Close
Sök
RSS

Nyheter

15 apr 2022
Närpollinerad hundvård.
För en mer hållbar framtid med en jord full av blommor och bin. 🐝 🌻 Vilken underbar företagsfilosofi! Tassalva i burk och i stift har Kära Hund i kollektionen och ni hittar du dessa fina produkter hos oss på hundigt.
02 feb 2022
Apport-Festival
Vi har fått in mängder av underbara apporter från LG Apporter! Välj bland enfärgade i massor av färger, glittriga och leopardmönstrade.
16 jan 2022
En guldbok för dig som vill prova personspår
KONSTEN ATT SPÅRA - LÄR DIG GRUNDERNA I PERSONSPÅR En tydlig och lättläst guide i hur du börjar er karriär i personspårets tecken.
19 nov 2021
Nytt veganskt hundgodis
Det är en glädje att få in ännu ett supergott veganskt hundgodis! VEGDOG har både godis och små tuggpinnar som smakar riktigt gott enligt testpanelen. VEGDOG produceras i Tyskland av noggrant utvalda ingredienser, inget animaliskt innehåll.
29 okt 2021
Hundigt börjar likna en tvålspecialist
Nu har vi fått in tre superfina hundtvålar till, alltså hundschampo i tvålform, naturliga och ekologiska. Det för med sig att vi fått in ett nytt varumärke också, ESMERGOT. Esmergot är ett sånt varumärke som vi älskar att samarbeta med, litet, entusiastiskt, har ett miljötänk och brinner för sin sak.
12 okt 2021
We love it!
Lila Loves It är ett nytt varumärke hos oss. De har mycket fint i sitt sortiment. Vi startar med supergott vegetariskt och veganskt godis i fina gå-bort-askar som du sedan kan ha till mycket annat. Use and reuse!
04 okt 2021
Underlätta när din hund fäller!
En perfekt fällskrapa, producerad med omtanke, hjälper dig att få bort pälsen som din hund fällt. Du skrapar enkelt av hunden och det gör inte ont, men pälsen följer med. Ta en mysig stund ute på trappan och så får du in hälften så mycket hår i hemmet.
Det fina handtaget är av odlat trä och det fintandade bladet är av metall.
20 sep 2021
Insektsprotein är grejer det!
Vi har hittat en suverän nyhet 🧡 eat SMALL gör hundgodis och hundmat baserat på insektprotein. eat SMALLs grundare har en vision om en hälsosammare och mer hållbar värld. Hundgodiset lämnar definitivt ett mindre tassavtryck. Men smaken är stor och god!
01 aug 2021
Säkerhet framför allt
Non-stop har en ny, suverän flytväst till hund som vi nu har i webbshoppen. Smidig modell som fungerar för hunden både på land och i vattnet. Många justeringspunkter ger prefekt passform. På produkten kan du läsa om många fina finesser.
12 jul 2021
Nytt kvalitetsgodis från RAUH
Ännu fler superfina godisar har vi nöjet att visa dig i vår webshop. Denna gången är det 10 olika sorter, välproducerat som alltid från RAUH. Många olika typer och smaker som vi försökt förklara noga så att du ska kunna göra ditt val.
18 maj 2021
Nu tar vi ett jättekliv!
För oss känns detta så stort! Från och med nu kan du hitta Non-stop Dogwears produkter hos oss på Hundigt!
Non-stop Dogwear har helt suveräna funktionsprodukter till hundar och deras förare. Fokus är funktion men Non-stop står också för en hållbar produktion. Non-stop Dogwear är bluesign®-systempartner. Som bluesign®-systempartner säkerställs produktionen, så att materialval sker med ett säkrare och mer miljömässigt ansvar.
05 maj 2021
Godis eller tugg? Det är frågan.
MUSH Vainu berikar vårt soritment och vi hoppas det ska bli fin berikning till din hund. Luftstrupe och matstrupe från finskt nötboskap, varsamt torkat och utan tillsatser. Det kan fungera både som godis för riklig belöning och som tugg för en mindre hund.
20 apr 2021
Nosarbete på gång? Ett måste i träningsväskan
Att gömma kongbiten med peang är superbra. Och att peta in doftbäraren med hydrolat på bästa gömstället med en pincett, det är svårslaget. Nu finns det färglada peanger och pincetter hos oss på hundigt.
29 mar 2021
Nytt från RAUH
Idag har vi fått in smarriga nyheter från RAUH i Finland. Dessa produkter är ett äkta hantverk, tillverkat med nordiska råvaror. Allt är utan tillsatser, lim, färgämnen och blekmedel. Det är helt enkelt rent. Det är nästan så vi vågar påstå att vi har Sveriges största utbud av RAUH och det gör oss lite stolta.
10 dec 2020
Nya smaker från Sund Hundmat!
Så här mitt i december kan vi presentera tre nya smaker från Sund Hundmat. frystorkat och lika fint som alla smaker från Sund Hundmat. De nya smakerna är Struts (unikt), Oxmjälte och Oxnjure. Vi tipsar om en fin Julklapp till hundvännen, både den med fyra ben och den med två.
30 aug 2020
Soopa - veganskt hundgodis och tugg
Äntligen har vi hittat ett helt veganskt godis till vovven! Soopas produkter är tillverkade av helt naturliga ingredienser. De är växtbaserade och spannmålsfria. De är tillverkade i England och de uppfyller högsta möjliga kvalitetsnormerna. Så härligt att kunna erbjuda detta.
25 jun 2020
WAP Dogcare hudvård för din hund
En ny svensktillverkad serie till din hund har sett dagens ljus. Allt är svnesktillverkat av helt naturliga och ekologiska ingredienser. Giftfritt fästingpreparat, naturlig örontvätt, schampo, praktiskt tass-stift och en fin zinksalva har vi valt ut!
25 jun 2020
Rallylydnadsapporter
De här är så fina så en vill ha allihop, varenda färg. En riktigt fin rallylydnadsapport gör att både träning och tävling känns viktig. Och det är den ju. Vilken färg skulle du och din hund välja?
11 jun 2020
Wow! Vilken leksak med godisgömma
Cookie Squid® är en färgstark leksak med godisgömma som hunden kan lära sig öppna själv. Eller så gör ni det tillsammans. Fäst JAKTHANDTAG i öglan. Cookie Squid® lär din att bli belönad med jakt, kamp och lek.
19 maj 2020
Färgstarka sökkoppel
Är du nyfiken på ett svensktillverkat antiglidkoppel som är 3 meter långt och har invävd gummitråd som ger bra grepp. Det kan vara lika härligt på promenaden som när du ska träna nose work eller specialsök. Vi vågar nog lova att du hittar färgen du vill ha. Det finns i en smalare och en bredare variant. Välj din favorit.