Close
Sök

Hundgodis Moose Munchies - älg

Tillverkare: Hugo & Celine
85,00 kr
Hundgodis när det är som bäst, älgfärs från det vilda som torkats varsamt. Naturligare kan det väl nästan inte bli när det kommer i en fin förpackning?
Moose Munchies kan serveras som en liten kaka eller brytas till mindre bitar. Så det fina älggodiset fungerar som belöningsgodis, träningsgodis och fjäskgodis.
Älg är ofta bra för känsliga magar, värt att prova.
Yummy for all dogs tummy…
– perfekt tränings- och belöningsgodis
– snältt mot känsliga magar
– spannmålsfritt
– inga tillsatser
– 100% svenskt råvara
– hög proteinhalt
– viltkött har lägre klimatpåverkan
– tillagat i Sverige
– svensk råvara
+ -

En påse innehåller ca 80 gram. Fyra stycken kakor per förpackning.

Moose Munchies är ett naturligt svensktillverkat hundgodis av svensk älgfärs format i kakor. Det mjukt hundgodis som passar utmärkt vid träning, lek och belöning. Moose Munchies går enkelt att dela med händerna.

Vi tycker Moose Munchies passar till hundar i alla åldrar och storlekar och det passar extra bra till hundar med känslig mage.

Se alltid till att din hund har tillgång till färskt vatten.

TILLVERKNING
Varsamt torkat på låg värme för bibehålla sin naturliga doft, smak och hälsosamma näringsvärde.
Tillagad på svensk naturlig råvara i Hugo & Celines fabrik i Landskrona, Sverige.

ANALYTISKA BESTÅNDSDELAR
Proteinhalt 72%, fett 9%, askhalt 1,4%, vattenhalt 9,6%.

FÖRVARING
Förvaras torrt.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

UrsprungSverige
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

RAUH älgsticka - tuggben

Älgsticka till små hundar och valpar. Den kallas också Power Stick. Helt naturligt tuggben av rullad älghud som torkats helt utan tillsatser, enligt traditionella metoder. Passar även hundar med känslig mage. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt. Mycket hållbart.

Mått ca 16x 1,5 x 1,5 cm.
55,00 kr

KEROTUGG älgrulle 16

Tuggben av älg, tillverkat i Sverige av torkad älghud. Älgrullen är riktigt god och ger rejält tuggmotstånd. Älgrulle 16 är alltså 16 cm lång och det är ett rejält tuggben. Älghud är lite segt, småknaprigt och ger tuggmotstånd för hunden. Det har neutral doft och det kladdar inte. Keros älgtugg är mycket magert. Passar även hundar med känslig mage. KEROTUGG tillverkar tuggben helt utan tillsatser. De innehåller inga färgämnen eller blekmedel, inget lim och inga andra konstigheter - ren älghud helt enkelt.
Älgrulle 16 tycker vi passar bra till de flesta hundar, helt perfekt till en medelstor hund. Det varar länge och ger fint tidsfördriv. Passar även hundar med känslig mage. KEROTUGG älgrulle är ca 16 cm lång med diameter på 3,5 cm.
100,00 kr

POCKET 🐶 magnet dofthållare 20x6x15 mm grå

Dofthållare med magnet är en dofthållare i helt ny tappning. När du tränar Nose Work kan en dofthållare med magnet ta dina gömmor till en ny nivå. Magneten gör det möjligt för dig att fästa dofthållaren på elskåp, element, stuprör, i hjulhus, under fönsterbleck, ja... fantasin sätter gränserna. I dofthållaren placerar du din doftbärare med doft. Dofthållaren ser till att nosen inte kommer i direktkontakt med doftbäraren och doften. Och den ser också till att doften inte kommer i kontakt med omgivningen och kontaminerar på så vis mindre. Denna lilla dofthållare har en ficka för magnet och ett genomgående hål anpassat för en tops. Den är gjord av PETG.
En ljusgrå dosa är lätt att gömma och den grå färgen är väldigt ofta passande.
Ibland vill en hålla isär vilken dosa som har vilken doft och då är det bra med flera färger.
30,00 kr

POCKET 🐶 magnet dofthållare 20x6x15 mm svart

POCKET är en favorit bland dofthållare med magnet. När du tränar Nose Work kan en dofthållare med magnet ta dina gömmor till en ny nivå. En svart dosa ser ofta ut som en skugga vilket gör den väldigt tacksam att gömma. I dofthållaren placerar du din doftbärare med doft. Dofthållaren ser till att nosen inte kommer i direktkontakt med doftbäraren och doften. Och den ser också till att doften inte kommer i kontakt med omgivningen och kontaminerar på så vis mindre. Denna lilla dofthållare har en ficka för magnet och ett genomgående hål anpassat för en tops. Den är gjord av PETG.
En svart dofthållare gör sig inte så bra på bild, därför väljer vi att visa detaljbilder på den gråa dosan istället.
Ibland vill en hålla isär vilken dosa som har vilken doft och då är det bra med flera färger.
30,00 kr