Close
Sök

Köpinformation

Leverans

Din beställning skickas med PostNord. Mindre försändelser skickas med varubrev klass 1. Får försändelsen plats i din brevlåda så lämnas den där. Är paketet lite större får du hämta på utlämningsställe. Skulle din beställning väga mer än två kilo och/eller vara större än 24x34x7 cm skickar vi som MyPack med PostNord.

Försändelsen aviseras via mejl. Om du har angett mobilnummer får du aviseringen via sms. Har du laddat ner appen "PostNord" som finns för både Iphone och Android så kommer du att kunna följa din försändelse den vägen. För att appen ska fungera måste du göra inställningar för mejl och mobilnummer i appen.

OBS! Bor du närheten av Kinna så kan du hämta produkterna eller så kan vi träffas någonstans. Då försvinner frakten. Välj "Hämtning lager" i steget leveranssätt i kassan. Varorna hämtas efter överenskommelse på lagret i Kinna, Lyddvägen 17C. Ring alltid innan du kommer, 0705 46 38 61.

Vi försöker vara snabba, så du har din beställning inom fyra arbetsdagar. Ofta kommer den faktiskt en till två arbetsdagar efter du beställt.

Betalning

Moms ingår i alla priser.

Frakt- och exp. avgift tillkommer, för närvarande 39:- i Sverige.
Till Danmark, Finland, Island, Norge och Åland är frakt- och exp. avgift 59:- + 0,1 krona per gram som försändeslen väger. Du betalar för den faktiska vikten (100:- per kilo)

Det finns två knappar för att betala i kassan. Läs mer om dem här nedan:

GÅ TILL KASSAN

Med denna knapp kan du registrera dig som kund och då samla poäng (läs mer om Hundigts vänner), du kan använda presentkort och du kan betala på tre olika sätt:

✔️Kort-betalning via Nets (före detta Dibs).  

✔️Swish-betalning till swishnummer 123 561 4227. Du swishar i samband med att du lägger din order. Skriv ditt namn i meddelandet om du swishar med någon annas telefon. Vi skickar dina varor så snart vi fått dina pengar.

✔️Bankgiro-betalning i förskott till 868-9861. Ange namn eller ordernummer. Varorna skickas så snart pengarna registrerats på vårt konto. Detta kan ta 2-3 dagar.

Betalar du från utlandet gäller följande: 
Iban-nummer: SE3450000000051021047503
SEB:s Bic-kod: ESSESESS
Adress till SEB: SEB, 106 40 Stockholm

If you pay from another country use this:
Iban-number: SE3450000000051021047503
Bank: SEB
SEB:s Bic-code: ESSESESS
Address to SEB: SEB, 106 40 Stockholm

SNABBKASSA

Denna kassan är en snabbar väg ut och du kan välja

✔️Kort-betalning via Nets (före detta Dibs).  

Ångerrätt / retur

Du har fri returrätt inom 14 dagar. Skicka till hundigt.se, Lyddevägen 17C, 511 58 Kinna. Du står för returporto. Kontakta oss om du vill ha hjälp med fraktetikett för returen, så mejlar vi en för utskrift och kostnaden dras från summan vi returnerar dig. Är det lite större vara du vill returnera rekommenderar vi dig annars att använda PostNords tjänst "Skicka direkt".

Outlöst paket

Om du inte löser ut ditt paket så förbehåller vi oss rätten att debitera kostnad för returfrakten och även för administrationskostnad och fakturaavgift.

Skadad leverans

Skulle leveransen vara skadad när den kommer till dig gör du en reklmation på www.postnord.se som hundigt.se använder för leveranser. Posten vill att du som mottagaren reklamerar, eftersom du har det skadade godset. Om din reklamation rör ett skadat paket ska du behålla allt emballage och innehåll, så att Posten vid behov kan besiktiga det. Tänk på att adresskortet ska sitta kvar.

Outlöst retur

Om din vara inte hämtas ut i tid, så den går tillbaka till Hundigt outlöst debiterar vi frakt och returfrakt, dvs faktiska kostnader plus 50:-. Resterande belopp returnerar vi till dig.

Integritetspolicy

För att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter kan du läsa mer om det på sidan Integritetspolicy 

Har du frågor eller får problem  med något är du välkommen att ringa Lina på 0705 46 38 61 eller skicka ett mail till info@hundigt.se