Close
Sök

Labanbags

Labanbags producerar spÄrlinor och belöningsvÀskor av finaste kvalitet. Allt designas och produceras i Sverige. Labanbag passar för dagliga promenader, hundtrÀning och hundsport.

MÄlet med belöningsvÀskorna var frÄn början att lÀtt kunna aktivera hunden med hundens foder istÀllet för att bara ge maten i en skÄl.

Med belöningsvÀskorna / hundtrÀningsbÀltet Àr det lÀtt att komma Ät godis, leksak eller annat och fickorna Àr lÀtta att göra rena. Som grÀdde pÄ moset Àr modellerna ocksÄ riktigt snygga.

Labanbag Show - utställningsväska / hundträningsväska

En efterlÀngtad och stilig nyhet - Labanbag Show Àr en mycket snygg och samtidigt praktisk modell. VÀskan Àr lite mindre Àn Labanbags övriga modeller, i övrigt har den samma fina funktioner. NÀr Sofia designade Show hade hon utstÀllningsfolket i tankarna, men vÀskan gör sig precis lika bra till din vardags-outfit men ocksÄ till trÀning, tÀvling och promenad dÀr du tycker storleken Àr lagom. Tyget Àr tÄligt, aningen blankt och lite mer dressy.
VÀskan Àr designad och sydd i Sverige.
430,00 kr

Labanbag Dressy hundträningsväska

HundtrÀningsvÀska i mycket snygg och samtidigt praktisk modell. VÀskan Àr lagom stor för godis och rymmer samtidigt din mobil, kanske nycklar och en klicker. Dressy gör sig bra till din vardags-outfit men ocksÄ till trÀning, tÀvling och promenad. Tyget Àr kraftigt och tÄligt, aningen blankt., lite mer dressy.
VÀskan Àr designad och sydd i Sverige.
430,00 kr

Labanbag Rain hundträningsväska

HundtrÀningsvÀska i snygg och praktisk modell. VÀskan Àr lagom stor för godis bÄde pÄ trÀning, tÀvling och promenad. Smuts- och vattenavvisande tyg gör vÀskan tÄlig och anvÀndbar i alla situationer. Labanbags Rain funkar fint utan hund ocksÄ, för mobil och smÄsaker, till jobbet, skolan eller mataffÀren.
VÀskan Àr designad och sydd i Sverige.
430,00 kr

Labanbag Double Rain hundträningsväska

HundtrÀningsvÀska i snygg och praktisk, dubbel modell. De bÄda vÀskorna Àr lagom stora för godis, bÄde pÄ trÀning, tÀvling och promenad. Smuts- och vattenavvisande tyg gör vÀskan tÄlig och anvÀndbar i alla situationer. Labanbags double Rain funkar fint utan hund ocksÄ, för mobil och smÄsaker, till jobbet, skolan eller mataffÀren.
VÀskan Àr designad och sydd i Sverige.
580,00 kr

Labanbag Retrieve hundträningsväska

HundtrÀningsvÀska i snygg och praktisk modell. VÀskan Àr rymlig och du fÄr plats med godis och leksak pÄ trÀning, tÀvling och promenad. VÀskan har tvÄ fack sÄ du kan hÄlla exempelvis godis och mobil i separata fickor. Smuts- och vattenavvisande tyg gör vÀskan tÄlig och anvÀndbar i alla situationer. Labanbags Retrive funkar fint pÄ barnvagnen ocksÄ nÀr du enkelt vill stoppa ner handen och nÄ det du behöver. Labanbags Retrive har tvÄ fack medan Labanbags HÀst har ett fack i övrigt Àr vÀskorna lika.
VÀskan Àr designad och sydd i Sverige.
480,00 kr

Labanbag Häst hundträningsväska

HundtrÀningsvÀska i snygg och praktisk modell. VÀskan Àr rymlig och du fÄr plats med godis och leksak pÄ trÀning, tÀvling och promenad. VÀskan har ett fack vilket passar perfekt om du vill bÀra den lilla hunden eller valpen. Smuts- och vattenavvisande tyg gör vÀskan tÄlig och anvÀndbar i alla situationer. Labanbags Retrive har tvÄ fack medan Labanbags HÀst har ett fack i övrigt Àr vÀskorna lika.
VÀskan Àr designad och sydd i Sverige.
480,00 kr

Spårlina / långlina Labanleash

En smidig spÄrlina eller lÄnglina frÄn Labanbags. SpÄrlinan Àr 10 meter lÄng och passar till eftersök och viltspÄr. Den fungerar ocksÄ mycket bra som lÄnglina vid promenader och till inkallningstrÀning. Denna passar bra till alla hundar, Àven de minsta. Har du en hund som ligger pÄ riktigt mycket i spÄret rekommenderar vi den dubbelsydda spÄrlinan Lyckoskog frÄn Labanbags.

Labanleash spÄrlina saknar handtag i slutet vilket gör den extra praktisk i skogen dÄ den inte fastnar nÀr det slÀpar efter dig lÀngs marken. Det sitter dÀremot ett handtag nÀra karbinhaken. Linan har en stark BGB karbinhake och bandet Àr rejÀlt samtidigt som de Àr vÀldigt mjukt, och hÄllbart Àven till riktigt starka hundar.
Designad och tillverkad i Sverige.
400,00 kr

Spårlina Lyckoskog dubbelsydd

En helt perfekt spÄrlina som Helena Lyckoskog tagit fram i samarbete med Labanbags. SpÄrlinan Àr dubbelsydd vilket gör att den kÀnns rejÀl. Den Àr 10 meter lÄng och passar till bÄde eftersök och viltspÄr. SpÄrlinan kommer inte att brÀnna i handen om hunden drar pÄ ordentligt i spÄret. Den fungerar förstÄs Àven bra till lÄngpromenader och inkallningstrÀning.

Den dubbelsydda spÄrlinan saknar handtag fram och bak vilket gör den extra praktisk i skogen dÄ den inte fastnar om den slÀpar efter dig. Linan har en stark BGB karbinhake och bandet Àr rejÀlt samtidigt som de Àr vÀldigt mjukt - utmÀrkt Àven till riktigt starka hundar. SpÄrlinan kan upplevas för kraftig för de minsta hundarna.
Designad och tillverkad i Sverige.
450,00 kr

Spårlina reflex Lyckoskog dubbelsydd

Denna suverÀna spÄrlina som Helena Lyckoskog tagit fram i samarbete med Labanbags. Den röda, dubbelsydda spÄrlinan har reflexdetaljer, I slutet av linan ena sidan gul. Den röda reflexlinan upplevs lite tjockare och stelare Àn de andra fÀrgerna pÄ grund av reflexmaterialet. Den Àr 10 meter lÄng och passar utmÀrkt till eftersök dÄ du ibland rör dig i trafikerade miljöer. ViltspÄr passar den ocksÄ utmÀrkt till och Àven lÄngpromenader och inkallningstrÀning.

Den dubbelsydda spÄrlinan saknar handtag fram och bak vilket gör den extra praktisk i spÄret dÄ den inte fastnar. Linan har en stark BGB karbinhake och bandet Àr rejÀlt - utmÀrkt Àven till riktigt starka hundar. SpÄrlinan kan upplevas för kraftig för de minsta hundarna.
Designad och tillverkad i Sverige.
500,00 kr