Close
Sök

Nose Work träningssök summit inomhus 1/2 kl 15-19

270,00 kr
Kom och gör en summit i vår härliga fabrik.⁠ En summit a la Fabriken i Kovra.
Torsdagen den 1 februari kl 15-19.
Vi kommer att ha ett stort sökområde bestående av fyra rum. I området finns 20 gömmor av varierande svårighetsgrad, från klass 1-gömmor till högreklasser meddjupa, höga och svåråtkomliga. Du disponerar ⁠ tiden som du vill i sökområdet. Total söktid är max 16 minuter.
Din hund måste kunna doften Eukalyptus.⁠ Alla dofter kommer att representeras, 12 eukalytus, 6 lagerblad och 2 lavendel. Vi tar det inte så allvarligt utan vi löser det tillsammans om du känner att du är väldigt grön. Din hund behöver inte kunna lagerblad eller lavendel, det finns mycket att söka på ändå. Och känner du att du vill träna på lite svårigheter, då finns det att erbjuda 😉 Du kanske är i läget att träna på att säga FÄRDIG? Då är detta en perfekt dag för dig och din hund, vi ser det som 4 sökområden och du säger färdig efter varje område.
Du och din hund jobbar helt ostört i söken, bara en funktionär är med och kan bekräfta var gömmorna är. Vill du så får du feed back.⁠
⁠⁠
Du behöver inte möta någon hund på vägen in eller ut, vi slussar in varje ekipage genom en dörr och släpper ut er genom en annan.
Löptikar är välkomna, tikskydd gäller i hela fabriken. Vi berättar var du ska rasta din löptik. Det är mycket stentrappor i vår fabrik och söken sker på tredje våning. Har du behov av hiss så finns det att tillgå denna dag. Vi har dessvärre bara relativt små och trånga toaletter, alltså inte någon tillgänglighetsanpassad toalett. Har du frågor kring detta så hör av dig med ett mejl till info@hundigt.se⁠

När du bestämt dig för att du vill komma, kom ihåg att klicka på bekräfta i sista steget och kontrollera att du får en orderbekräftelse. Mer info kommer via mejl efter anmälan.
Vovven får en liten godispåse efter avslutat arbete. VARMT VÄLKOMMEN!⁠
*
*
Lagerstatus: I lager
+ -

Tolv tider finns tillgängliga för bokning mellan kl 15-19. Du behöver bara närvara för din start.

Banvandring kommer digitalt på vår YouTube BANVANDRING.
Kom in i till Hundigt via entrén på framsidan av fabriken och anmäld dig i god tid före din start. Ta entrén på framsidan och gå en trappa upp och in till höger. Lämna din hund i bilen så berättar vi vart du ska ta vägen.
Det finns bra möjligheter att rasta på små grusvägar.
⁠För er som ska starta finns vi på plats kl 14 så du kan komma in och höra dig för om rastning etc.⁠⁠
VÄLKOMMEN!⁠

Hundigt ligger på Glumsevägen 7 i Örby, Marks kommun.

Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt