Close
Sök
Bild för kategori Nose Work

Nose Work

Nose Work passar alla hundar🌟 utan tvekan! Och vi tror det passar de flesta förare ocksĂ„. Nosework Ă€r en lĂ€ttillgĂ€nglig hundsport som kan bli hur lĂ€tt eller svĂ„r som helst. Och framför allt hur rolig som helst.

NĂ€r du tĂ€vlar i NoseWork bygger det pĂ„ tre dofter. Vi erbjuder alla tre doftĂ€mnena eukalyptus, lagerblad och lavendel

VĂ„ra dofter Ă€r ekologiska hydrolat i glasflaska med glaspipett, som du Ă„tervinner nĂ€r hydrolaten Ă€r slut. Vill du komplettera med dofthĂ„llare för din Nose Work-trĂ€ning sĂ„ har vi det ocksĂ„.

Vill du lĂ€ra mer kan en Nose Work-bok vara ett toppenkomplement till en kurs. Kunskap ger framgĂ„ng 😊

Vill du köpa fler av nÄgot Àn vi har i aktuellt lager sÄ kontakta oss. Det löser vi oftast enkelt. Du kanske hÄller nosework-kurser och behöver mÄnga av nÄgot?

VÀlkommen till Nose Work-vÀrlden som Àr fantastiskt rolig och full av utmaningar för dig och din hund.

 

Eukalyptus-hydrolat doft till Nose Work

Ekologiskt eukalyptus-hydrolat till Nose Work. Eukalyptus ingÄr i klass 1 om du tÀvlar och Àr vanligtvis första doften du börja med i nose work. Hundigts eukalyptus-hydrolat Àr ekologiskt och av fin kvalitet. Hydrolatet levereras i en glasflaska med pipett. Finns i 10 ml, 50 ml och 100 ml.
Alla hydrolater skickas i en bajspÄse för att minska risken för kontaminering. Vi vÀljer en bajspÄse som ni kan ÄteranvÀnda för att göra mindre avtryck i miljön och reducera anvÀndningen av plaster (bajspÄsen Àr biologiskt nedbrytbar).
45,00 kr

Lagerblads-hydrolat doft till Nose Work

Ekologisk hydrolat av lagerblad till Nose Work. Lagerblad tillsammans med eukalyptus ingÄr i klass 2 om du tÀvlar. Det Àr vanligtvis den andra doftkÀllan du introducerar för din hund i nose work. Hundigts lagerblads-hydrolat Àr ekologiskt och av fin kvalitet. Hydrolatet levereras i en glasflaska med pipett. Finns i 50 ml och 100 ml.
Alla hydrolater skickas i en bajspÄse för att minska risken för kontaminering. Vi vÀljer en bajspÄse som ni kan ÄteranvÀnda för att göra mindre avtryck i miljön och reducera anvÀndningen av plaster (bajspÄsen Àr biologiskt nedbrytbar).
45,00 kr

Lavendel-hydrolat till Nose Work

Ekologisk hydrolat av lavendel till Nose Work. Lavendel tillsammans med eukalyptus och lagerblad ingÄr i klass 3 om du tÀvlar. Det Àr vanligtvis den tredje doftkÀllan du introducerar i nose work. Hundigts lavendel-hydrolat Àr ekologiskt och av fin kvalitet. Hydrolatet levereras i en glasflaska med pipett. Finns i 50 ml och 100 ml.
Alla hydrolater skickas i en bajspÄse för att minska risken för kontaminering. Vi vÀljer en bajspÄse som ni kan ÄteranvÀnda för att göra mindre avtryck i miljön och reducera anvÀndningen av plaster (bajspÄsen Àr biologiskt nedbrytbar).
45,00 kr

Startpaket till nosework

I Startpaket euklyptus fÄr du det absolut viktigaste för att komma igÄng med nosework-trÀningen. Du fÄr ekologisk doft, doftbÀrare i form av 25 ekologiska tops, 15 ekologiska pads, 1 rund dosa, 1 rektangulÀr dosa och en magnet.
95,00 kr

Nose Work kit - doftprov / behållarsök

TrÀningspaket till NoseWork för dig som vill trÀna till doftprovet i NoseWork eller finslipa tekniken vid behÄllarsök. Du fÄr 12 pizzakartonger, ekologiskt hydrolat, doftbÀrare i form av 66 smÄ svarta möbeltassar, en pincett och en smellerburk. Dessutom fÄr du en QR-kod som leder dig till en sida med regler, tips och rÄd inför doftprovet. LÀs mer om paketet lÀngst ner pÄ sidan.
350,00 kr

Hundigt Sökkoppel - långlina, 5m / 13mm

Sökkoppel, ett specialanpassat lÀngre koppel för dina nosework-sök eller specialsök. Kopplet Àr 5 meter (+/- 5 cm) och har ett mindre, smidigt handtag i ena Ànden, i andra Ànden sitter en BGB-hake av bÀsta kvalitet. Sökkopplet finns i en mÀngd superfina fÀrger.
320,00 kr

Antiglidkoppel karbinhake, 12mm

Smalt antiglidkoppel med karbinhake. InvÀvd gummitrÄd ger fint grepp och lÀngden 3 meter ger frihet till din hund. Perfekt till nosework och specialsök. Fungerar lika bra till vardags om du vill ha ett lite lÀngre koppel med bra grepp. Rikligt fÀrgutbud sÄ du kan fÄ den perfekta matchningen, viktiga grejer. Svensktillverkat.
180,00 kr

Antiglidkoppel karbinhake, 20mm

Antiglidkoppel med karbinhake. InvÀvd gummitrÄd som ger fint grepp och lÀngden 3 meter ger frihet till din hund. Perfekt till nosework och specialsök. Fungerar lika bra till vardags om du vill ha ett lite lÀngre koppel med bra grepp. Rikligt fÀrgutbud sÄ du kan fÄ den perfekta matchningen, viktiga grejer. Svensktillverkat.
190,00 kr

Antiglidkoppel pistolhake, 12mm

Smalt antiglidkoppel med pistolhake. InvÀvd gummitrÄd ger fint grepp och lÀngden 3 meter ger frihet till din hund. Perfekt till nosework och specialsök. Fungerar lika bra till vardags om du vill ha ett lite lÀngre koppel med bra grepp. Rikligt fÀrgutbud sÄ du kan fÄ den perfekta matchningen, viktiga grejer. Svensktillverkat.
180,00 kr

Antiglidkoppel pistolhake, 20mm

Antiglidkoppel med pistolhake. InvÀvd gummitrÄd som ger fint grepp och lÀngden 3 meter ger frihet till din hund. Perfekt till nosework och specialsök. Fungerar lika bra till vardags om du vill ha ett lite lÀngre koppel med bra grepp. Rikligt fÀrgutbud sÄ du kan fÄ den perfekta matchningen, viktiga grejer. Svensktillverkat.
190,00 kr

Hundigt allt-i-ett-koppel

Hundigts allt-i-ett kopplet Àr handgjort, vi producerar dem sjÀlva. Kopplet har ett halsband i ena Ànden och en handögla i andra. Halsbandet trÀs över hundens huvud och dras Ät om din hund drar, som ett sliphalsband. Det har alltsÄ ingen strypeffekt utan ska sitta perfekt i Ätdraget lÀge. Det passar utmÀrkt pÄ den vanliga hundpromenaden. GÄr du mycket med lös hund Àr det lÀtt att ta av och pÄ. Det ryms lÀtt i fickan. Det Àr ocksÄ perfekt till tÀvlingar dÀr du tar av bÄde koppel och halsband samtidigt. Allt-i-ett-kopplet gÄr att fÄ i samma fÀrger som vÄra lÄngkoppel / sökkoppel 3 meter och 5 meter sÄ du kan matcha!
300,00 kr

Hundigt Koppel - vi hjälper tillsammans 💛💙 - 13mm / 1,9m

Sökkoppel, en speciell utgÄva, dÀr vi skÀnker hela summan för kopplet du köper. Just detta koppel kommer hela summan att gÄ till de hundar som Àr kvar i Ukraina. PostNord har i en fantastiskt fin gest erbjudit alla att skicka hjÀlp till Ukraina gratis. Vi kommer att köpa hundmat för allt vi fÄr in och skicka till Ukrainas hundar. Vi har valt att ta samma summa som för vÄra andra koppel, har du möjlighet och vill betala mer kan du ange ditt eget pris.
Det fina kopplet Àr handgjort av oss pÄ Hundigt. Det Àr 1,9 meter lÄngt sÄ du kan ha det pÄ tÀvlingsomrÄdet pÄ Nose Work-tÀvlingen och det passar ocksÄ utmÀrkt pÄ den vanliga hundpromenaden. Kopplet har ett mindre, smidigt handtag. I andra Ànden en BGB-hake av bÀsta kvalitet. FÀrgen Àr frÀscht gul-blÄ-vit.

Hundigt Koppel - Berry Blush

Det fina kopplet Àr handgjort av oss pÄ Hundigt. Kopplet har ett mindre, smidigt handtag och i andra Ànden en BGB-hake av bÀsta kvalitet. Det Àr 1,9 meter lÄngt sÄ du kan ha det pÄ tÀvlingsomrÄdet pÄ Nose Work-tÀvlingen och det passar ocksÄ utmÀrkt pÄ den vanliga hundpromenaden. Berry Blush matchar perfekt med gredelin och bubbelgumsrosa i 3 meter och 5 meter.
250,00 kr

Hundigt Koppel - Funkytown

Det promenad kopple Àr handgjort av oss pÄ Hundigt. Kopplet har ett mindre, smidigt handtag och i andra Ànden en BGB-hake av bÀsta kvalitet. Det Àr 1,9 meter lÄngt och passar utmÀrkt pÄ hundpromenaden och dessutom kan du ha det pÄ Nose Work-tÀvlingen. Funkytown matchar perfekt med solgul, flower power-lila och svart i 3 meter och 5 meter.
250,00 kr

Hundigt Koppel - Grapevine

Det promenad kopple Àr handgjort av oss pÄ Hundigt. Kopplet har ett mindre, smidigt handtag och i andra Ànden en BGB-hake av bÀsta kvalitet. Det Àr 1,9 meter lÄngt och passar utmÀrkt pÄ hundpromenaden och dessutom kan du ha det pÄ Nose Work-tÀvlingen. Grapevine matchar perfekt med skogsgrön, champange och svart i 3 meter och 5 meter.
250,00 kr

Hundigt Koppel - Lovebirds

Det fina kopplet Àr handgjort av oss pÄ Hundigt. Kopplet har ett mindre, smidigt handtag och i andra Ànden en BGB-hake av bÀsta kvalitet. Det Àr 1,9 meter lÄngt sÄ du kan ha det pÄ tÀvlingsomrÄdet pÄ Nose Work-tÀvlingen och det passar ocksÄ utmÀrkt pÄ den vanliga hundpromenaden. Lovebirds matchar perfekt med apelsin, solgul och flower power-lila i 3 meter och 5 meter.
250,00 kr

Hundigt Koppel - Phoenix

Det promenad kopple Àr handgjort av oss pÄ Hundigt. Kopplet har ett mindre, smidigt handtag och i andra Ànden en BGB-hake av bÀsta kvalitet. Det Àr 1,9 meter lÄngt och passar utmÀrkt pÄ hundpromenaden och dessutom kan du ha det pÄ Nose Work-tÀvlingen. Phoenix matchar perfekt med svart och stÄlgrÄ i 3 meter och 5 meter.
250,00 kr

Hundigt Sökkoppel - Långkoppel, 3m / 13mm

Sökkoppel, ett specialanpassat lite lÀngre koppel för dina nosework-sök eller specialsök. Kopplet Àr 3 meter och har ett mindre, smidigt handtag. I andra Ànden en BGB-hake av bÀsta kvalitet. Finns i mÄnga superfina fÀrger.
270,00 kr

Line harness - hundsele för vardag, spår och vandring

Line harness frÄn Non-stop dogwear Àr en allsidig hundsele med bra passform, vadderade remmar som sitter bra och ger full rörlighet. Line Àr en utmÀrkt sele för dig som vill anvÀnda sele dagligen pÄ promenaderna och i andra aktiviteter. Flera koppelfÀsten ger flexibilitet.

Just denna fÀrgen har utgÄtt hos Non-stop och vi har ett fÄtal kvar som vi sÀljer till ett riktigt bra pris.
549,00 kr

Line harness 5.0 - hundsele för vardag, spår och vandring

Line harness 5.0 Àr en uppdatering av en av Non-stop dogwears bÀst sÀljande selar. Det Àr en allsidig hundsele med bra passform, vadderade remmar som sitter bra och ger full rörlighet. Line Àr en utmÀrkt sele för dig som vill anvÀnda sele dagligen pÄ promenaderna och i andra aktiviteter. Flera koppelfÀsten ger flexibilitet.
749,00 kr

Line harness grip - hundsele för vardag, spår och vandring

Line harness grip frÄn Non-stop dogwear Àr en mÄngsidig hundsele med bra passform, vadderade remmar som sitter bekvÀmt och ger full rörlighet samt ett handtag baktill pÄ ryggen. Line Àr en utmÀrkt sele för dig som vill anvÀnda sele dagligen pÄ promenaderna och i andra aktiviteter. Flera koppelfÀsten ger flexibilitet.
749,00 kr

Ramble harness - hundsele för vardag, vandring och sök

Hundsele frÄn Non-stop dogwear med justerbara remmar runt hals och bröstkorg sÄ du fÄr perfekt passform till din hund. Tre fÀstpunkter för kopplet ger flexibilitet och ett mÄngsidigt anvÀndande. Handtag pÄ ryggen Àr praktiskt.
En sele för vardag som ocksÄ fungerar bra till vandring. Ett perfekt val för nose work och specialsök.
749,00 kr

Ramble harness - hundsele för vardag, vandring och sök - orange

Orange hundsele frÄn Non-stop dogwear med justerbara remmar runt hals och bröstkorg sÄ du fÄr perfekt passform till din hund. Tre fÀstpunkter för kopplet ger flexibilitet och ett mÄngsidigt anvÀndande. Handtag pÄ ryggen Àr praktiskt.
En sele för vardag som ocksÄ fungerar bra till vandring. Ett perfekt val för nose work och specialsök.
749,00 kr

Nosework-halsband, handsydda i Sverige

Unikt NoseWork-halsband i tre fina fÀrger. Halsbanden Àr handsydda pÄ vÀstkusten i Sverigen. Det fÀrgade tyget Àr en Ätervunnen polyester, dÀr PET-flaskor blivit tyg igen. Halsbandet har NOSE WORK broderat i matchande fÀrg.
350,00 kr

Nose Work pizzakartonger, 6-pack

StÄr doftprov i Nose Work pÄ schemat? DÄ ska din hund lokalisera eukalyptusdoften som placerats i en av 12 pizzakartonger av modellen "inbakad pizza". De Àr ocksÄ vanligt förekommande i behÄllarsöket i Nose Work klass 1.
Vi sÀljer dem i 6-pack.
Just nu Àr det den röda vi har i lager. Den beige finns inte för nÀrvarande.
99,00 kr

Dofthållare till specialsök och nose work

DofthÄllare som passar till specialsök, till exempel hydrolaterna i nose work eller röd kong. Denna dofthÄllare kan du hÀnga fritt i en fiskelina eller hÀnga pÄ en liten gren eller krok, det Àr lite överraskande för din hund och det gör sökandet roligt och utvecklande. Vi har denna dofthÄllare i olika fÀrger med olika antal hÄl. Du kan vÀlja beroende pÄ vilken svÄrighetsgrad du vill ha eller om du vill anvÀnda en viss fÀrg till en viss doft, till exempel grön till lagerblad eller röd till kong. HÄlen Àr 3 mm hÄl dÀr doft sipprar ut.
100,00 kr

Liten rund aluminiumdosa till Nose Work

NÀr du ska gömma doften i Nose Work behöver du variera dig för att göra sökandet roligt och utvecklande. Denna lilla dosa kan du anvÀnda som behÄllare vid behÄllarsök, men du kan ocksÄ ha den som dofthÄllare och gömma den riktigt klurigt ute i naturen eller inomhus vid ett rumssök. Det Àr ett 3 mm hÄl i botten sÄ lite doft sipprar ut. Vill du ha fler hÄl sÄ kan du enkelt borra det sjÀlv, eller sÄ skriver du hur mÄnga hÄl du vill ha i meddelandet pÄ din order sÄ gör vi hÄl för dig innan vi skickar ordern.
16,00 kr

Nose Work-dosa med magnet

Gör en magnetisk urvalsbana som du kan anvÀnda pÄ mÄnga olika sÀtt och pÄ olika platser. Dosorna Àr enkla att ta med. Du kan variera placeringen sÄ lÀnge underlaget Àr magnetiskt.
Dosan Àr magnetisk och magneten fastnar i dosan, du slipper lim och du tappar inte magneten. Helt slÀt och locket trycks pÄ, inget skruvande. Det Àr ett hÄl pÄ botten sÄ doften sipprar ut.
Från 32,00 kr

Rektangulär Nose Work-dosa med / utan magnet

RektangulÀr dosa till Nose Work. Hur mycket det ska dofta kan du justera med skjutlocket. Denna lilla dosa kan du anvÀnda som behÄllare vid behÄllarsök, men du kan ocksÄ gömma den riktigt klurigt i naturen, i soffan eller vad din fantasi kommer pÄ. Dosan Àr magnetisk och magneten fastnar i dosan sÄ du inte tappar den och du slipper lim.
20,00 kr

Magnet

Magnet som du kan anvÀnda nÀr du trÀnar nose work. Stark och fÀster bra pÄ magnetiska underlag. AnvÀnd din pÄhittighet och skapa kluriga, magnetiska gömmor.
Storlek: Þ 12 mm, höjd 3 mm. NickelplÀterade. Kvalitet: N35-45.
15,00 kr

Smellerburk för doften i Nose Work & specialsök

Smellerburk för t ex Nose Work. Smeller Àr doften som din hund ska kÀnna igen, som till exempel eukalyptus, lagerblad eller lavendel. Hundigts smellerburk Àr en liten och behÀndig glasburk med metallock.
25,00 kr

Nose Work doftbärare, ekologiska tops

OBS! Just nu har vi bruna smellerburkar i lager. Geomskilniga förvÀntas komma i november. NÀr du trÀnar Nose Work behöver du doftbÀrare. Ett alternativ Àr tops. Hundigts tops har Svanen-ceritfierad och Fair Trade-mÀrkt bomull. Och pinnen Àr av papper, vi anvÀnder inte plasttops. VÀlj mellan papperspÄse och glasburk, bÄda innehÄller lika mÄnga doftbÀrare, skillnaden Àr att de i papperspÄse Àr hela och de i glasbÀgare Àr avklippta och klara. Du kan sedan fylla din glasburk med de du köper i papperspÄse. Bra att ha till din Nose Work-utrustning.
20,00 kr

Nose Work doftbärare, små möbeltassar ø 10 mm

DoftbÀrare behöver du nÀr du trÀnar Nose Work. Ett alternativ Àr möbeltassar. Dessa möbeltassar Àr 10 mm i diameter. Du kan vÀlja mellan vita och svarta. De har inget superstarkt klister pÄ baksidan vilket vi tycker Àr toppen eftersom du kan sÀtta möbeltassen i huset utan att den lÀmnar klister överallt. Bra att ha din Nose Work-lÄda.
Från 45,00 kr

Peang med blommor - till nose work och specialsök

Med vÄrkÀnslor och glÀdje presenterar vi denna peangen Àr extra söt och suverÀn nÀr du ska trÀna Nose Work och gömma doftbÀrare med hydrolat eller trÀna specialsök och gömma smÄ kongbitar. Dessutom Àr den ovÀrderlig nÀr du ska stÀda efter söket. Du fÄr lÀtt tag i den lilla kongbiten eller topsen.
Denna peang har fÀrgat grepp och Àr av rostfritt stÄl. LÄsanordning gör att den kan spÀrras i stÀngt lÀge. Peangen fungerar förstÄs utmÀrkt i sjukvÄrdsvÀskan ocksÄ.
LĂ€ngd ca 15,2 cm.
110,00 kr

Peang till nose work och specialsök

Peangen Àr suverÀn nÀr du ska trÀna Nose Work och gömma doftbÀrare med hydrolat eller trÀna specialsök och gömma smÄ kongbitar. Dessutom Àr den ovÀrderlig nÀr du ska stÀda efter söket. Du fÄr lÀtt tag i den lilla kongbiten eller topsen.
VÄr peang har fÀrgat grepp sÄ du kan ha olika peang till olika etiketter eller kanske du bara vill matcha din outfit. Peangen Àr av rostfritt stÄl. LÄsanordning gör att den kan spÀrras i stÀngt lÀge. Peangen fungerar förstÄs utmÀrkt i sjukvÄrdsvÀskan ocksÄ.
LĂ€ngd ca 15,2 cm.
110,00 kr

Pincett till nose work och specialsök

Pincetten Àr toppenbra nÀr du ska trÀna Nose Work och gömma doftbÀrare med hydrolat eller trÀna specialsök och gömma smÄ kongbitar. DÀrefter Àr den helt ovÀrderlig nÀr du ska stÀda bort dofterna. Hur mÄnga gÄnger har man inte försökt peta fram en liten kongbit eller en liten pads med hydrolat?
Pincetten Àr lite rÀfflad pÄ insidan i framtill för ett bÀttre grepp. Den Àr Àven rÀfflad dÀr du hÄller av samma anledning. Den Àr lÀtt rundad i toppen. VÄr pincett har rosa dekor eller Àr helt silverfÀrgad. Pincetten Àr av rostfritt stÄl. Pincetten fungerar förstÄs utmÀrkt i sjukvÄrdsvÀskan ocksÄ. LÀngd ca 13 cm.
80,00 kr

Nosework – allt du behöver veta

Har man provat Nose Work Àr det lÀtt att bli kÀr. Vansinnigt roligt. Detta Àr en bok om Nose Work som kan ge dig mÀngder av kunskap, tips och idéer. Författarna Àr Helena Lindhe och Britt Nylund som har gedigen hunderfarenhet i mÄnga grenar.
330,00 kr

Nosework allt du behöver veta - Studiehandledning del 2

Studiehandledning, del 2 för dig som ska hÄlla kurs eller om du vill trÀna pÄ egen hand med boken Nosework - Allt du behöver veta . I del 2 fÄr du ett bra stöd för upplÀgget av tÀvlingskurs och avancerad kurs. En pÄ byggnad pÄ del 1 helt enkelt. Författarna Àr Helena Lindhe och Britt Nylund, tvÄ svenskor med gedigen hunderfarenhet i mÄnga grenar.
100,00 kr

Nosework allt du behöver veta - Studiehandledning del 1

En perfekt studiehandledning för dig som ska hÄlla kurs eller om du vill trÀna pÄ egen hand med boken Nosework - Allt du behöver veta. DÄ fÄr du ett bra stöd för upplÀgget av bÄde grundkurs och fortsÀttningskurs. Studiehandledningen Àr ett komplement till boken Nose Work - allt du behöver veta.
Författarna Àr Helena Lindhe och Britt Nylund, tvÄ svenskor med gedigen hunderfarenhet i mÄnga grenar.
100,00 kr

Nose Work med plusmeny av Susanne Lindberg

En nose work-bok för dig som kommit en bit i din trÀning. Du fÄr tips och ideér till roliga övningar, men övningarna Àr inte för den late ;) tÀnk utanför boxen, utmana dig och din hund. Författare Susanne Lindberg.
299,00 kr

Nose Work-kortlek

En Nose Work-kortlek med massor av inspiration till din nose work-trÀning - vilken fantastiskt rolig grej! Förhoppningen Àr att kortleken ska ge dig nya Nose Work-tankar, nya trÀningspass, nya lÀrdomar och en mer motiverad, peppad och genomtrÀnad hund som kan söka i alla miljöer och under alla förutsÀttningar. Kortleken innehÄller 51 övningar med lÀnk till Youtube. Kortleken Àr framtagen av författaren och hundtrÀnaren Susanne Lindberg.
PS. Ask och kortlek finns i lila och rosa, innehÄllet i övrigt Àr samma.
450,00 kr

Så hamnar du på pallen i Nose Work av Susanne Lindberg

Dags att ta nÀsta Nose Work-steg? Du kanske har börjat tÀvla och vill fÄ nya kunskaper i tÀvlingstÀnket, nya infallsvinklar? Detta Àr uppföljaren till boken "Nose Work Det bÀsta du kan göra med din hund". En lÀttlÀst, inspirerande och informativ bok. Författare Susanne Lindberg.
199,00 kr

Klicker med nyckelring

KlickertrÀning Àr ett vinnande koncept som dessutom Àr rolig trÀning och inlÀrningen gÄr ofta vÀldigt lÀtt. Kortfattat gÄr det till sÄ hÀr. Detta Àr den sÄ kallade i-click.
Hunden gör rÀtt - du klickar - belöning.
NÀr din hund förstÄtt att klicket betyder rÀtt sÄ har du möjlighet att berömma vÀldigt exakt nÀr din hund gör rÀtt och belöningen kommer kort dÀrefter, det vet din hund nÀr du "klickat in den" och trÀnat lite pÄ detta.
Det finns bÄde kurser och böcker i Àmnet och det Àr verkligen vÀrt att lÀra sig denna form av trÀning, klickertrÀning.
39,00 kr

Klicker med spiralarmband

Att trÀna med klicker Àr riktigt roligt och inlÀrningen gÄr ofta vÀldigt lÀtt. Kortfattat gÄr det till sÄ hÀr.
Klick = rÀtt = belöning.
NÀr din hund förstÄtt att klicket betyder rÀtt sÄ har du möjlighet att berömma vÀldigt exakt nÀr din hund gör rÀtt och belöningen kommer kort dÀrefter, det vet din hund efter inklickning och lite trÀning.
Det finns bÄde kurser och böcker i Àmnet och det Àr verkligen vÀrt att lÀra sig denna form av trÀning, klickertrÀning.
49,00 kr

Belöningsväska, liten tygpåse

BelöningsvÀska eller lite tygpÄse att ha till mycket. NÀrproducerade i allra högsta grad. Med liten stopper för stÀngning. Nytt Àr att vi satt pÄ en liten hÀlla pÄ baksidan sÄ du kan fÀsta pÄsen i ditt bÀlte alternativt sÀtta en karbinhake i hÀllan och i byxan. Och i denna omgÄngen Àr snöret svart
MĂ„tt ca 15x13 cm.
OBS! eftersom de Àr handsydda kan de variera nÄgot i utseende.
179,00 kr

Beco hopvikbar matskål i naturgummi

Hopvikbar mat- eller vattenskÄl, perfekt nÀr du ska pÄ tÀvling, gÄ kurs, ut och vandra eller att ha i bilen pÄ resan. NÀr du fÀller ihop den blir den helt platt.

Tillverkad i naturgummi och silikon och skÄlen Àr fullt Ätervinningsbar. BPA-fri.

StÄr stadigt utan att glida. TÄl maskindisk.
115,00 kr

Anteckningsblock Hundigt

Nu har vi tryckt upp vÄrt alldeles egna anteckningsblock. Det Àr Ida Krokström som jobbar hÀr pÄ Hundigt som har gjort framsidan med en nose work-hund i arbete. Blocket innehÄller ca 80 blad och de Àr randade, sÄ du kan skriva viktiga saker. Pappret i blocket Àr FSC-mÀrkt. FörstÄs. Storlek A5 med ringbindning, 148x210 mm.
80,00 kr