Close
Sök

Samhällsengagemang

Omtanke om andra!

Att vara omtänksam är inte en trend, det är en livsstil. Och ju mer vi tänker på varandra ju mer omtänksamhet sprider sig.

Pälsfri butik

Hundigt står för Pälsfri handel och har antagit en pälsfri policy. Hundigt säljer inte någon form av djurhud som kommer från djur som fötts upp eller jagats och dödats med det huvudsakliga syftet för sin päls. Tillsammans med Djurens Rätt och många företag tar vi ställning för en pälsfri handel!

Hundigt sponsrar bevarandet av Sveriges sista gammelskogar genom Naturarvet. Här kan du läsa om hur du kan hjälpa gammelskogen.

VI-skogen

Vi planterar också träd i VI-skogen med jämna mellanrum, vi har ett återkommande litet jippo som vi kallar GREEN FRIDAY. Vi vill inte hoppa på tåget med köphets, vi vill att du handlar bra saker när du behöver dem. Därför planterar ett träd i VI-skogen för alla order som kommer in under Black Friday. Som en liten protest liksom.

Giving people

Vi stöttar Giving People med ett litet bidrag då och då. Hjälporganisationens vision är att inget barn i Sverige ska leva i utanförskap eller fattigdom.

All you need is love, and a dog!