Close
Sök

Labanbags

Labanbags producerar spÄrlinor och belöningsvÀskor av finaste kvalitet. Allt designas och produceras i Sverige. Labanbag passar för dagliga promenader, hundtrÀning och hundsport.

MÄlet med belöningsvÀskorna var frÄn början att lÀtt kunna aktivera hunden med hundens foder istÀllet för att bara ge maten i en skÄl.

Med belöningsvÀskorna / hundtrÀningsbÀltet Àr det lÀtt att komma Ät godis, leksak eller annat och fickorna Àr lÀtta att göra rena. Som grÀdde pÄ moset Àr modellerna ocksÄ riktigt snygga.

Spårlina Lyckoskog dubbelsydd 10 meter

En helt perfekt spÄrlina som Helena Lyckoskog tagit fram i samarbete med Labanbags. SpÄrlinan Àr dubbelsydd och 10 meter lÄng och passar till bÄde eftersök och viltspÄr. Den fungerar förstÄs Àven bra till lÄngpromenader och inkallningstrÀning.

Den dubbelsydda spÄrlinan saknar handtag fram och bak vilket gör den extra praktisk i spÄrtrÀning dÄ den inte fastnar. Linan har en stark BGB karbinhake och bandet Àr rejÀlt samtidigt som de Àr vÀldigt mjukt - utmÀrkt Àven till riktigt starka hundar. SpÄrlinan kan upplevas för kraftig för de minsta hundarna.
Designad och tillverkad i Sverige.
450,00 kr

Spårlina reflex Lyckoskog dubbelsydd 10 meter - copy

Denna suverÀna spÄrlina som Helena Lyckoskog tagit fram i samarbete med Labanbags. Den röda, dubbelsydda spÄrlinan har reflexdetaljer, I slutet av linan ena sidan gul. Den röda reflexlinan upplevs lite tjockare och stelare Àn de andra fÀrgerna pÄ grund av reflexmaterialet. Den Àr 10 meter lÄng och passar utmÀrkt till eftersök dÄ du ibland rör dig i trafikerade miljöer. ViltspÄr passar den ocksÄ utmÀrkt till och Àven lÄngpromenader och inkallningstrÀning.

Den dubbelsydda spÄrlinan saknar handtag fram och bak vilket gör den extra praktisk i spÄret dÄ den inte fastnar. Linan har en stark BGB karbinhake och bandet Àr rejÀlt - utmÀrkt Àven till riktigt starka hundar. SpÄrlinan kan upplevas för kraftig för de minsta hundarna.
Designad och tillverkad i Sverige.
500,00 kr

Labanbag hundträningsväska Häst

HundtrÀningsvÀska i snygg och praktisk modell. VÀskan Àr rymlig och du fÄr plats med godis och leksak pÄ trÀning, tÀvling och promenad. VÀskan har ett fack vilket passar perfekt om du vill bÀra den lilla hunden eller valpen. Smuts- och vattenavvisande tyg gör vÀskan tÄlig och anvÀndbar i alla situationer. Labanbags Retrive har tvÄ fack medan Labanbags HÀst har ett fack i övrigt Àr vÀskorna lika.
VÀskan Àr designad och sydd i Sverige.
480,00 kr

Labanbag hundträningsväska Rain

HundtrÀningsvÀska i snygg och praktisk modell. VÀskan Àr lagom stor för godis bÄde pÄ trÀning, tÀvling och promenad. Smuts- och vattenavvisande tyg gör vÀskan tÄlig och anvÀndbar i alla situationer. Labanbags Rain funkar fint utan hund ocksÄ, för mobil och smÄsaker, till jobbet, skolan eller mataffÀren.
VÀskan Àr designad och sydd i Sverige.
430,00 kr

Labanbag hundträningsväska Retrieve

HundtrÀningsvÀska i snygg och praktisk modell. VÀskan Àr rymlig och du fÄr plats med godis och leksak pÄ trÀning, tÀvling och promenad. VÀskan har tvÄ fack sÄ du kan hÄlla exempelvis godis och mobil i separata fickor. Smuts- och vattenavvisande tyg gör vÀskan tÄlig och anvÀndbar i alla situationer. Labanbags Retrive funkar fint pÄ barnvagnen ocksÄ nÀr du enkelt vill stoppa ner handen och nÄ det du behöver. Labanbags Retrive har tvÄ fack medan Labanbags HÀst har ett fack i övrigt Àr vÀskorna lika.
VÀskan Àr designad och sydd i Sverige.
480,00 kr