Close
Sök

Hugo & Celine

Vi är så glada att kunna erbjuda Hugo & Celine hos oss på Hundigt.

Smarrigt hundgodis och dessutom hundglass, vilkethundparty det kan bli! 
Både hundgodis och hundglass är tillverkat av svenska råvaror. Produktionen sker i Karlshamn och av de finaste råvarorna. Förpackningarna är festliga och allt från Hugo & Celine blir fina presenter till hunden som fyller år, gå-bort-preseneter när det är dags för kalas eller bara som en härlig uppmuntran till en hundvän.  

Hundgodiset från Hugo & Celine har vi i smakerna Crispy Chips med smaken av nötlever och Moose Munchies som innehåller varsamt torkad älgfärs. Vilket kalas! Superfint belöningsgodis till din fyrbente vän. 

En fin present är också tjurmuskeln i fint papper, rolig att ge bort den också. 

Hugo & Celine är alltså stolt fabrikör av hundglass och hundsnacks så du kan skämma bort din fyrbente vän. Bon apétit!

Crispy Chips - oxlever

Crispy Chips är gott som tusan och tillagat på torkad svensk oxlever. Hundgodiset är tillverkat i Sverige av svensk råvara. Naturligt fylld med vitaminer och med en smak som hundar gärna ger vacker tass för. Se till att alltid ha en påse till hands! Motiverande vid träning, supergott som fredagsmys.
Fördelar med Crispy Chips:
– perfekt tränings- och belöningsgodis
– kladdar inte
– spannmålsfritt
– inga tillsatser
– 100% svenskt råvara
– hög proteinhalt
– tillagat i Sverige
– Svensk råvara
70,00 kr

Lollipup - hundtugg

Hundarnas polkagris, svensk tjurmuskel. Tjurmuskel är inget vi människor vill äta (knappt lukta på). Därför känns det extra bra att få ge denna lyxiga tuggstund till sin hund. Tjurmuskel smakar jättegott hälsar alla våra hundar. Lollipup från Hug & Celine är en fin present till bästisen som fyller år, från en vovve till en annan! Lollipup tillverkas i Sverige och råvaran är svensk.
Längd ca 20 cm.
85,00 kr

Disco duck - hundglass

Delikat hundglass från Hugo & Celine med smarrig smak av svensk vildandslever och vildandsbröst.
OBS! DENNA VARA GÅR ENDAST ATT KÖPA PÅ VÅRT LAGER NÄR NI HÄLSAR PÅ HOS OSS.
Konsistensen är krämig och fin, men i fryst form något ”hårdare” än vanlig glass vilket gör att hunden inte kan sluka glassen i en tugga. De får jobba lite på det goda. Svensk råvara och svensktillverkat. Tillverkas i Karlshamn.
55,00 kr

Lickin' liver - hundglass

Hundglassen Lickin' liver är lyxig för vovven. Från Hugo & Celine kommer den fina glassen med smak av oxlever. Köttråvaran kommer från svenska gårdar.
OBS! DENNA VARA GÅR ENDAST ATT KÖPA PÅ VÅRT LÄAGER NÄR NI HÄLSAR PÅ HOS OSS.
Konsistensen är krämig och fin, men i fryst form något ”hårdare” än vanlig glass vilket gör att hunden inte kan sluka glassen i en tugga. Svensk råvara och svensktillverkat. Tillverkas i Karlshamn.
55,00 kr