Close
Sök
RSS

Nya produkter

Crispy Chips - oxlever

Crispy Chips är gott som tusan och tillagat på torkad svensk oxlever. Hundgodiset är tillverkat i Sverige av svensk råvara. Naturligt fylld med vitaminer och med en smak som hundar gärna ger vacker tass för. Se till att alltid ha en påse till hands! Motiverande vid träning, supergott som fredagsmys.
Fördelar med Crispy Chips:
– perfekt tränings- och belöningsgodis
– kladdar inte
– spannmålsfritt
– inga tillsatser
– 100% svenskt råvara
– hög proteinhalt
– tillagat i Sverige
– Svensk råvara
70,00 kr

Lollipup - hundtugg

Hundarnas polkagris, svensk tjurmuskel. Tjurmuskel är inget vi människor vill äta (knappt lukta på). Därför känns det extra bra att få ge denna lyxiga tuggstund till sin hund. Tjurmuskel smakar jättegott hälsar alla våra hundar. Lollipup från Hug & Celine är en fin present till bästisen som fyller år, från en vovve till en annan! Lollipup tillverkas i Sverige och råvaran är svensk.
Längd ca 20 cm.
85,00 kr

POCKET 🐶 magnet dofthållare 20x6x15 mm gul

Hundigts magnetiska dofthållare POCKET finns i solgult 💛 vill du färgkoda dina doftbärare till olika dofter kan gul komma väl till pass. I dofthållaren placerar du en tops med doft. Dofthållaren gör att nosen inte kommer i kontakt med doftbäraren och doften. POCKET ser också till att doften inte kommer i kontakt med omgivningen, kontamineringen blir mindre. Dofthållaren har en ficka för magnet och ett genomgående hål anpassat för en tops. Den är gjord av PETG.
30,00 kr

Hundbajspåsar biologiskt nedbrytbara - Hevea

Hundbajspåsar från Hevea, biologiskt nedbrytbara och komposterbara. De är helt fossilfria, bajspåsarna är tillverkade av plantbaserat material med egenskaper likt plast. Det blir enkelt att plocka upp när din hund uträttat sina behov, för bajspåsarna är lätta att öppna. Det är åtta rullar i en förpackning, totalt 120 bajspåsar. Passar i de flesta bajspåshållare.
120,00 kr

HONEY 🐶 rund dofthållare ø 20 mm gul

Honungsmönstrad dofthållare i gul färg, praktiskt när du vill färgkoda de olika dofterna när du tränar Nose Work. Honungsmönstrets håligheter släpper ut doften av ditt hydrolat. Variation är bra för att göra roliga och spännande sök. Dosan har skruvlock och är gjord av PETG. Du kan gömma den i både i inomhussök och utomhussök. Varken nosen eller omgivningen kommer i kontakt med doftbäraren.
25,00 kr

SOLO 🐶 rund dofthållare ø 20 mm gul

Dofthållare som har ett hål med ø 3 mm. Den gula färgen är praktiskt när du vill färgkoda de olika dofterna för Nose Work. Dosan har skruvlock och är gjord av PETG. Du kan gömma den i både i inomhussök och utomhussök. Varken nosen eller omgivningen kommer i kontakt med doftbäraren.
25,00 kr

Hundleksak Stellar gallerboll - Hevea

Magsikt fin och mjuk gallerboll av naturgummi i fina färger, giftfri och säker. Mjuk att bita i och den passar perfekt till den bärande hunden som tycker om sina leksaker. Den passar att kasta för hunden som vill apportera. Skonsam för den lille valpen och samtidigt god att bita i när det kliar i tänderna. Bollen är ganska stor men eftersom den är så otroligt mjuk kan även den lilla hunden greppa den. Den får enkelt plats i fickan. Från det danska märket Hevea.
200,00 kr

SOLO 🐶 rund dofthållare ø 20 mm rostbrun

När du tränar Nose Work behöver du några dofthållare. I dofthållaren placerar du din doftbärare med doft. Dofthållaren ser till att nosen inte kommer i direktkontakt med doftbäraren och doften. Och den ser också till att doften inte kommer i kontakt med omgivningen och kontaminerar på så vis mindre. Denna lilla runda dosan har skruvlock och den är gjord av PETG. Du kan gömma den riktigt klurigt i alla möjliga olika sök. Dofthållaren har ett hål på 3 mm, som släpper ut doften.
Den rostbruna är lite flammig i färgen vilket gör att den smälter in bra på många ställen.
Ibland vill man hålla isär vilken dosa som har vilken doft och då är det bra med flera färger.
25,00 kr

HONEY 🐶 rund dofthållare ø 20 mm rostbrun

Honungsmönstrad dofthållare i rostbrun färg är lätt att gömma när du tränar Nose Work. Honungsmönstrets håligheter släpper ut doften av ditt hydrolat. Variation är bra för att göra roliga och spännande sök. Dosan har skruvlock och är gjord av rPLA som är ett helt plantbaserat material. Du kan gömma den i både i inomhussök och utomhussök. Varken nosen eller omgivningen kommer i kontakt med doftbäraren.
Den rostbruna är lite flammig i färgen vilket gör att den smälter in bra på många ställen. Flammigheten kommer av att materialet är både växtbaserat och återvunnet.
25,00 kr

Hundleksak Galaxy kastdisc - Hevea

Hundleksaken Galaxy är från Hevea är en liten kastdisc som du kastar som en frisbee och din hund kan om den är duktig ta den i luften, efter lite träning då ;) Galaxy har en liten boll i mitten vilket gör att hunden kan hämta den även när den landat. Då ligger discen inte platt utan ena sidan lyfter från marken så hunden kan greppa den. Galaxy är av mjukt natrugummi som ger vika och känns behagligt att bita i, mjukare än plast.
Perfekt för lek på stranden och även för vattenapportering. Galaxy flyter. Galaxy är perfekt för apportering.
180,00 kr

Hundleksak Beagle - Hevea

Supersöt hundleksak, en liten beagle-valp som passar lika bra till ditt barn som till din lilla hund. Tillverkad av naturgummi, säker och giftfri. Mjuk att bita i och den passar perfekt till den bärande hunden som tycker om sina leksaker. Kasta den eller göm den för hunden som vill apportera. Skonsam för den lille valpen och samtidigt god att bita i när det kliar i tänderna.
180,00 kr

Hundleksak Golden Retriever - Hevea

Världssöt hundleksak, en liten golden retriever-valp som passar lika bra till ditt barn. Tillverkad av naturgummi, giftfri och säker. Mjuk att bita i och den passar perfekt till den bärande hunden som tycker om sina leksaker. Den passar att kasta för hunden som vill apportera. Skonsam för den lille valpen och samtidigt god att bita i när det kliar i tänderna. Från det danska märket Hevea.
180,00 kr

Hundmatskål On the go - Hevea

Resematskålen On the go från Hevea är hopvikbar occh ryms nästan över allt. Bra att ha på kursen, i bilen, på vandringen, på semestern och när du tävlar. Så liten att den kan rymmas i en rejäl ficka om du t ex vill ha med den mellan söken när du tävlar och tränar Nose Work. Skålen passar lika bra till vatten som till mat. Lät att diska ur. Lättviktig och hopvikbar.
155,00 kr

Lick mat / underlägg från Hevea

Lick mat som också kan användas som underlägg till hundens matskål. Mattan av naturgummi är stor och kan berika på många sätt. Bred hundmat eller varför inte mandelsmör på mattan och låt hunden sysselsätta sig. Den är också bra som underlägg till hundens mat- och vattenskål som står stabilt utan att åka omkring samtidigt som golvet skyddas från både mat och vatten om din hund sölar lite (eller mycket). Friktion i gummit gör att mattan ligger still. Heveas produkter är av 100% naturgummi och certifierat veganska. De är helt fria från palst, silikon, petroleum, tungmetaller, pvc och ftalater. Färgerna är livsmedelsgodkända.
Underlägget passar till alla hundar från liten till stor och från gammal till ung.
270,00 kr

Lick mat från Hevea

Lick mat från Hevea kan berika din hunds måltid. Du kan också underhålla och distrahera din hund medan du till exempel badar den, klipper klorna eller använda den när din hund är vattentraskar. Smeta in din lick mat med tubost, blötmat, mandelsmör eller något annat din hund tycker om att slicka i sig. Mumsigt värre.
Du fäster den enkelt på väggen eller golvet med hjälp av de 25 sugpropparna på baksidan. När du är klar plockar du bort den lika enkelt. Heveas produkter är av 100% naturgummi och certifierat veganska. De är helt fria från palst, silikon, petroleum, tungmetaller, pvc och ftalater. Färgerna är livsmedelsgodkända.

Lick mat både stimulerar och håller din hund sysselsatt.
En lick mat passar både till valpar och vuxna hundar.
190,00 kr

RAUH Crunchy Älg 18 - tuggben

RAUH Crunchy Älg är ett pressat tuggben där spill från produktionen tagits tillvara, krossats och pressats tillsammans med morot, havstång och persilja för en riktigt god smak.
Crunchy Älg är en underbar idé tänker vi i vår "Minska-matsvinnet-strävan".
Innehåller rena och högklassiga råvaror och är perfekt för känsliga magar. Det är mjukare än ett vanligt tuggben och lämpar sig därför utmärkt för hundar med känslig mun som seniorer och valpar. Självklart inga tillsatser. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet.
55,00 kr

RAUH Crunchy Älg 13 - tuggben

Crunchy Älg från RAUH är ett pressat tuggben. Det är ett delikat tuggben där spill från produktionen tagits tillvara, krossats och pressats tillsammans med morot, havstång och persilja för att förhöja smaken.
Crunchy Älg är en underbar idé tänker vi i vår "Minska-matsvinnet-strävan".
Bra för känsliga magar. Innehåller rena och högklassiga råvaror. Det är mjukare än ett vanligt tuggben och lämpar sig därför utmärkt för hundar med känslig mun som seniorer och valpar. Självklart inga tillsatser. Passar även hundar med känslig mage. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet.
30,00 kr

RAUH stor skinkpanini 45 - tuggben nöt & gris

Skinkpanini från RAUH är riktigt stort rullat tuggben av nöthud som kryddats med en smakrik, knapert rostad remsa av fläskskinn inuti. Tillverkat av RAUH i Finland på finska råvaror.

Tillverkat av nöt och gris helt utan tillsatsämnen och torkat på traditionellt vis. Tuggbenet är 45 cm långt. Det har inga farliga ändknutar, inget lim och ingen färg. Bakteriologiskt rent. Undersökt och tryggt. Avlägsnar tandsten och förebygger tandköttsinflammation.
Passar till stor hund och medelstor hund om den är glad i att tugga på ben.
200,00 kr

RAUH nöt 40 - stort tuggben

Rejält tuggben av nötskinn. Tuggbenet är 40 cm långt, tillverkat av RAUH i Finland. RAUHs rproduktion serk helt utan tillsatser och allt torkas på traditionellt vis. Dessa äkta nordiska tuggben finns i olika storlekar så du ska hitta rätt storlek till din hund.

Bakteriologiskt rent. Undersökt och tryggt. Avlägsnar tandsten och förebygger tandköttsinflammation . Det smakar gott och blir fint tidsfördriv för din hund. Lätt, låg energihalt.
155,00 kr

Mobilities - Vegdog - veganska tuggpinnar

Veganska tuggpinnar med glukosamin, det är precis vad Mobilities från Vegdog är. Glukosamin kan hjälpa till att upprätthålla och stödja din hunds ledhälsa. Tuggpinnarna innehåller enbart veganska råvaror och de har låg fetthalt . Mobilities passar även den äldre hunden som kanske ibland behöver tänka på midjemåttet just på grund av lederna. För att hålla vikten är av största vikt när lederna gör ont.
70,00 kr

HAY 🐶 dofthållare 6x18 mm rostbrun

HAY är en extra liten dofthållare, den är sällan för stor men sköter sitt jobb perfekt. Dofthållaren har grepp för pincett när du ska sätta dit och blocka bort din nose work gömma. HAY säljs i 1-pack och HAY är inte engångs utan du använder den om och om igen.

Dofthållaren HAY är speciellt framtagen för tillfällen då du vill kunna gömma doften i en behållare utan att kontaminera området samtidigt som den inte är mycket större än en tops. I dofthållaren placerar du din doftbärare med doft. Dofthållaren ser till att nosen inte kommer i direktkontakt med doftbäraren och doften.
HAY är gjord av rPLA som är ett helt plantbaserat material. Det bildas alltså inga mikroplaster av denna.
En brun dosa som går i rostiga toner är lätt att gömma i naturliga miljöer.
Ibland vill en hålla isär vilken dofthållare som har vilken doft och då är det bra med flera färger.
12,00 kr

KEROTUGG renchips 10-pack

Renchips kommer i en påse med tio olika bitar av seg och lättuggad renhud. KEROTUGG tillverkas i Sverige och det är absolut bara torkad renhud i påsen. Bitarna varierar något så du kan alltid välja den som passar för dagen. Renhud är ett lite segt, småknaprigt och relativt mjukt att tugga för hunden. 
KEROTUGG gör nyttiga tuggben helt utan tillsatser. De innehåller inga färgämnen eller blekmedel, inget lim och inga andra konstigheter.
Renchipsen passar till de lite mindre hundarna eller som snacks till den mellanstora hunden. KEROTUGG renchips innehåller cirka 10 bitar och innehållet väger ca 30-50 gram.
90,00 kr

Majstor ekologiskt insektspray / fästingspray 100 ml

Ekologiskt insektspray som doftar behagligt är ett bra komplement till Majstor schampoo och balsam. Passar även utmärkt att kombinera med andra fästingmedel. Håller insekter borta i ca 2 timmar. Passar även bra till katter och andra pälsdjur.
Innehåll 100 ml.
140,00 kr

Kampleksak SMÅ-KLUMPIG i giftfritt läder

SMÅ-KLUMPIG är en mindre version av KLUMPIG. Den passar till små och medelstora hundar. Perfekt som kastleksak. SMÅ-KLUMPIG är tillverkad i miljöcertifierat läder och dessutom tillverkad av spillbitar vilket ju är så bra det bara kan bli. Det är svenskt läder och de är vegetabiliskt garvat, helt kromfritt och giftfritt. Att ta tillvara restprodukter sparar resurser och vår fina natur. Tillverkad i Sverige och skinnet kommer från Tärnsjö Garveri.
125,00 kr

Hundleksak - KLUMPIG i giftfritt läder

Kampleksaken KLUMPIG är även perfekt som kastleksak. KLUMPEN är tillverkad i miljöcertifierat läder och dessutom tillverkad av spillbitar vilket ju är så bra det bara kan bli. Det är svenskt läder och de är vegetabiliskt garvat, helt kromfritt och giftfritt. Att ta tillvara restprodukter sparar resurser och vår fina natur. Tillverkad i Sverige och skinnet kommer från Tärnsjö Garveri.
125,00 kr