2017
Agilityböcker i sortimentet!
Nu utökar vi med agility. Vi startar med otroligt användbara och praktiska böcker från Mikaela Holegård. Detta är verkligen böcker som du använder i praktiken.
21 apr 2017
Nyhet från RAUH!
Ett litet gott och nyttigt tuggben från RAUH gör sin entré i sortimentet. TINY är en liten wrap av älghud som ger gott tuggmotstånd för den lilla hunden.
04 apr 2017
Kortleken får fin kritik i Härliga Hund
Men så fantastiskt roligt! Hundigts unika rallylydnadskortlek är med i senaste numret av Härliga Hund. Och ett fint reportage på deras hemsida har vi fått :D Och ett omnämnande på Härliga Hunds facebook! Vilken rolig start på helgen! <3