Close
Sök

Nose Work träningssök summit

180,00 kr
När vi gjorde en summit sist såg det ut såhär. Vill du ha mejl nästa gång vi kör en summit klicka på pennan till höger om köpknappen. Kom och gör en summit med oss i vår härliga fabrik.⁠ En summit a la Fabriken i Kovra.
Torsdagen den 30 mars kl 16-19.
Vi kommer att ha tre sökområden med tre olika teman: inomhus/behållare, fordon och utomhus. Det är ett okänt antal gömmor i varje sökområde och du disponerar själv ⁠ tiden som du vill mellan söken. Total söktid är 13 minuter.
Alla dofter kommer att representeras. Vi tar det inte så allvarligt utan vi löser det tillsammans om du känner att du är väldigt grön. Och känner du att du vill träna på lite svårigheter, då ska vi kunna erbjuda det 😉 du kanske är i läget att träna på att säga FÄRDIG? Då är detta en perfekt dag för dig och din hund.
Du och din hund jobbar helt ostört i söken, bara en funktionär är med och kan bekräfta var gömmorna är. Vill du så får du feed back.⁠
⁠⁠
Din hund måste kunna doften Eukalyptus. .⁠
Det är en väg in till söken och du gör dina sök på raken, som avslutas utomhus, så du och din hund möter inte andra hundar.⁠ Det är en trappa med några få trappsteg in till inomhussöket. Hör av dig om du har rullstol så löser vi ramper in. ⁠
När du bestämt dig för att du vill komma, kom ihåg att klicka på bekräfta i sista steget och kontrollera att du får en orderbekräftelse. Mer info kommer via mejl efter anmälan.
Vovven får en godispåse efter avslutat arbete. VÄLKOMMEN!⁠
*
Lagerstatus: Ej i lager
+ -

Nio tider finns tillgängliga för bokning mellan kl 16-19.

Banvandring kommer digitalt kvällen innan på vår YouTube BANVANDRING.
Kom in i till Hundigt via entrén på framsidan av fabriken och anmäld dig i god tid före din start. Ta entrén på framsidan och gå en trappa upp och in till höger. Lämna din hund i bilen så berättar vi vart du ska ta vägen.
Det finns bra möjligheter att rasta på små grusvägar.
⁠För er som ska starta finns vi på plats kl 15 så du kan komma in och höra dig för om rastning etc.⁠⁠
VÄLKOMMEN!⁠

Hundigt ligger på Glumsevägen 7 i Örby, Marks kommun.

Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt