RSS

Nyheter

Att de minsta hundarna behöver tugga för att hålla tänder och tandkött friskt är ju en självklarhet. Men det är ganska svårt att hitta tugg i lagom storlek. Nu tycker vi att vi har lyckats! Miniflisor är av naturligt nötskinn som är lite mjukare helt naturligt. Som allt vårt tugg är det naturligt utan tillsatser, blekmedel, lim eller andra konstigheter.
En hundbajspåse som är helt komposterbar och tillverkad av majsstärkelse kommer nu i lager. Den innehåller inga fossila beståndsdelar utan är tillverkad av majs helt enkelt. Enkelt är bra!
Ett nytt hundgodis som vi tycker är spännande till tusen, det borde vara ett steg i rätt riktning. Det är tillverkat av insektsmjöl så proteinet i godiset kommer alltså från insekter. Framtidens melodi?
En nyhet i familjen Orbiloc 💫. Färgen kallas dark och känns sofistikerad men med bibehållen funktion. Så nu finns det nio färger att välja på!
AddPocket - oj vad vi saknat dej! -den 24 augusti 2018
Så himla praktisk! Extra fickor, rymliga så allt kommer med. Smidig modell som du kan springa i, full rörelsefrihet! Lätt ta ta på och av. Sparar dina vanliga kläder från alla dessa köttbullar :) och mobilen kanske överlever ett tag till!
EKOBAGS hundbajspåsar är 100% biologiskt nedbrytbara och helt komposterbara. De tillverkas i norden. En bättre bajspåse för miljön är nog svårt att hitta.
Rolig att kasta och att kampa med. Svensktillverkad och i miljöcertifierat läder. För att vara en hundleksak är den verkligen närproducerad då det stora flertalet kommer från Kina eller USA.
Det kan underlätta att söka med ett lite längre koppel i till exempel Nose Work. Det blir enklare att vara följsam och att inte störa din hund i arbetet. Dessa fina koppel finns nu i 5 färger och de är närproducerade i Borås, vår närmsta stad.
Uppsytt bara för hundigt! Ett unikt NoseWork-halsband i tre fina färger. Halsbanden är handsydda i Sverige och det färgade tyget är en återvunnen polyester, där PET-flaskor blivit tyg igen. Halsbandet har NOSE WORK broderat i matchande färg.
Vi kör GREEN FRIDAY -den 24 november 2017
Vi struntar i black friday. Som motvikt och ett litet bidrag till jordklotet planterar vi ett träd i Vi-skogen för varje order vi får idag. Det känns bättre för oss :)
Raw For Paw är ett riktigt fint och supergott, ekologiskt hundgodis. Alla ingredienser till samtliga fyra smaker kommer från miljövänliga källor. Råvaran kommer från djur som lever det goda livet i de svenska skogarna, eller på närliggande gårdar. Ett riktigt lyxgodis för din hund.
Nova är en nyhet från Bistos! -den 16 november 2017
Nova är en lite mindre fårskinnsleksak som är förstärkt med brandslang inuti för att tåla tuffa tag. Passar till de mindre och mellanstora hundarna som gillar att kampa. Träningsleksaken har expanderhandtag som ger skön svikt.
Tränar du inför doftprovet? Eller vill träna mer på behållarsök? Nu har vi pizza-kartonger i rätt modell. Vi kan också erbjuda alla våra nose work-dosor med magnet i. Och magneten har blivit starkare.
En nyhet i Nose Work-bokhyllan! -den 9 augusti 2017
Så hamnar du på pallen i Nose Work! En nyskriven bok som tar dig vidare i din träning och ger dig tips och råd inför tävling. Lättläst och inspirerande med intervjuer av tre domare och tre tävlingsekipage.
Nu erbjuder vi ett fantastiskt gott och supersunt hundgodis som du kan belöna med både på träning och tävling. Det är frystorkat rent kött, som de flesta hundar älskar. Du kan välja oxbitar, hjortbitar och oxmedaljonger. I 14 dagar får du 20% rabatt på din beställning av godis / foder från Sund Hundmat.
Agilityböcker i sortimentet! -den 24 april 2017
Nu utökar vi med agility. Vi startar med otroligt användbara och praktiska böcker från Mikaela Holegård. Detta är verkligen böcker som du använder i praktiken.
Nyhet från RAUH! -den 21 april 2017
Ett litet gott och nyttigt tuggben från RAUH gör sin entré i sortimentet. TINY är en liten wrap av älghud som ger gott tuggmotstånd för den lilla hunden.
Men så fantastiskt roligt! Hundigts unika rallylydnadskortlek är med i senaste numret av Härliga Hund. Och ett fint reportage på deras hemsida har vi fått :D Och ett omnämnande på Härliga Hunds facebook! Vilken rolig start på helgen! <3
Nu hittar du en egen liten avdelning för Nose Work hos Hundigt. Vilken fantastiskt rolig sport! >br>Och när du har dina mest nödvändiga tillbehör, det vill säga hydrolat av eukalytpus, lagerblad eller lavendel, doftbärare och några metalldosor (dofthållare) så använd din fantasi.
Hundigt har utökat sitt sortiment med en helt ny kategori - HUNDBÖCKER. Fina faktaböcker en av mina stora laster. Men det är ju en last som verkligen består. Varje ny bok värmer både själ och hjärta, och jag använder dem till och ifrån flera år efter jag läst dem. Somliga stannar ju i bokhyllan för all framtid <3