Close
Sök

Njord nötrulle 30 - päls utåt - XL

Tillverkare: Njord Pet
220,00 kr
Njord nötrulle 30 med päls utåt är en riktigt härlig upplevelse för många hundar. Njord står för ett svenskt hantverk och de är tillverkade av kohud från lokala gårdar. Vid produktion av Njords tuggben används hela huden, inklusive den exklusiva narvhuden. För dessa rullar används tjockare hudstycken för att säkerställa ett rejält tuggmotstånd – ett tugg som räcker länge helt enkelt. Detta tugget blir dessutom extra spännande genom att pälsen lämnas kvar och hudstycket rullas med pälsen utåt. Pälsen trimmas ner till ca 3 mm (som på Njords övriga tugg). Eftersom pälsen lämnas kvar kan kemikalier uteslutas helt från tillverkningsprocessen. Detta är också orsaken till att tuggbenen kladdar mindre, håller längre och smakar bättre. Pälsen kan trigga hundens naturliga instinkter och hjälper matsmältningen genom dess höga fiberinnehåll.
Nötrullarna med pälsen utåt består av rullad lufttorkad nöthud och är de grövsta bland Njords tugg. Benet kan ha berikande egenskaper för en del hundar. Den naturliga doften tillsammans med pälsen som kan dras bort kan främja ett naturligt beteende, detta tuggben ger en härlig stunds gnagande. Prova gärna att gömma benet för extra berikning!
+ -

Alla hundben tillverkas för hand och varje kohud är unik. Därför kan tjocklek, längd och utseende variera något. Nötrullarna är ungefär 30 cm lång.

Njord Pet har sin tillverkning i Stockholm. De bästa råvarorna väljs, allt kommer från lokala gårdar, och det ger din hund en hälsosam och smakrik upplevelse. Hela huden används och håren bibehålls på huden. Det ger ett mycket hållbart och smakrikt tugg, tillverkat helt utan kemikalier eller tillsatser. För att bevara så mycket näring som möjligt lufttorkas nötrullarna på en lägre temperatur över längre tid. 

Innehåll:
100% nöthud, ursprung Sverige.

Analytiska beståndsdelar:
87% Protein
10% fukt
3% råfett
1% råaska (mineraler)

OBS. Ha alltid din hund under uppsikt när den tuggar på ett ben och se till att den har friskt vatten att tillgå.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

ProduktionHandgjord
UrsprungSverige
FörpackningIngen förpackning
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

Startpaket till nosework

I Startpaket euklyptus får du det absolut viktigaste för att komma igång med nosework-träningen. Du får ekologisk doft, doftbärare i form av ekologiska tops och möbeltassar i både svart och vitt, magnetisk dosa med skjutlock och magnet samt en smellerburk.
130,00 kr