Close
Sök
RSS

Nyheter

01 apr 2024
Unika dofthållare till Nose Work
En superrolig nyhet för Nose Work! En helt ny modell av dofthållare i Hundigts egen design och produktion. Dofthållarna har innovativ design och vi jobbar mot nya material hela tiden. Vi utgår från hur vi vill sätta våra gömmor och arbetar fram designen. För oss är materialet viktigt, vi vill komma i från långväga, energikrävande metall och fossil plast som sprider mikroplaster i naturen.
10 dec 2023
Njord - ett helsvenskt hundben
Njord Pet, vilken spännande nyhet i vårt sortiment av hundben. Njord är svenskt och producerat av 100% svenska råvaror från lokala gårdar, helt utan tillsatser. Finemang säger vi!
11 nov 2023
Arrangör av Nose Work-tävlingar
Vi avslutar året 2023 med att arrangera vår första officella tävling. Detta är spännande för oss och vi hoppas det ska bli något roligt tillsammans med alla som har möjlighet att komma till oss.
21 jul 2023
Rallylydnadskortleken i nytryck
Nu finns en suprefin rallylydnadskortlek i lager igen! Med vår egen formgivning av skyltarna på framsidan och brukshundklubbens regler citerade på baksidan. Jippi! Äntligen har vi tagit beslut och den finns här.
15 jan 2023
KEROTUGG svenska tuggben i superkvalitet
KEROTUGG är nytt och levererar helt naturliga svenska tuggben. KEROTUGG tillverkar tuggbenen på traditionellt sätt, helt utan utan tillsatser. Tuggbenen är handgjorda och helt naturliga utan färgämnen, blekämnen, lim eller andra konstigheter. Precis så som vi och hundarna vill ha dem. Det betyder tugg som passar i princip alla hundar.
26 sep 2022
Vi tar in vår första spårlina från Labanbags
Helena Lyckoskog har tillsammans med företaget Lababags tagit fram en spårlina. Helena har ju verkligen allt kunnande man kan önska när det kommer till viltspår och eftersök. Labanbags producerar spårlinor och träningsväskor i Sverige. Det ger ju en spårlina av allra bästa sort!
15 sep 2022
Pala - ännu ett fantastiskt fint hundgodis.
Pala är ett finskt företag som tillverkar hundgodis av högsta kvalitet, utan kompromisser. De har sin egen produktionsfabrik i Estland. 100 % naturliga ingredienser utan tillsatser eller tungt bearbetade ingredienser.
12 sep 2022
Schampokakor från HappySoaps finns nu i sortimentet!
HappySoaps tillverkar riktigt härliga schampokakjor. De luktar jättegott och lagom mycket (ganska lite), vi har förstås testat. De runda tvålarna är mycket behagliga att använda, helt plastfria och dessutom dryga. ATt köra runt på vatten och plast kan inte vara vettigt. Här kommer hundschampot koncentrerat utan plastflaska och du tillför vatten. Enkelt och bra. Det ger inget spill av mikroplaster i naturen. 👏🏽
28 aug 2022
Ett riktigt bra hundträningsbälte från Out-n-Out
Cookie Belt® hundträningsbälte kommer från Out-n-Out i Borås, vår närmaste stad. De sitter som en dröm, fickorna är perfekta och midjan justeras utifrån vad du har på dig.
30 jul 2022
Ett knaprigt, smakrikt och klimatsmart hundgodis! Glufs!
Proteinkällan i hundgodiset från Glufs är inget mindre än blåmusslor. En suverän, klimatsmart proteinkälla som hundarna tycks älska.
15 apr 2022
Närpollinerad hundvård.
För en mer hållbar framtid med en jord full av blommor och bin. 🐝 🌻 Vilken underbar företagsfilosofi! Tassalva i burk och i stift har Kära Hund i kollektionen och ni hittar du dessa fina produkter hos oss på hundigt.
02 feb 2022
Apport-Festival
Vi har fått in mängder av underbara apporter från LG Apporter! Välj bland enfärgade i massor av färger, glittriga och leopardmönstrade.
16 jan 2022
En guldbok för dig som vill prova personspår
KONSTEN ATT SPÅRA - LÄR DIG GRUNDERNA I PERSONSPÅR En tydlig och lättläst guide i hur du börjar er karriär i personspårets tecken.
19 nov 2021
Nytt veganskt hundgodis
Det är en glädje att få in ännu ett supergott veganskt hundgodis! VEGDOG har både godis och små tuggpinnar som smakar riktigt gott enligt testpanelen. VEGDOG produceras i Tyskland av noggrant utvalda ingredienser, inget animaliskt innehåll.
29 okt 2021
Hundigt börjar likna en tvålspecialist
Nu har vi fått in tre superfina hundtvålar till, alltså hundschampo i tvålform, naturliga och ekologiska. Det för med sig att vi fått in ett nytt varumärke också, ESMERGOT. Esmergot är ett sånt varumärke som vi älskar att samarbeta med, litet, entusiastiskt, har ett miljötänk och brinner för sin sak.
12 okt 2021
We love it!
Lila Loves It är ett nytt varumärke hos oss. De har mycket fint i sitt sortiment. Vi startar med supergott vegetariskt och veganskt godis i fina gå-bort-askar som du sedan kan ha till mycket annat. Use and reuse!
04 okt 2021
Underlätta när din hund fäller!
En perfekt fällskrapa, producerad med omtanke, hjälper dig att få bort pälsen som din hund fällt. Du skrapar enkelt av hunden och det gör inte ont, men pälsen följer med. Ta en mysig stund ute på trappan och så får du in hälften så mycket hår i hemmet.
Det fina handtaget är av odlat trä och det fintandade bladet är av metall.
20 sep 2021
Insektsprotein är grejer det!
Vi har hittat en suverän nyhet 🧡 eat SMALL gör hundgodis och hundmat baserat på insektprotein. eat SMALLs grundare har en vision om en hälsosammare och mer hållbar värld. Hundgodiset lämnar definitivt ett mindre tassavtryck. Men smaken är stor och god!
01 aug 2021
Säkerhet framför allt
Non-stop har en ny, suverän flytväst till hund som vi nu har i webbshoppen. Smidig modell som fungerar för hunden både på land och i vattnet. Många justeringspunkter ger prefekt passform. På produkten kan du läsa om många fina finesser.
12 jul 2021
Nytt kvalitetsgodis från RAUH
Ännu fler superfina godisar har vi nöjet att visa dig i vår webshop. Denna gången är det 10 olika sorter, välproducerat som alltid från RAUH. Många olika typer och smaker som vi försökt förklara noga så att du ska kunna göra ditt val.