Close
Sök
Bild för kategori Hundgodis

Hundgodis

Hundgodis Ă€r viktiga grejer, frĂ„ga din hund đŸ¶! Belönar du med hundgodis ska det smaka supergott. Din hund ska tycka det Ă€r vĂ€rt att anstrĂ€nga sig för en liten godisbit. Samtidigt ska hundgodiset gĂ€rna vara nyttigt för din hund och innehĂ„lla sĂ„ lite tillsatser som möjligt, gĂ€rna ekologiskt om det Ă€r möjligt. Har du valp sĂ„ vĂ€lj hundgodis med omsorg. Stor del av vĂ„rt hundgodis Ă€r spannmĂ„lsfritt, kanske allt vid nĂ€rmare eftertanke. Det Ă€r en fördel om hundgodiset inte luktar illa eller kladdar, Ă€ven om alla vi hundtrĂ€nare vet att det hundgodiset som luktar vĂ€rst smakar bĂ€st 😉. Och det Ă€r viktigt att hundgodiset Ă€r sĂ„ nĂ€rproducerat om det Ă€r möjligt. Onödigt lĂ„nga frakter undviker vi.

Vi tittar ocksĂ„ pĂ„ proteinkĂ€llan i hundgodiset. Är den animalisk sĂ„ Ă€r vi noggranna med djurskyddet i landet som produktionen sker. Av den anledningen kommer vĂ„rt animaliska hundgodis frĂ„n Sverige, Finland och Norge. Vi tycker mycket om hundgodis frĂ„n vilt. DĂ„ vet vi att det Ă€r fritt frĂ„n antibiotika och de vilda djuren har Ă€tit vad naturen bjuder. Och de vilda djuren har levt ett fritt och lyckligt liv tills det small. Dessa hundgodis Ă€r ocksĂ„ de sp, pfatst fungerar bra för hundar med kĂ€nslig mage och hundar med allergi. DĂ„ Ă€r ocksĂ„ vĂ„ra vegetariska och veganska alternativ vara bra val. 

Vi har insektsbaserat hundgodis som spar mycket energi, vatten och yta vid produktionen. Ett riktigt bra miljöval som de flesta hundar verkar gilla.

För oss Àr det ocksÄ viktigt med vegetariskt och veganskt hundgodis som gör ett minder tassavtryck pÄ miljön.

HĂ€r hittar du riktigt fina alternativ, och kom ihĂ„g att de flesta hundar gillar omvĂ€xling och att bli lite överraskade av hundgodiset du belönar med.

Eat Small Balance hundfoder/godis med insektsprotein 150 g

Balance frÄn Eat Small Àr ett hundfoder som vi tycker passar perfekt som hundgodis, pÄ promenaden eller trÀningen. Balance Àr baserat pÄ insektsprotein och innehÄller bara naturliga ingredienser - nÄgot för en miljömedveten livsstil.
Som hundgodis Àr de klassiska pelletskulorna lÀtta att belöna med. Att det Àr ett foder förpackat i en mindre pÄse gör det ocksÄ vÀldigt prisvÀrt!
75,00 kr

Eat Small Energy Hundgodis med insektsprotein 125 gram

Eat SMALL Àr ett smakrikt kallpressat trÀningsgodis. Hundgodiset Àr baserat pÄ insektsprotein och innehÄller bara naturliga ingredienser - nÄgot för en miljömedveten livsstil. Insektsprotein Àr den enda animaliska proteinkÀllan.

Godiset Àr i smÄ, tassformade och mjuka belöningsbitar som inte kladdar. Det gÄr utmÀrkt att bryta till mindre bitar.
80,00 kr

Eat Small Mindfulness hundgodis med insektsprotein 125 gram

Eat SMALL Àr ett vÀsmakande, kallpressat trÀningsgodis. Hundgodiset Àr baserat pÄ insektsprotein och tillverkat av naturliga ingredienser - nÄgot för dig med miljömedveten livsstil.

Godiset Àr tassformade, mjuka belöningsbitar som inte kladdar. Du bryter enkelt godisarna till mindre bitar.
Mindfullness innehÄller chiafrön och banan ger tillskott av omega-3-fettsyror och magnesium. Inga tillsatser och konserveringsmedel.
80,00 kr

Eat SMALL Mobility hundgodis med insektsprotein 125 gram

Eat SMALL Àr ett supergott, kallpressat trÀningsgodis. Hundgodiset Àr baserat pÄ insektsprotein och tillverkat av naturliga ingredienser - nÄgot för dig med miljömedveten livsstil.

Mobility Àr bra för leder och broks, det innehÄller grönlÀppad mussla, Àggskalsmembran, kastanj och hampa. Det Àr rikt pÄ protein, jÀrn, kalcium, vitamin B12 och laurinsyra.
Varje hundgodis Àr formad som en tass, en perfekt belöningsbit som Àr ganska poröst och mjukt, och det kladdar inte. Du bryter enkelt godisarna till mindre bitar.
80,00 kr

Eat Small Spirit hundgodis med insektsprotein 125 gram

Eat SMALL Àr gott och kallpressat trÀningsgodis. Detta hundgodiset Àr baserat pÄ insektsprotein och med bara naturliga ingredienser, passar dig som vill strÀva mot en mer miljömedveten livsstil. Insektsprotein Àr den enda animaliska proteinkÀllan.

De tassformade och mjuka belöningsbitarna kladdar inte och det Àr enkla att bryta till mindre bitar.
80,00 kr

Eat Small tuggpinnar dental 4-pack

Eat SMALL dental Àr tuggpinnar baserade pÄ insektsprotein och tillverkat av naturliga ingredienser - ett bra val om du vill minska din hunds tassavtryck och anamma en miljömedveten livsstil.

PÄsen innehÄller fyra tuggpinnar som Àr 14 cm lÄnga och har diameter pÄ ca 1,7 cm. De ger tuggmotstÄnd utan att vara hÄrda och din hund masserar tandköttet medan den tuggar. Inga tillsatser och konserveringsmedel. Ett bÀttre miljöval som gör Ät mindre resurser Àn animaliska tuggpinnar och insekter ger ett mindre koldioxidutslÀpp Àn kött.
70,00 kr

Musselmunch från Glufs

Musselgodis? Japp. Musselmunch frÄn Glufs Àr verkligen ett klimatsmart hundgodis baserat pÄ blÄmusslor frÄn Orust. Och musslor Àr ju dessutom supernyttigt.
Musslorna som anvÀnds Àr de blÄmusslor Àr för fula eller för knöggliga och annars kasseras - zero waist kan en kanske kalla det? Eller svinnsmart? Förutom att rena vÄra hav, Àr blÄmusslan en hÀlsosam proteinkÀlla som kan göra lederna smorda för varje proteinfylld tugga. Endast naturliga ingredienser och massor med Omega-3 och energi utan tillsatser. NÀrfiskat, mumsigt och hÄllbart.
Varje bit av Musselmunch Àr knaprig och kan brytas. De Àr krispiga och frasiga, lite som ett fast kex, vi tycker inte att de smular ÀmnvÀrt. 120 gram.
99,00 kr

Torkad oxlever, till stor del ekologisk

NÀr det Àr dags för belöning ska det vara riktigt gott hundgodis. Hundgotts torkade lever Àr nÀrproducerad och till stor del ekologisk.

Levern Àr torkad helt utan tillsatser eller konserveringsmedel. Hundgodiset luktar mycket lite, Àr lite hÄrdare men lÀtt att bryta till mindre bitar och den smular lite.
60,00 kr

Torkad oxlunga, till stor del ekologisk

Din hund Àr vÀrd riktigt gott hundgodis nÀr det Àr dags för belöning. VÄr populÀra lunga Àr nÀrproducerad och till stor del ekologiskt.

Lungan Àr torkad helt utan tillsatser eller konserveringsmedel. Hundgodiset luktar mycket lite, Àr ganska poröst, Àr lÀtt att bryta till mindre bitar och smular lite.
60,00 kr

Torkat oxhjärta, till stor del ekologisk

Torkat hjÀrta Àr ett belöningsgodis som smakar riktigt gott för din hund. Det Àr vÀrt att anstrÀnga sig för en liten bit. VÄrt torkade hjÀrta Àr nÀrproducerad och till stor del ekologisk.

HjÀrtat Àr torkat helt utan tillsatser eller konserveringsmedel. Hundgodiset luktar mycket lite, Àr lite hÄrdare men kan brytas eller klippas till mindre bitar. Den smular mycket lite.
60,00 kr

Lila Loves It Special - veganskt hundgodis

Fruity Goodies Àr ett vegaskt hundgodis som en fruktsallad, bÄde hÀlsosamt och vÀlsmakande - fritt frÄn spannmÄl! Lila Loves it har gjort en supersnygg burk som passar perfekt i trÀningsvÀskan eller fickan och gör sig dessutom ypperligt som en gÄ-bort-present.
100,00 kr

Fruity Goodies från Lila Loves It - veganskt hundgodis

Fruity Goodies Àr ett vegaskt hundgodis som en fruktsallad, bÄde hÀlsosamt och vÀlsmakande - fritt frÄn spannmÄl! Lila Loves it har gjort en supersnygg burk som passar perfekt i trÀningsvÀskan eller fickan och gör sig dessutom ypperligt som en gÄ-bort-present.
100,00 kr

Veggie Goodies från Lila Loves It - vegetariskt hundgodis

Veggie Àr ett vegetariskt hundgodis som Àr bÄde hÀlsosamt och vÀlsmakande - fritt frÄn spannmÄl! Lila Loves it har gjort en supersnygg burk som passar perfekt i trÀningsvÀskan eller fickan och gör sig dessutom ypperligt som en gÄ-bort-present.

Vi har ett fÄtal askar kvar med lite kort datum, det stÄr december pÄ dem. DÀrför fÄr du just nu en pÄse med refill-godis av sorten FRUITY GOODIES med till din ask. SÄ alltsÄ dubbelt sÄ mycket godis som det brukar vara.
100,00 kr

Kalkonhals MUSH VAINU®

MUSH VAINUŸ Kalkonhals Àr större Àn kycklinghalsarna och passar perfekt som pangbelöning till den större hunden. Till den mindre hunden blir det ett tugg som kÀkarna fÄr jobba med ordentligt. Kalkonhalsen passar ocksÄ bra som mellanmÄl och ger dÄ hunden bra energi. Vi tycker den Àr ett bra tillskott en dagsvandring och en lÄng tÀvlingsdag. Det blir nÄgot gott att tugga pÄ som piggar upp.
120,00 kr

Kycklinghals MUSH VAINU®

MUSH VAINUÂź Kycklinghals smakar gott för de flesta hundar och Ă€r spröda i konsistensen. För de större hundarna Ă€r det en god belöningsbit, och de mindre fĂ„r nĂ„got att tugga pĂ„ och det gĂ€ller Ă€ven för katter. Kycklinghalsarna kan ocksĂ„ enkelt brytas i mindre bitar, suverĂ€n belöning vid viss trĂ€ning. Vi hĂ€r pĂ„ Hundigt hĂ€lsar att dĂ„ vill man gĂ€rna ha en, sĂ„ de inte hamnar i byxfickan 😉
75,00 kr

MUSH Träningsgodis Gris

Ett helt rent trÀningsgodis som innehÄller 100 % finskt griskött, inget annat. Bitarna Àr spröda och enkla att bryta i mindre bitar och smidiga att ha i fickan. Mush torkade trÀningsgodis innehÄller varken tillsatser, mögelskyddsmedel eller andra konstigheter. Det Àr gjort pÄ rena finska rÄvaror och varsamt torkat i ugn.
65,00 kr

MUSH Träningsgodis Kyckling

Ett helt rent trÀningsgodis som innehÄller 100 % finsk kyckling, inget annat. Bitarna Àr spröda och enkla att bryta i mindre bitar och smidiga att ha i fickan. Mush torkade trÀningsgodis innehÄller varken tillsatser, mögelskyddsmedel eller andra konstigheter. Det Àr gjort pÄ rena finska rÄvaror och varsamt torkat i ugn.
65,00 kr

MUSH Träningsgodis Nöt

Ett helt rent trÀningsgodis som innehÄller 100 % finskt nötkött, inget annat. Bitarna Àr spröda och enkla att bryta i mindre bitar och smidiga att ha i fickan. Som smÄ kex. Mush torkade trÀningsgodis innehÄller varken tillsatser, mögelskyddsmedel eller andra konstigheter. Det Àr gjort pÄ rena finska rÄvaror och varsamt torkat i ugn. Och de Àr jÀttegoda.
70,00 kr

Nöt luftstrupe MUSH VAINU®

MUSH VAINUŸ Nöt luftstrupe ger bra tuggmotstÄnd för hunden som gillar att tugga. Luftstrupen Àr berikande och den rÀcker att tugga pÄ ett bra tag. Den passar som sysselsÀttning och den fungerar som belöning nÀr ni jobbat riktigt bra tillsammans, kanske tÀvlat och presterat pÄ topp?
89,00 kr

Nöt matstrupe MUSH VAINU®

MUSH VAINUŸ Nöt matstrupe Àr segt och gott med hÀrligt tuggmotstÄnd för din hund. Matstrupen Àr bÄde berikande och god. Du kan skÀra matstrupen i mindre bitar och den passar Àven till smÄ hundar och katter. SÄ du vÀljer om det ska vara tugg till din hund eller supergod belöning nÀr ni trÀnar.
89,00 kr

Nötvom MUSH VAINU®

MUSH VAINUŸ Nötvom Àr gott för vÄra fyrbenta vÀnner. Bitarna passar som belöning men ocksÄ som tugg till de smÄ hundarna. Det Àr lite som snack, en belöning som varar en stund. Nötvom passar stora och smÄ hundar och Àven till katt. Vill du kan du klippa vomen i mindre bitar. Smulad nötvom pÄ maten Àr en smaskig smakförstÀrkare om din hund har lite dÄlig aptit.
79,00 kr

Grisgodis RAUH, ugnsbakade godbitar

Grisgodis frÄn RAUH Àr en ugnsbakad godbit till din hund. Dessa smÄ goda godisar Àr ungsbakat griskött som torkats pÄ lÄg temperatur för att bibehÄlla den goda smaken. Bitarna Àr knapriga och goda, nÀsta omöjliga att bryta och de smular inte nÀmnvÀrt. De luktar kött, men de luktar inte illa, helt ok tycker vi. Förvaras praktiskt i zip-pÄsen de levereras i.
Belönar du med godis ska det vara bÄde nyttigt och gott som grisgodiset frÄn RAUH. Tillverkat i Finland av finskt kött. KöttinnehÄllet Àr 92%.
52,00 kr

Hundgodis Liten Bim Belly Bom

En riktigt smaskig energibomb för hunden som behöver en energikick. Perfekt pÄ vandring, energikrÀvande trÀning och tÀvling. Tillverkat av nötmage. Det nÀringsrikaste godiset som inte lÀmnar nÄgon oberörd. För vovven Àr det drömgott och för matte och husse luktar det helt Àrligt rÀtt illa.

Som alla RAUHs produkter Àr de helt utan tillsatsÀmnen och detta Àr kalltorkat. Bim Belly Bom finns i tvÄ storlekar och denna mindre passar till alla hundar som godis, smÄ och mellanstora och stora hundar. Det finns en stor ocksÄ.

PÄ bilden med fyra fina belöningar ser du framifrÄn: liten Bim Belly Bom, grisrulle, Àlgpinne och Bim Belly Bom.
Från 10,00 kr

Hundgodis Stor Bim Belly Bom

En riktigt smaskig energibomb för hunden som behöver en energikick. Perfekt pÄ vandring, energikrÀvande trÀning och tÀvling. Tillverkat av nötmage. Det nÀringsrikaste godiset som inte lÀmnar nÄgon oberörd. För vovven Àr det drömgott och för matte och husse luktar det helt Àrligt rÀtt illa.

Som alla RAUHs produkter Àr de helt utan tillsatsÀmnen och detta Àr kalltorkat. Bim Belly Bom finns i tvÄ storlekar och denna större passar bÀst till mellanstora och stora hundar. Det finns en liten ocksÄ.

PÄ bilden med fyra fina belöningar ser du framifrÄn: liten Bim Belly Bom, grisrulle, Àlgpinne och Bim Belly Bom.
45,00 kr

Kalkongodis RAUH, lätt att bryta

Godisstavar av torkad kalkon, naturligt och riktigt vÀlsmakande utan tillsatser. Stavarna Àr som ett spröda, lite knapriga kex och enkla att bryta i mindre bitar. De smular ytterst lite och förvaras praktiskt i zip-pÄsen.
RAUH har all tillverkning i Finland och rÄvaran Àr finsk och noga utvald. Kalkonköttet bakas lÄngsamt i ugn pÄ lÄg temperatur sÄ den naturliga smaken bibehÄlls. Ett gott och nyttigt belöningsgodis pÄ promenaden likvÀl som till trÀningen. KöttinnehÄllet Àr 90%.
52,00 kr

Kycklinggodis RAUH, lätt att bryta

Godisstavar av torkad kyckling, naturligt och riktigt gott utan tillsatser. Stavarna Àr som spröda, lite knapriga kex och enkla att bryta i mindre bitar. De smular ytterst lite och förvaras praktiskt i zip-pÄsen.
RAUH har all tillverkning i Finland och rÄvaran Àr finsk och noga utvald. Kycklingköttet bakas lÄngsamt i ugn pÄ lÄg temperatur sÄ den naturliga smaken bibehÄlls. Ett gott och nyttigt belöningsgodis pÄ promenaden likvÀl som till trÀningen. KöttinnehÄllet Àr 90%.
52,00 kr

Köttbullar RAUH, kalltorkade belöningsbitar

Köttbullar frĂ„n RAUH Ă€r kalltorkade vilket bibehĂ„ller den naturliga smaken och nĂ€ringen i köttet. Köttbullarna Ă€r lite sega och ger tuggmotstĂ„nd. De Ă€r lĂ„ngsmala och kan brytas i mindre bitar som blir lite trĂ„diga. Förvaras praktiskt i zip-pĂ„sen de levereras i. De luktar kanske inte party men som vanligt Ă€r det godare ju mer det luktar 😉bra att ta till nĂ€r belöningen ska vara lite extra.
RAUH har all tillverkning i Finland och rÄvaran Àr finsk och noga utvald. KöttinnehÄllet Àr 92%.
52,00 kr

Levergodis RAUH, torkad nötlever i pelletsform

Lockande godisar av torkad nötlever. Naturlig och god smak utan tillsatser. Bitarna Àr knapriga och goda, nÀsta omöjliga att bryta och fördelen blir dÄ att de inte smular i fickan. De luktar mycket svagt. Förvaras praktiskt i zip-pÄsen de levereras i.
RAUH har all tillverkning i Finland och rÄvaran Àr finsk och noga utvald. Nötlevern bakas lÄngsamt i ugn pÄ lÄg temperatur sÄ den naturliga smaken bibehÄlls. Ett gott och nyttigt belöningsgodis pÄ promenaden likvÀl som till trÀningen. RAUH. KöttinnehÄllet Àr 93%.
52,00 kr

Nötgodis RAUH, små belöningsgodisar

Nötgodis frÄn RAUH Àr en ugnsbakad delikatess till din hund. Dessa smÄ goda godisar Àr ungsbakat nötkött som torkats pÄ lÄg temperatur för att bibehÄlla den goda smaken. Bitarna Àr knapriga och goda, nÀsta omöjliga att bryta och de smular nÀstan inget. De luktar kött, men de luktar inte direkt illa, helt ok tycker vi. Förvaras praktiskt i zip-pÄsen de levereras i.
Belönar du med godis ska det vara bÄde nyttigt och gott som nötgodiset frÄn RAUH. Tillverkat i Finland av finskt kött. KöttinnehÄllet Àr 94%.
52,00 kr

Pala hundgodis anka

Pala Àr riktigt bra pÄ hundgodis. InnehÄllet Àr 100% anka och för att bevara den goda smaken har köttet torkats varsamt. Detta Àr ett energitÀtt godis. Bitarna Àr spröda och lÀtta att bryta. Palas hundgodis Àr helt naturligt utan tillsatser, bara torkat. De smular ytterst lite och förvara i praktisk zip-pÄse. Pala hundgodis luktar inte sÀrskilt mycket. De luktar faktiskt inte illa heller.
PALA har all tillverkning i egen fabrik i Estland. RÄvaran Àr noga utvald och nÀrproducerad i förhÄllande till fabriken.
85,00 kr

Pala hundgodis kalkon

Pala gör fantastiskt fint hundgodis. Detta Àr av 100% kalkon som torkats varsamt och pÄ sÄ vis bevaras den goda smaken. Bitarna Àr spröda och lÀtta att bryta. Palas hundgodis Àr helt naturligt utan tillsatser, bara torkat. De smular ytterst lite och förvara i praktisk zip-pÄse. Pala hundgodis luktar inte sÀrskilt mycket. De luktar faktiskt inte illa heller.
PALA har all tillverkning i egen fabrik i Estland. RÄvaran Àr noga utvald och nÀrproducerad i förhÄllande till fabriken.
85,00 kr

Pala hundgodis kanin

Pala hundgodis av kaninkött Àr fantastiskt fint. Köttet har torkats varsamt och pÄ sÄ vis bevaras den goda smaken. Bitarna Àr spröda och lÀtta att bryta. Palas hundgodis Àr helt naturligt utan tillsatser, bara torkat. De smular ytterst lite och förvara i praktisk zip-pÄse. Pala hundgodis luktar inte sÀrskilt mycket. De luktar faktiskt inte illa heller.
PALA har all tillverkning i egen fabrik i Estland. RÄvaran Àr noga utvald och kaninköttet kommer frÄn Spanien.
95,00 kr

Pala hundgodis kyckling

Pala hundgodis med kycklingsmak Àr fantastiskt fint. Detta Àr av 100% kyckling som torkats varsamt och pÄ sÄ vis bevaras den goda smaken. Bitarna Àr spröda och lÀtta att bryta. Palas hundgodis Àr helt naturligt utan tillsatser, bara torkat. De smular ytterst lite och förvara i praktisk zip-pÄse. Pala hundgodis luktar inte sÀrskilt mycket. De luktar faktiskt inte illa heller.
PALA har all tillverkning i egen fabrik i Estland. RÄvaran Àr noga utvald och nÀrproducerad i förhÄllande till fabriken.
85,00 kr

RAUH Grisrulle

Grisrulle Àr en riktigt god, knaperstekt rulle av grisskinn, smaskigt till tusen och passar som godis till alla hundar. Tillverkat av RAUH i Finland pÄ finska rÄvaror.

Tillverkat av grishud helt utan tillsatsĂ€mnen. Inga farliga Ă€ndknutar, inget lim och inga fĂ€rgĂ€mnen. Bakteriologiskt rent. Undersökt och tryggt. AvlĂ€gsnar tandsten och förebygger tandköttsinflammation.>br> Tillverkat av nordiskt grisskinn och torkat pĂ„ traditionellt vis. Passar sĂ€rskilt för valpar och krĂ€sna hundar.
30,00 kr

Vomgodis RAUH, små bakade vompellets

Vomgodis frĂ„n RAUH smakar gott för de flesta hundar och det Ă€r oerhört nyttigt. Vi tror att alla hundar behöver vom. Att anvĂ€nda det som godis Ă€r toppen. RAUHS nötvom Ă€r ungsbakad pĂ„ lĂ„g temperatur sĂ„ att den goda och naturliga smaken bibehĂ„lls. De bakas till smĂ„ pelletsbitar som du kan bryta om du Ă€r lite stark i nyporna. Förvaras praktiskt i zip-pĂ„sen de levereras i. Vom luktar aldrig gott, men det smakar desto bĂ€ttre 😉.
RAUH har all tillverkning i Finland och rÄvaran Àr finsk och noga utvald. KöttinnehÄllet Àr 91%.
52,00 kr

Vomstickor RAUH, kalltorkade och lite större godisar

Vomstickor frĂ„n RAUH Ă€r nĂ„got de flesta hundar gillar. Vom Ă€r dessutom vĂ€ldigt nyttigt. Vi tror att alla hundar behöver vom. Att anvĂ€nda det som godis Ă€r toppen. RAUHS vomstickor Ă€r Ă€r kalltorkade vilket bibehĂ„ller den naturliga smaken och nĂ€ringen i köttet. Vomstickorna Ă€r lite sega och ger tuggmotstĂ„nd. De bakas till korvar som skĂ€rs i bitar som Ă€r cirka 5,5 cm lĂ„nga. Du kan bryta dem trots att de har lite seg konsistens och vill du ha en rejĂ€lare belöning passar de perfekt. Förvaras praktiskt i zip-pĂ„sen de levereras i. Vom luktar aldrig gott, men det smakar desto bĂ€ttre 😉.
RAUH har all tillverkning i Finland och rÄvaran Àr finsk och noga utvald. KöttinnehÄllet Àr 90%.
36,00 kr 52,00 kr

Älgpinne - moose stick - gott hundgodis från RAUH

En Ă€lgpinne eller som RAUH kallar det, Ă€lgsalami. I riktigt fin kvalitet av högkvalitativa rĂ„varor. Älgpinnen Ă€r helt naturlig med naturliga rĂ„varor. Inget tillsatt salt, mjölkfri, glutenfri, sojafri. Älgköttet kommer frĂ„n vilda Ă€lgar hĂ€r i Norden som levt ett bra liv i frihet. Lunga och hjĂ€rta frĂ„n nöt kommer frĂ„n finska djur. Älgpinne passar alla hundar och du bryter enkelt de bitar du vill ge som godis, fin som belöning vid trĂ€ning. Knaprig och god, alltsĂ„ inte mjuk. Passar ocksĂ„ som tuggben till de mindre hundarna.

PÄ bilden med fyra fina belöningar ser du framifrÄn: liten Bim Belly Bom, grisrulle, Àlgpinne och Bim Belly Bom.
Från 25,00 kr

Älgpinne - moose stick, mindre bitar i påse

En Àlgpinne eller som RAUH kallar det, Àlgsalami. I riktigt fin kvalitet av högkvalitativa rÄvaror. HÀr har vi fyllt pÄsar med ca 90-110 gram pinnar som har gÄtt sönder vid leveransen. Den Àr alltsÄ redan delad men lika god för det, prima vara.
Älgpinnen Ă€r helt naturlig med naturliga rĂ„varor. Inget tillsatt salt, mjölkfri, glutenfri, sojafri. Älgköttet kommer frĂ„n vilda Ă€lgar hĂ€r i Norden som levt ett bra liv i frihet. Lunga och hjĂ€rta frĂ„n nöt kommer frĂ„n finska djur. Älgpinne passar alla hundar och du bryter enkelt de bitar du vill ge som godis, fin som belöning vid trĂ€ning. Knaprig och god, alltsĂ„ inte mjuk.
100,00 kr

Presentpåse till Raw for paw

Perfekt nÀr du ska bort pÄ middag, nÀr trÀningskompisen tagit titel eller vunnit en tÀvling eller nÀr bÀsta vÀnnen fyller Är! En pÄse rymmer ett rör med Raw for paw hundgodis och har en förtryckt etikett att skriva i och en flÀrp med sjÀlvhÀftande tejp. PresentpÄsen till Raw for paw Àr tillverkad av bÀttre papper ur miljösynpunkt.
12,00 kr

Raw for paw Hjort - ekologiskt hundgodis

Raw for paw wild deer Àr ett riktigt fint och supergott, ekologiskt hundgodis. RÄvaran kommer frÄn hjort som lever det goda livet i de svenska skogarna. Ett riktigt lyxgodis för din hund.
99,00 kr

Raw for paw hundgodis gris

Raw for paw Pork Treat Àr frystorkat hundgodis med smak av gris, lingon och nÀssla. Svensktillverkat hundgodis av fin kvalitet. Hundgodiset Àr i smÄ bitar som Àr mjuka för hunden att tugga och för dig att bryta i mindre bitar. Passar hundar i alla Äldrar. Ett riktigt lyxgodis för din hund.
79,00 kr

Raw for paw hundgodis kalkon

Raw for paw Turkey Treat Àr frystorkat hundgodis med smak av kalkon, lingon och nÀssla. Svensktillverkat hundgodis av fin kvalitet. Hundgodiset Àr i smÄ bitar som Àr mjuka för hunden att tugga och för dig att bryta i mindre bitar. Passar hundar i alla Äldrar. Ett riktigt lyxgodis för din hund.
79,00 kr

Raw for paw hundgodis kyckling

Raw for paw Chicken Treat Àr frystorkat hundgodis med smak av kyckling, lingon och nÀssla. Svensktillverkat hundgodis av fin kvalitet. Hundgodiset Àr i smÄ bitar som Àr mjuka för hunden att tugga och för dig att bryta i mindre bitar. Passar hundar i alla Äldrar. Ett riktigt lyxgodis för din hund.
79,00 kr

Raw for paw hundgodis lamm

Raw for paw Lamb Treat Àr frystorkat hundgodis med smak av lamm, lingon och nÀssla. Svensktillverkat hundgodis av fin kvalitet. Hundgodiset Àr i smÄ bitar som Àr mjuka för hunden att tugga och för dig att bryta i mindre bitar.
Passar hundar i alla Äldrar. Ett riktigt lyxgodis för din hund.
79,00 kr

Raw for paw hundgodis nöt

Raw for paw Beef Treat Àr frystorkat hundgodis med smak av nöt, lingon och nÀssla. Svensktillverkat hundgodis av fin kvalitet. Hundgodiset Àr i smÄ bitar som Àr mjuka för hunden att tugga och för dig att bryta i mindre bitar. Passar hundar i alla Äldrar. Ett riktigt lyxgodis för din hund.
79,00 kr

Raw for paw Ren - ekologiskt hundgodis

Raw for paw wild reindeer Àr ett riktigt fint och supergott, ekologiskt hundgodis. RÄvaran kommer frÄn renar som lever det goda livet i de svenska skogarna. Ett riktigt lyxgodis för din hund.
99,00 kr

Raw for paw Rådjur - ekologiskt hundgodis

Raw for paw wild roe deer Àr ett riktigt fint och supergott, ekologiskt hundgodis. RÄvaran kommer frÄn rÄdjur som lever det goda livet i de svenska skogarna. Ett riktigt lyxgodis för din hund.
99,00 kr

Raw for paw Vildsvin - ekologiskt hundgodis

Raw for paw wild boar Àr ett riktigt fint och supergott, ekologiskt hundgodis. RÄvaran kommer frÄn vildsvin som lever det goda livet i de svenska skogarna. Ett riktigt lyxgodis för din hund.
99,00 kr

Raw for paw viltmix - ekologiskt hundgodis

Raw for paw wild game mix Àr ett riktigt fint och supergott, ekologiskt hundgodis. Det Àr en blanding av viltsmakerna rÄdjur, ren, hjort, Àlg och vildsvin. RÄvaran kommer frÄn vilda djur som lever det goda livet i de svenska skogarna. Ett riktigt lyxgodis för din hund.
99,00 kr

Raw for paw Älg - ekologiskt hundgodis

Raw for paw wild moose Àr ett riktigt fint och supergott, ekologiskt hundgodis. RÄvaran kommer frÄn Àlg som lever det goda livet i de svenska skogarna. Ett riktigt lyxgodis för din hund.
99,00 kr

Banan & pumpa - Soopa Puppy Bites veganskt hundgodis

Soopa Bites med smaken banan och pumpa Àr hundgodis speciellt framtaget till din valp. Det Àr ett delikat, veganskt hundgodis, spannmÄlsfritt och mÄnga allergiska hundar tÄl det. Soopa bites innehÄller naturliga ingredienser och speciellt för valpgodiset Àr att det innehÄller ekologisk kokosilja, vilket ju Àrnyttugt för vuxna hundar ocksÄ. De smÄ blomformade bitarna Àr utmÀrkta som uppmuntran. Godiset varken kladdar eller smular.
Ett bra val för miljöns skull, det Àr bra om Àven vÄra hundar Àter mer vÀxtbaserat. Vi gillar ocksÄ att Soopa har gjort lite mindre pÄsar som Àr fyllda till bredden. TÀnk sÄ mycket luft vi transporterar omkring.
50,00 kr

Banan & pumpa - Soopa Puppy Sticks veganska tuggpinnar, 4-pack

Soopa Dental Sticks Àr veganska, spannmÄlsfria och allergivÀnliga tuggpinnar som Àven den krÀsna hunden tycks gilla. Vi utsattes för stöld vid fotningen ;) En förpackning innehÄller 4 pinnar. Tillverkade av helt naturligt ingredienser av human kvalitet. Tuggpinnarna hjÀlper till att hÄlla tÀnderna rena och de förbÀttrar andedrÀkten. De Àr dessutom nyttiga, fyllda av vitaminer, mineraler och nyttigheter.
Ett bra val för miljöns skull, det Àr bra om Àven vÄra hundar Àter mer vÀxtbaserat.
65,00 kr

Banan & pumpa - Soopa Senior Bites veganskt hundgodis

Soopa Bites med smaken banan och pumpa, framtaget till den Àldre hunden. Det Àr ett delikat, veganskt hundgodis, spannmÄlsfritt och passar ofta Àven allergiska hundar. Helt naturligt ingredienser. De smÄ blomformade bitarna Àr utmÀrkta som belöning och som extra krydda i vardagen. Godiset varken kladdar eller smular.
Ett bra val för miljöns skull, det Àr bra om Àven vÄra hundar Àter mer vÀxtbaserat. Vi gillar ocksÄ att de har gjort lite mindre pÄsar som Àr fyllda till bredden. TÀnk sÄ mycket luft vi transporterar omkring.
50,00 kr

Banan & pumpa - Soopa Senior Sticks veganska tuggpinnar, 4-pack

Soopa Dental Sticks Àr veganska, spannmÄlsfria och allergivÀnliga tuggpinnar som Àven den krÀsna hunden tycks gilla. Vi utsattes för stöld vid fotningen ;) Dessa Àr framtagna speciellt för den lite Àldre hunden men kan förstÄs Àtas av alla. En förpackning innehÄller fyra pinnar. Tillverkade av helt naturligt ingredienser av humankvalitet. Tuggpinnarna hjÀlper till att hÄlla tÀnderna rena och de förbÀttrar andedrÀkten. De Àr dessutom nyttiga, fyllda av vitaminer, mineraler och nyttigheter.
Ett bra val för miljöns skull, det Àr bra om Àven vÄra hundar Àter mer vÀxtbaserat.
65,00 kr

Grönkål & äpple - Soopa Bites veganska hundgodis

Soopa Bites med smaken grönkÄl och Àpple. Gott hundgodis som samtidigt Àr nyttigt. Soopa Àr veganskt, spannmÄlsfritt och kan vara bÀttre för en hund med allergier, dÄ det innebÀr en ny proteinkÀlla för hunden. Helt naturligt ingredienser. De smÄ blomformade bitarna Àr utmÀrkta som belöning vid trÀning. Godiset varken kladdar eller smular.
Ett bra val för miljöns skull, det Àr bra om Àven vÄra hundar Àter mer vÀxtbaserat. Vi gillar ocksÄ att de har gjort lite mindre pÄsar som Àr fyllda till bredden. TÀnk sÄ mycket luft vi transporterar omkring.
50,00 kr

Grönkål & Äpple - Soopa Sticks veganska tuggpinnar, 4-pack

Soopa Dental Sticks Àr veganska, spannmÄlsfria och allergivÀnliga tuggpinnar som Àven den krÀsna hunden tycks gilla. Vi utsattes för stöld vid fotningen ;) En förpackning innehÄller fyra pinnar. Tillverkade av helt naturligt ingredienser av human kvalitet. Tuggpinnarna hjÀlper till att hÄlla tÀnderna rena och de förbÀttrar andedrÀkten. De Àr dessutom nyttiga, fyllda av vitaminer, mineraler och nyttigheter.
Ett bra val för miljöns skull, det Àr bra om Àven vÄra hundar Àter mer vÀxtbaserat.
65,00 kr

Kokosnöt & chiafrön - Soopa Bites veganska hundgodis

Soopa Bites med smak av kokosnöt och chiafrön Àr bÄde smaskigt och nyttigt för din hund. Belöningsgodiset Àr veganskt och spannmÄlsfritt. Det passar mÄnga allergiska hundar. Soopas produkter baseras pÄ helt naturliga ingredienser. De smÄ blomformade bitarna Àr utmÀrkta som belöning vid trÀning. Godiset varken kladdar eller smular.
Ett bra val för miljöns skull, det Àr bra om Àven vÄra hundar Àter mer vÀxtbaserat. Vi gillar ocksÄ att de har gjort lite mindre zippÄsar som Àr fyllda till bredden. TÀnk sÄ mycket luft vi transporterar omkring.
50,00 kr

Kokosnöt & chiafrön - Soopa Sticks veganska tuggpinnar, 4-pack

Soopa Dental Sticks Àr veganska, spannmÄlsfria och allergivÀnliga tuggpinnar som Àven den krÀsna hunden tycks gilla. Vi utsattes för stöld vid fotningen ;) En förpackning innehÄller 4 pinnar. Tillverkade av helt naturligt ingredienser av human kvalitet. Tuggpinnarna hjÀlper till att hÄlla tÀnderna rena och de förbÀttrar andedrÀkten. De Àr dessutom nyttiga, fyllda av vitaminer, mineraler och nyttigheter.
Ett bra val för miljöns skull, det Àr bra om Àven vÄra hundar Àter mer vÀxtbaserat.
65,00 kr

Morot & pumpa - Soopa Bites veganskt hundgodis

Soopa Bites med smaken morot och pumpa. Soopa Àr ett delikat, veganskt hundgodis, spannmÄlsfritt och kan fungera bÀttre för allergiska hundar. Helt naturligt ingredienser. De smÄ blomformade bitarna Àr utmÀrkta som belöning vid trÀning. Godiset varken kladdar eller smular.
Ett bra val för miljöns skull, det Àr bra om Àven vÄra hundar Àter mer vÀxtbaserat. Vi gillar ocksÄ att de har gjort lite mindre pÄsar som Àr fyllda till bredden. TÀnk sÄ mycket luft vi transporterar omkring.
50,00 kr

Morot & pumpa - Soopa Jumbo Sticks veganska tuggpinnar, 2-pack

Soopa Jumbo Sticks Ă€r veganska, spannmĂ„lsfria och allergivĂ€nliga tuggpinnar. Jumbo sticks Ă€r Soopas senaste tillskott. De Ă€r extra stora och lika smakliga. En förpackning innehĂ„ller tvĂ„ pinnar och Ă€ven dessa Ă€r blomformade precis som godiset och de vanliga tuggpinnarna vilket kĂ€nns lite godare att tugga pĂ„ 😉. Soopa Jumbo Sticks Ă€r tillverkade av helt naturliga ingredienser av finaste kvalitet. Tuggpinnarna hjĂ€lper till att hĂ„lla tĂ€nderna rena och de förbĂ€ttrar andedrĂ€kten. De Ă€r dessutom nyttiga, fyllda av vitaminer, mineraler och nyttigheter. För den stora hunden Ă€r detta en dunderbelöning.
Ett bra val för miljöns skull, det Àr bra om Àven vÄra hundar Àter mer vÀxtbaserat.
85,00 kr

Morot & pumpa - Soopa Sticks veganska tuggpinnar, 4-pack

Soopa Dental Sticks Àr veganska tuggpinnar. Dessutom spannmÄlsfria. Soopas tuggpinnar tycks Àven den krÀsna hunden gilla. Vi utsattes för stöld vid fotningen ;) En förpackning innehÄller fyra pinnar. Tillverkade av helt naturligt ingredienser av human kvalitet. Tuggpinnarna hjÀlper till att hÄlla tÀnderna rena och de förbÀttrar andedrÀkten. De Àr dessutom nyttiga, fyllda av vitaminer, mineraler och nyttigheter.
Ett bra val för miljöns skull, det Àr bra om Àven vÄra hundar Àter mer vÀxtbaserat.
65,00 kr

Tranbär & sötpotatis - Soopa Bites veganska hundgodis

Soopa Bites Ă€r ett veganskt hundgodis som smakar mums för din hund. Ingen vovve tackar nej till detta (gissar vi 😉) Hundgodiset har fina, naturliga ingredienser och Ă€r samtidigt spannmĂ„lsfritt. MĂ„nga allergihundar tĂ„l eganskt godis. De blomformade smĂ„ bitarna Ă€r utmĂ€rkta som belöning vid trĂ€ning. Godiset varken kladdar eller smular.
Ett bra val för miljöns skull, det Àr bra om Àven vÄra hundar Àter mer vÀxtbaserat. Vi gillar ocksÄ att de har gjort lite mindre pÄsar som Àr fyllda till bredden. TÀnk sÄ mycket luft vi transporterar omkring.
50,00 kr

Tranbär & sötpotatis - Soopa Jumbo Sticks veganska tuggpinnar, 2-pack

Soopa Jumbo Sticks Ă€r extra stora tuggpinnar. De Ă€r veganska, spannmĂ„lsfria och kan vara ett bĂ€ttre val för allerigska hundar. Jumbo sticks Ă€r Soopas senaste tillskott. Extra stora tuggpinnar Ă€r efterlĂ€ngtat. En förpackning innehĂ„ller tvĂ„ pinnar och Ă€ven dessa Ă€r blomformade precis som godiset och de vanliga tuggpinnarna vilket kĂ€nns lite godare att tugga pĂ„ 😉. Tillverkade av helt naturligt ingredienser av finastekvalitet. Tuggpinnarna hjĂ€lper till att hĂ„lla tĂ€nderna rena och de förbĂ€ttrar andedrĂ€kten. De Ă€r dessutom nyttiga, fyllda av vitaminer, mineraler och nyttigheter.
Ett bra val för miljöns skull, det Àr bra om Àven vÄra hundar Àter mer vÀxtbaserat.
85,00 kr

Tranbär & sötpotatis- Soopa Sticks veganska tuggpinnar, 4-pack

Soopa Dental Sticks Àr veganska, spannmÄlsfria och allergivÀnliga tuggpinnar som Àven den krÀsna hunden tycks gilla. Vi utsattes för stöld vid fotningen ;) En förpackning innehÄller 4 pinnar. Tillverkade av helt naturligt ingredienser av human kvalitet. Tuggpinnarna hjÀlper till att hÄlla tÀnderna rena och de förbÀttrar andedrÀkten. De Àr dessutom nyttiga, fyllda av vitaminer, mineraler och nyttigheter.
Ett bra val för miljöns skull, det Àr bra om Àven vÄra hundar Àter mer vÀxtbaserat.
65,00 kr

Äpple & blåbär - Soopa Bites veganska hundgodis

Soopa Bites nyaste hundgodis Àr den smarriga smaken Àpple och blÄbÀr. Soopa Àr veganskt och spannmÄlsfritt, bakat pÄ naturliga ingredienser. Soopa passar ofta bra till hundar med foderallerig.
De smÄ blomformade bitarna Àr utmÀrkta som belöning vid trÀning. Godiset varken kladdar eller smular. En perfekt hundgodis att kunna ha i fickan!
Ett bra val för miljöns skull, det Àr bra om Àven vÄra hundar Àter mer vÀxtbaserat. Vi gillar ocksÄ att de har gjort lite mindre pÄsar som Àr fyllda till bredden. TÀnk sÄ mycket luft vi transporterar omkring.
50,00 kr

Äpple & Blåbär - Soopa Sticks veganska tuggpinnar, 4-pack

Soopa Dental Sticks senaste smak Àr mumsiga Àpple och blÄbÀr. Soopa Àr veganska oxh spannmÄlsfria tuggpinnar. MÄnga allergiska hundar klarar veganskt bra. En förpackning innehÄller fyra pinnar. Soopas produkter Àr tillverkade av helt naturligt ingredienser av humankvalitet. Tuggpinnarna hjÀlper till att hÄlla tÀnderna rena och de förbÀttrar andedrÀkten. De Àr dessutom nyttiga, fyllda av vitaminer, mineraler och nyttigheter.
Ett bra val för miljöns skull, det Àr bra om Àven vÄra hundar Àter mer vÀxtbaserat.
65,00 kr

Andbitar - frystorkat hundgodis, Sund Hundmat

Frystorkade andbitar Àr fina och lÀtta att bryta lÀngs köttets fibrer. De luktar nÀstan ingenting men testpaneler hÀr sÀger att de smakar desto godare. Den tionde smaken i Sund Hundmats succéserie med frystorkade bitar av olika slag. Helt fritt frÄn tillsatser, alltsÄ lika nyttigt som gott.
Det frystorkade godiset Àr superfin belöning vid trÀning och tÀvling eller nÀr det ska vankas nÄgot extra gott av nÄgon anledning. Det bÀsta Àr att en kan unna sig det som vardagsgodis ocksÄ, för det Àr riktigt prisvÀrt.
129,00 kr

Elitbitar - frystorkat hundgodis, Sund Hundmat

Elitbitarna Àr ett energirikt belöningsgodis som Àr helt fritt frÄn tillsatser. Perfekt för aktiva hundar. Godisbitarna Àr frystorkat juver frÄn nötkreatur som fÄtt möjlighet att gÄ ute varje dag hela Äret.
Det frystorkade godiset Ă€r perfekt nĂ€r du ska trĂ€na eller tĂ€vla och vill belöna med det allra godaste. Men det fungerar förstĂ„s lite mer till vardags ocksĂ„. Även populĂ€rt bland kattvĂ€nner.
89,00 kr

Frystorkade lammedaljonger, hundgodis / helfoder

Sund Hundmats frystorkade lammedaljonger Àr ett torrt helfoder som fungerar precis lika bra som belöningsgodis dÄ det Àr supergott och enkelt att dela i mindre bitar. Det Àr bÄde nyttigt och ett bra miljöval. Köttet i lammedaljongerna kommer frÄn djur som fÄtt möjlighet att gÄ ute varje dag hela Äret.
De frystorkade medaljongerna Àr perfekt nÀr du ska trÀna eller tÀvla och vill belöna med det allra godaste. Och det Àr ett riktigt bra val pÄ vandringen, nÀr du Äker ut med bÄten pÄ semestern eller pÄ campingsemester. Eftersom det Àr ett nyttigt helfoder blir det ocksÄ ett enkelt och nyttigt foderval varje dag hela Äret.
139,00 kr

Frystorkade oxmedaljonger, hundgodis / helfoder

Sund Hundmats frystorkade oxmedaljonger Àr ett torrt helfoder som fungerar precis lika bra som belöningsgodis dÄ det Àr supergott och enkelt att dela i mindre bitar. Det Àr bÄde nyttigt och ett bra miljöval. Köttet i oxmedaljongerna kommer frÄn djur som fÄtt möjlighet att gÄ ute varje dag hela Äret.
De frystorkade medaljongerna Àr perfekt nÀr du ska trÀna eller tÀvla och vill belöna med det allra godaste. Och det Àr ett riktigt bra val pÄ vandringen, nÀr du Äker ut med bÄten pÄ semestern eller pÄ campingsemester. Eftersom det Àr ett nyttigt helfoder blir det ocksÄ ett enkelt och nyttigt foderval varje dag hela Äret.
129,00 kr

Hjortbitar - frystorkat hundgodis, Sund Hundmat

Hjortbitar frÄn Sund Hundmat Àr ett frystorkat hundgodis som smakar gott, Àr nyttigt och ett bra miljöval. Hjortbitarna kommer frÄn djur som fÄtt möjlighet att gÄ ute varje dag hela Äret.
Det frystorkade godiset Ă€r perfekt nĂ€r du ska trĂ€na eller tĂ€vla och vill belöna med det allra godaste. Men det fungerar perfekt till vardags ocksĂ„. Även katter brukar gilla detta delikata godis.
89,00 kr

Ishavsräkor - frystorkat hundgodis, Sund Hundmat

Frystorkade ishavsrÀkor Àr ett fettsnÄlt hundgodis godis frÄn havet, helt fritt frÄn tillsatser. Lyxigt och gott!
Det frystorkade godiset Ă€r perfekt nĂ€r du ska trĂ€na eller tĂ€vla och vill belöna med det allra godaste. Dessutom Ă€r det ju magert vilket mĂ„nga hundar har behov av. Även populĂ€rt bland kattvĂ€nner.
139,00 kr

Kalvbitar - frystorkat hundgodis, Sund Hundmat

Kalvbitar frÄn Sund Hundmat Àr en rykande fÀrsk nyhet. Det Àr ett frystorkat hundgodis som smÀlter i munnen och det Àr förstÄs supernyttigt. Kalvbitarna kommer frÄn djur som fÄtt möjlighet att gÄ ute varje dag hela Äret.
Det frystorkade godiset Àr perfekt nÀr du ska trÀna eller tÀvla och vill belöna med det allra godaste. Och det fungerar perfekt till vardags ocksÄ.
89,00 kr

Lammbitar - frystorkat hundgodis, Sund Hundmat

Lammbitar frÄn Sund Hundmat Àr frystorkat godis som Àr bÄde gott, nyttigt och ett bra miljöval. Lammbitarna kommer frÄn djur som fÄtt möjlighet att gÄ ute varje dag hela Äret.
Det frystorkade godiset Ă€r perfekt nĂ€r du ska trĂ€na eller tĂ€vla och vill belöna med det allra godaste. Men det fungerar förstĂ„s lite mer till vardags ocksĂ„. Även katter brukar gilla detta delikata godis.
89,00 kr

Oxbitar - frystorkat hundgodis, Sund Hundmat

Oxbitar frÄn Sund Hundmat Àr ett frystorkat hundgodis som smakar gott, Àr nyttigt och ett bra miljöval. Oxbitarna frÄn djur som fÄtt möjlighet att gÄ ute varje dag hela Äret.
Det frystorkade godiset Ă€r perfekt nĂ€r du ska trĂ€na eller tĂ€vla och vill belöna med det allra godaste. Men det fungerar perfekt till vardags ocksĂ„. Även katter brukar gilla detta delikata godis.
89,00 kr

Oxhjärta - frystorkat hundgodis, Sund Hundmat

Frystorkat oxhjÀrta Àr ett nyttigt och gott belöningsgodis som Àr helt fritt frÄn tillsatser.
Det frystorkade godiset Ă€r perfekt nĂ€r du ska trĂ€na eller tĂ€vla och vill belöna med det allra godaste. Men det funkar förstĂ„s perfekt pĂ„ promenaden ocksĂ„. Även populĂ€rt bland kattvĂ€nner.
89,00 kr

Oxlunga - frystorkat hundgodis, Sund Hundmat

Oxlunga frÄn Sund Hundmat Àr en rykande fÀrsk nyhet. Det Àr ett frystorkat hundgodis som smÀlter i munnen och det Àr förstÄs supernyttigtoch denna Àr mager sÄ du kan belöna rikligt och det passar förstÄs extra bra till vovven som har lÀtt för att lÀgga pÄ hullet. Oxlunga kommer frÄn djur som fÄtt möjlighet att gÄ ute varje dag hela Äret.
Det frystorkade godiset Àr perfekt nÀr du ska trÀna eller tÀvla och vill belöna med det allra godaste. Och det fungerar perfekt till vardags ocksÄ.
89,00 kr

Oxmjälte - frystorkat hundgodis, Sund Hundmat

OmjÀlte frÄn Sund Hundmat Àr ett frystorkat hundgodis som smakar gott, Àr nyttigt och ett bra miljöval. Oxbitarna frÄn djur som fÄtt möjlighet att gÄ ute varje dag hela Äret.
Det frystorkade godiset Ă€r perfekt nĂ€r du ska trĂ€na eller tĂ€vla och vill belöna med det allra godaste. Men det fungerar perfekt till vardags ocksĂ„. Även katter brukar gilla detta delikata godis. Ett magert men nĂ€ringsrikt godis, med en doft och smak som din hund eller katt kommer att Ă€lska.
89,00 kr

Oxnjure - frystorkat hundgodis, Sund Hundmat

Oxnjure frÄn Sund Hundmat Àr ett frystorkat hundgodis som smakar mustigt och doftar gott. Ett bra val för miljön. Oxbitarna frÄn djur som fÄtt möjlighet att gÄ ute varje dag hela Äret.
Ett torrt och nÀringsrikt godis, med en doft och smak som din hund eller katt kommer att Àlska.
89,00 kr

Strutsbitar - frystorkat hundgodis, Sund Hundmat

Frystorkade strutsbitar Àr en unik nyhet. Smakar gott och helt fritt frÄn tillsatser. SÄ dessutom nyttigt!
Det frystorkade godiset Àr superfin belöning vid trÀning och tÀvling och sÄ Àr det ju samtidigt lika nyttigt som den nyttigaste mÄltiden.
99,00 kr

Beevy Rödbeta - Vegdog - veganskt hundgodis

VEGDOG Àr veganskt och helt naturligt hundgodis, som smakar gott Àven för hundar i klassen finsmakare. Hundgodiset Àr lite segt, smular inte och kladdar inte. De innehÄller enbart veganska rÄvaror utan konstiga tillsatser som lim, konserveringsmedel och fÀrgÀmnen.
Bitarna Àr lÄnga och smala. Det gÄr enkelt att dela i mindre bitar till trÀningspasset. Till promenaden passar det bra att ha en bit i ficka att som delas nÀr det behövs. Till den riktigt lilla hunden kan du skÀra eller klippa den som en korv i tunna pengar.
Vi har hundar med foderallergi bland vÄra kunder som köper VEGDOGs godis och det funkar fint.
Detta godiset luktar lite rökt och Àr smaksatt med rödbeta. Vid produktion har godiset rökts över glödande björk som ger den karaktÀristiska doften. Beevy med rödbeta Àr ocksÄ den en favorit hos testpanelen hÀr pÄ Hundigt.
60,00 kr

Dentals Rödbeta - Vegdog - veganska tuggpinnar

Veganska tuggisar, smÄ tuggben som passar som hundgodis till den stora hunden och som tuggben till den lilla. De innehÄller enbart veganska rÄvaror utan konstiga tillsatser som lim, konserveringsmedel och fÀrgÀmnen. MÄnga allergiska hundar mÄr bra av VEGDOGs tuggpinnar.
VEGDOGs tuggpinnar Àr gjorda av rödbetor och tapioka. De har viss rengörande effekt pÄ vovvens tÀnder.
75,00 kr

Jerkeys Morot - Vegdog - veganskt hundgodis

VEGDOG Àr naturligt, veganskt hundgodis, dessa har riktigt god smak. Godiset Àr lite segt, smular inte och kladdar inte. De innehÄller enbart veganska rÄvaror utan konstiga tillsatser som lim, konserveringsmedel och fÀrgÀmnen.
Bitarna Àr ganska stora, 3x4 cm. Det gÄr att dela i mindre bitar för hand men vi tycker det bÀsta Àr att klippa dem i smÄ bitar till trÀningspasset. Till promenaden passar det bra att ha en bit i ficka att som delas nÀr det behövs.
MÄnga allergiska hundar mÄr bra av VEGDOGs godis.
Detta godiset luktar lite rökt och Àr smaksatt med morot. Vid produktion har godiset rökts över glödande björk som ger den karaktÀristiska doften. Jerkeys med morot smakar tydligen jÀttegott, testpanelen hÀr pÄ Hundigt Àr enig.
60,00 kr

Veggies immune - Vegdog - veganskt hundgodis

VEGDOGs hundgodis som har lite extra nyttigheter för immunförsvaret heter just Veggies Immune. Godbitarna innehÄller gurkmeja och havtorn. Veggies Immune Àr ett naturligt och veganskt hundgodis som smakar gott och berikar. De innehÄller enbart veganska rÄvaror utan konstiga tillsatser som lim, konserveringsmedel och fÀrgÀmnen.
70,00 kr

Veggies skincare - Vegdog - veganskt hundgodis

VEGDOGs hundgodis som har lite extra nyttigheter för din hunds hud och pÀls heter just Veggies skincare. Godbitarna innehÄller kelp och hampa. Veggies Immune Àr ett naturligt och veganskt hundgodis som smakar gott och berikar. De innehÄller enbart veganska rÄvaror utan konstiga tillsatser som lim, konserveringsmedel och fÀrgÀmnen.
70,00 kr

Ostkuber, delikatess i bitar från Majstor

Frystorkade ostbitar Àr en Àkta hunddelikatess, krispiga, knapriga och goda. Ostbitarna innehÄller bara mjölk och mjölklöpe frÄn ko, som frystorkats. De Àr inte feta att ta i, de kÀnns torra och frÀscha. VÄra hundar Àlskar dem. Perfekt till belöning vid trÀning, lite lyxigare Àn vardagsgodiset. De innehÄller inget salt och inga konserveringsmedel.
Nettovikt ca 160 gram.
160,00 kr