Close
Sök
Bild för kategori Kurs & träning

Kurs & träning

Under våren 2023 har vi haft roliga träningssök med härliga ekipage som kommit och nosat, vi har preparerat sökområden som varje ekipage kunnat ta sig an på sitt sätt, beroende på var de befinner sig i sin träning. Det har varit roligt och fått positivt från de som kommit. Så vi tror vi ska fortsätta med detta.

Vi står också inför att arrangera officiella nose work-tävlingar. Lina är numera godkänd tävlingsledare och tävlingssekreterare vilket är ett steg i rätt riktning. 

Så håll utkik på denna fliken, här kommer mer inom kort, vi smider planer. 

Nose Work swish & sniff

Vill du ha mejl när träningssökt blir bokningsbart. Klicka på pennan till höger om köpknappen.

Sök som utmanar din hund att ta sig fram till gömman, vi håller till på Fabriken i Kovra.
Torsdagen den 20 april kl 16-19.
Vi kommer att ha mikrosök med olika teman. Du har 20 minuter och gör så många mikrosök som passar din hund och dig.
Det kommer att vara Eukalyptus i alla söken men med varierande doftbild. Vi lägger upp det som om det vore tävling med banvandring och info, men vi tar det inte så allvarligt utan vi löser det tillsammans om du känner att du är väldigt grön. Ett perfekt tillfälle att träna på att tävla?
Du och din hund jobbar helt ostört i söken, bara en funktionär är med och kan bekräfta var gömmorna är. Vill du så får du feed back, både muntlig och skriftlig i ett mail efteråt.⁠
⁠⁠
Din hund måste kunna doften Eukalyptus. .⁠
Det är en väg in till söken och du gör dina sök på raken, som avslutas utomhus, så du och din hund möter inte andra hundar.⁠ Det är en trappa med några få trappsteg in till inomhussöket. Hör av dig om du har rullstol så löser vi ramper in. ⁠
När du bestämt dig för att du vill komma, kom ihåg att klicka på bekräfta i sista steget och kontrollera att du får en orderbekräftelse. Mer info kommer via mejl efter anmälan.
Vovven får en godispåse efter avslutat arbete. VÄLKOMMEN!⁠
50,00 kr

Läger Lotta Castell 24 feb 24

4 deltagare Anette kroon Jonna Erika Lina
1 600,00 kr