Close
Sök

Hundigts vänner

Så här fungerar kundklubben HUNDIGTS VÄNNER

Vi är glada att presentera vårt bonussystem som ger dig som är återkommande kundrabatt på dina köp hos oss. Vår kundklubb togs i bruk den 3 augusti 2018 och gäller från och med det datumet. 

När du handlar hos hundigt.se är du automatiskt med i vårt bonussystem om du registrerar dig som kund, så att vi kan registrera dina köp. Medlemskapet är digitalt och du kan se dina poäng när du loggar in på dina sidor på hundigt.se

Du får bonuspoäng för allt du handlar, det vill säga summan du betalar, och det inkluderar även frakten. Bonuspoängen ger dig sedan rabatt på ett senare köp och du bestämmer själv vilket köp du vill använda din bonus på. 

🐶 Betala 20 kronor och få 1 poäng

🐶 1 poäng ger dig 1 krona i rabatt 

🐶 Som trogen kund får du alltså 5 % i bonus

🐶 Du måste spara ihop 50 poäng för att kunna använda din bonus

🐶 Bonusen måste utnyttjas inom 1 år alltså 365 dagar från det att din order betalats och skickats.

🐶 Vid retur av en vara dras motsvarande poäng av från dina intjänade poäng

 

Medlemskap

Du blir medlem i HUNDIGTS VÄNNER genom att registrera dig som kund. När du sedan handlar registreras dina poäng automatiskt. Medlemskapet är personligt och kan inte överlåtas. För att bli medlem måste du ange en e-postadress då all vår kommunikation i kundklubben är digital. 

I samband med bonusutbetalning räknas ditt bonussaldo ner med motsvarande poäng som du fått i rabatt. Vid retur av en vara dras motsvarande poäng av från dina intjänade bonusgrundande poäng och det aktuella bonussaldot. 

 

Giltighet och avslut

Ditt medlemskap i HUNDIGTS VÄNNER gäller tills vidare. Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap genom att kontakta oss och vi tar då bort dig som registrerad kund. Eventuella innestående poäng och bonus förfaller vid avslut av medlemskap.

 

Så hanteras dina personuppgifter

Din integritet är självklar för oss. Vi hanterar alltid data om dig på ett säkert och lagligt sätt. Vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy, läs mer här.

 

Kontaktuppgifter

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor angående HUNDIGTS VÄNNER och ditt medlemskap.
Våra kontaktuppgifter:


Hundigt
Glumsevägen 7
51192 Örby

Telefon: 070-546 38 61
E-post: info@hundigt.se

VÄLKOMMEN!

Vi hoppas att du vill vara med i vår kundklubb HUNDIGTS VÄNNER som ger dig bättre priser och erbjudanden på hundtillbehör med omtanke!

🐶🐶🐶