Close
Sök

HappySoaps

HappySoaps gör schampokakor för hundar. De gör schampokakor för människor också förstås. 

HappySoaps schampokaka för hundar är ett helt plastfritt alternativ vilket vi uppskattar mycket. Schapokakorna är veganska och innehållet är helt naturligt. Inga konstiga tillsatser alltså. En stor fördel är att HappySoaps har uteslutit palmolja ur hela sin produktion. Det är ju ett krav för oss på Hundigt, men det är ingen självklarhet när en köper tvål eller schampokakor.

Schampokakorna innehåller 0% vatten, ett vanligt hundschampo kan innehålla 80% vatten. Det är en fin besparing att inte transportera vatten. Du tillsätter vattnet när du löddrar upp tvålen i dina händer.

Många hudvårdsprodukter både till hundar och människor innehåller mikroplaster som sprids i haven och naturen när vi spolar ut dem i våra avlopp. HappySoaps innehåller noll mikroplaster. Du kan med gott samvete tvätta din hund i sjön, bäcken eller havet.

VI har hela HappySoaps hundsortiment och det betyder tre schampobars, en till lång päls, en till kort päls och en som heter Universal.

Vi tycker hundtvålarna är dryga och vi har varit mycket nöjda med resultatet när vi testat dem, så vi hoppas du ska gilla dem också. 

HappySoaps är förstås inte testat på djur, det är viktigt.

Till schampokakorna har vi tagit in en liten reseask så att hundens schampobar kan följa med på resan. Vi erbjuder också eb bar-påse. Det är en finurlig liten virkad påse av lin och bomull. Den kan du stoppar du hela tvålen eller tvålrester i, och sedan skrubbar du vovven eller dig själv med den. Väldigt fiffigt.

HappySoaps tillverkas i Nederländerna och schampokakorna görs för hand.

Och vi kunde förstås inte låta bli att ta in en schampobar till hussar och mattar också, lite jämlikhet får vi väl ändå jobba för 😉

Kort sagt är HappySoaps bra för dig, din fyrbenta vän och vår planet!

HappySoaps hundschampokaka - Kort päls

Ett enkelt sätt att få vovven ren är att använda schampokaka. Detta schampo är avsett för kort päls och ger ren päls med fin glans. De naturliga ingredienserna i denna hundschampotvål både vårdar och rengör pälsen. Den luktar fräscht och inte starkt, bara lagom. Det är härligt för en känslig hundnos.
Huvudingredienserna i denna tvål är citrongräs, olivolja, quinoa och sheasmör.
129,00 kr

HappySoaps hundschampokaka - Lång päls

Att tvätta sin hund med schampokaka är ett enkelt och behagligt sätt att hålla hunden ren. Detta schampo är avsett för lång päls och gör rent pälsen effektivt, så att den känns välvårdad och fräsch. De naturliga ingredienserna i denna hundschampotvål vårdar och rengör pälsen. Den luktar fräscht och inte starkt, bara lagom. Så både du och hunden står ut.
Huvudingredienserna i denna tvål är citrongräs, olivolja, quinoa och sheasmör.
129,00 kr

HappySoaps hundschampokaka - Universal

Ett enkelt sätt att få vovven ren är att använda schampokaka. Detta schampo som kallas Universal passar på de flesta pälsar. De naturliga ingredienserna i denna hundschampotvål både vårdar och rengör pälsen. Den luktar fräscht och inte starkt, bara lagom. Det är härligt för en känslig hundnos.
Huvudingredienserna i denna tvål är citrongräs, olivolja, quinoa och sheasmör.
129,00 kr

HappySoaps förvarings- & reseask

En fin ask till din HappySoaps schampokaka. Den passar till alla runda HappySoaps vi erbjuder på Hundigt. Och den är förstås plastfri vilket är HappySoaps signum. Asken är lika bra hemma som på resan och den ger din schampokaka längre livslängd. Asken har skruvlock och är av aluminium.
Tvålen ingår ej, det är rekvisita så du kan se hur påsen används.
60,00 kr

HappySoaps till barn - Kids Body Wash & Shampoo Bar (2-in-1) - Little Sunshine

Kids Body Wash & Shampoo Bar från HappySoaps är en mjukrengörande tvål till små människobarns hud och hår. Så skönt med en tvål till allt och den svider inte i ögonen. Den innehåller dessutom bara naturliga ingredienser och inte ett enda gram plast! Inga mikroplaster går ut i våra hav. Och vatten behöver vi inte köra omkring, det har vi i kranen.
Den härligt löddrande tvålen är dryg.
79,00 kr

HappySoaps till människor - Body Wash Bar Kokosnöt och Lime

Body Wash Bar med kokosnöt och lime från HappySoaps är faktiskt till människor. Tvålen har en härligt somrig och frisk doft. Den pigga blandningen av kokos och lime vårdar huden och gör den len och mjuk. Den härligt löddrande tvålen är behaglig att tvätta sig med och samtidigt dryg.
Som alla HappySoaps produkter är den helt plastfritt, både tvålen och förpackningen. Resultatet är att inga mikroplaster går ut i våra hav. Den innehåller bara naturliga ingredienser. Och vatten behöver vi inte köra omkring, det har vi i kranen.
Huvudingredienserna i denna tvål är lavendel, olivolja, quinoa och sheasmör.
79,00 kr

HappySoaps virkad påse till schampobar / tvål

Virkad påse till HappySoaps schampobar. Den fina lilla påsen fungerar som förvaringspåse, resefodral men kanske härligast är den när du stoppar din tvål i den, arbetar upp ett mjukt lödder och skrubbar din hund eller dig själv. Påsen är av lin och bomull. Den fungerar förstås på både HappySoaps tvålar men också till alla andra tvålar och schampobars. När det bara återstår en liten del av tvålen stoppar du dessa i påsen och kan använda dem till sista droppen utan onödigt spill.
Tvålen ingår ej, det är rekvisita så du kan se hur påsen används.
50,00 kr

HappySoaps till människor - Aloë You Vera Much

Aloë You Vera Much Shampoo Bar är till människor, kanske vill du prova den fina idén att tvätta med schampo bar på dig själv också. Denna tvålen passar till normalt hår och den fungerar också perfekt till fett hår och trasigt hår. Som alla HappySoaps produkter är den helt plastfritt, både tvålen och förpackningen. En schampo bar behöver ju ingen plast förpackning och den innehåller inga mikroplaster som går ut i våra hav. Den innehåller bara naturliga ingredienser. Och vatten behöver vi inte köra omkring, det har vi i kranen.
Huvudingredienserna i denna tvål är citrongräs, olivolja, quinoa och sheasmör.
89,00 kr

HappySoaps till människor - Purple Rain

Purple Rain Shampoo Bar från HappySoaps är faktiskt till människor, kanske vill du prova den fina idén att tvätta ditt eget hår med schampo bar? Purple Rain passar till normalt hår och skadat hår samt vid problem med torr hårbotten. Den räcker till 90-110 tvättningar. Som alla HappySoaps produkter är den helt plastfritt, både tvålen och förpackningen. Resultatet är att inga mikroplaster går ut i våra hav. Den innehåller bara naturliga ingredienser. Och vatten behöver vi inte köra omkring, det har vi i kranen.
Huvudingredienserna i denna tvål är lavendel, olivolja, quinoa och sheasmör.
89,00 kr

HappySoaps till människor - Lavender Bliss balsam

Lavender Bliss Conditioner Bar från HappySoaps är bara till människor, kanske vill du prova den fina idén att nyttja en balsamkaka i fast form? Vatten har du ju i kranen 😊
Denna kryddiga balsamkaka har både mjukgörande, lugnande och vårdande verkan. Den mjukgör nämligen hårbotten samtidigt som den stärker håret. Lavender Bliss har en frisk och ganska stark doft av lavendel. Den passar fint med doften av Purple Rain som vi har som schampobar. Den luktar verkligen sommar tycker vi. Och kanske lite Frankrike faktiskt. Purple Rain passar till normalt hår och skadat hår samt vid problem med torr hårbotten. Den räcker till 90-110 tvättningar. Som alla HappySoaps produkter är den helt plastfritt, både tvålen och förpackningen. Resultatet är att inga mikroplaster går ut i våra hav. Den innehåller bara naturliga ingredienser. Och vatten behöver vi ju inte köra omkring i lastbilar.
Huvudingredienserna i denna tvål är sheasmör, cacaosmör och arganolja.
99,00 kr