Close
Sök
Bild för kategori Kurser & utbildning

Kurser & utbildning

Nose Work träningssök 30/3

Kom och gör en summit med oss i vår härliga fabrik.⁠ En summit a la Fabriken i Kovra.
Torsdagen den 30 mars kl 16-19.
Vi kommer att ha tre sökområden med tre olika teman: inomhus/behållare, fordon och utomhus. Det är ett okänt antal gömmor i varje sökområde och du disponerar själv ⁠ tiden som du vill mellan söken. Total söktid är 13 minuter.
Alla dofter kommer att representeras. Vi tar det inte så allvarligt utan vi löser det tillsammans om du känner att du är väldigt grön. Och känner du att du vill träna på lite svårigheter, då ska vi kunna erbjuda det 😉 du kanske är i läget att träna på att säga FÄRDIG? Då är detta en perfekt dag för dig och din hund.
Du och din hund jobbar helt ostört i söken, bara en funktionär är med och kan bekräfta var gömmorna är. Vill du så får du feed back.⁠
⁠⁠
Din hund måste kunna doften Eukalyptus. .⁠
Det är en väg in till söken och du gör dina sök på raken, som avslutas utomhus, så du och din hund möter inte andra hundar.⁠ Det är en trappa med några få trappsteg in till inomhussöket. Hör av dig om du har rullstol så löser vi ramper in. ⁠
När du bestämt dig för att du vill komma, kom ihåg att klicka på bekräfta i sista steget och kontrollera att du får en orderbekräftelse. Mer info kommer via mejl efter anmälan.
Vovven får en godispåse efter avslutat arbete. VÄLKOMMEN!⁠
180,00 kr