Close
Sök
Bild för kategori Midjebälten

Midjebälten

Midjebältet gör att du får båda händerna fria, en härlig känsla vare sig du springer, vandrar eller bara tar en promenad. Det är bekvämt för både dig och din hund.

Hundens kraft överförs genom bältet till din kropp, och ett väl utformat bälte minimerar belastningen på korsryggen, även om du har en energisk hund.

Olika aktiviteter kräver olika funktioner på ditt bälte. Här hittar du bälten för specifika aktiviteter, som löpning, vandring och skidåkning. Allround-bälten fungerar lika bra på din dagliga promenad som på en arktisk expedition.

Om du vill bära med viktiga saker kan praktiska väskor monteras på två av bältena, Ferd belt och Trekking belt.

Non-stop dogwear CaniX belt - löparbälte

CaniX belt från Non-stop dogwear är det perfekta löparbältet som du vill springa med din hund. Löparbältet finjusteras perfekt efter just din kropp, har väl genomtänkt design och är tillverkat av lätta material som andas. Detta tillsammans gör att du kan fokusera på teknik och fart istället för trassel, koppel och kliande spännen. Stoppa mobilen och en bajspåse i fickan baktill och ge dig ut på en löptur med din bästa vän.
999,00 kr

Non-stop dogwear Trekking belt - midjebälte

Trekking belt från Non-stop dogwear är ett klassiskt och omtyckt midjebälte med fina finesser och flexibel användning, perfekt för t ex skidåkning, jogging fjällvandring. Trekking belt gör promenaden behagligare om din hund drar mycket eller om du helt enkelt vill ha händerna fria.
721,65 kr 849,00 kr

Non-stop dogwear Ferd belt - midjebälte för expeditioner och att dra pulka

Ferd belt från Non-stop dogwear är ett bekvämt och slitstarkt vandringsbälte med låg vikt. Passar perfekt för längre turer och expeditioner men också för exempelvis spårträning där tillbehör ska med ut. Ferd belt har fästpunkter för en pulka. Utrusta bältet med Ferd belt bag för extra förvaring.
1 199,00 kr

Non-stop dogwear Ferd belt bag - väska till midjebälte

Ferd belt bag från Non-stop dogwear är en perfekt väska för det viktigaste. Ferd belt bag är designad för turer där du vill ha med lite utrustning och ryggsäck känns för stor. Att ha vikten runt höfterna minskar belastningen på axlar och rygg. Väskan är lagom stor och rymmer till exempel snacks, vantar, kamera plus nycklar och mobil. Separat hållare på sidan gör att du lätt kommer åt vattenflaskan. Liten invändig ficka för värdesaker som telefon eller nycklar. I locket finns ett litet sladdhål för hörlurar. Ett handtag gör det enkelt att bära väskan när du inte har bältet på. Ferd belt bag är ett valfritt tillbehör för Ferd belt och kommer i samma blå färg som Ferd belt.
549,00 kr

Midjebälte, handsytt i Sverige

Ett bra midjebälte som du har till en eller flera hundar. Du kan fästa en hund i vardera karbinhaken eller så använder du mellanremmen och fäster klopplen i och kan då ha en eller flera hundar framför dig. Perfekt när du joggar, vandrar, åker längdskidor eller bara ute på en skön promenad och får händerna fria. Midjebältet kommer från Mindox och är handsytt i Sverige.
449,00 kr