Close
Sök

Nose Work swish & sniff

Tillverkare: Hundigt
50,00 kr
Vill du ha mejl när träningssökt blir bokningsbart. Klicka på pennan till höger om köpknappen.

Sök som utmanar din hund att ta sig fram till gömman, vi håller till på Fabriken i Kovra.
Torsdagen den 20 april kl 16-19.
Vi kommer att ha mikrosök med olika teman. Du har 20 minuter och gör så många mikrosök som passar din hund och dig.
Det kommer att vara Eukalyptus i alla söken men med varierande doftbild. Vi lägger upp det som om det vore tävling med banvandring och info, men vi tar det inte så allvarligt utan vi löser det tillsammans om du känner att du är väldigt grön. Ett perfekt tillfälle att träna på att tävla?
Du och din hund jobbar helt ostört i söken, bara en funktionär är med och kan bekräfta var gömmorna är. Vill du så får du feed back, både muntlig och skriftlig i ett mail efteråt.⁠
⁠⁠
Din hund måste kunna doften Eukalyptus. .⁠
Det är en väg in till söken och du gör dina sök på raken, som avslutas utomhus, så du och din hund möter inte andra hundar.⁠ Det är en trappa med några få trappsteg in till inomhussöket. Hör av dig om du har rullstol så löser vi ramper in. ⁠
När du bestämt dig för att du vill komma, kom ihåg att klicka på bekräfta i sista steget och kontrollera att du får en orderbekräftelse. Mer info kommer via mejl efter anmälan.
Vovven får en godispåse efter avslutat arbete. VÄLKOMMEN!⁠
+ -

Nio tider finns tillgängliga för bokning mellan kl 16-19.

Ta med dig det godaste godiset du har eller den roligaste leksaken. Vi vill se dig höja värdet på gömmorna så din hund är villig att jobba ännu hårdare för att hitta dem åt dig. Kom ihåg; Din hund är värd det bästa! Skulle lagret där hemma tryta kommer du kunna fylla på direkt från hundigts lagerhyllor.

Du är varmt välkommen att boka flera hundar. För att du ska få till en schysst träning tycker vi det är klokt att inte boka tiderna efter varandra. När du är klar med din första hund är det skönt att ha tid att sätta den i bilen, rasta din andra hund och köra ett uppvärmingssök innan det är er tur att rocka loss.

Tips! Skapa ett konto och köp sökträningen inloggad så samlar du poäng och får 5% tillbaka vid ett senare köp. Läs mer om Hundigts vänner här.

Banvandring kommer digitalt kvällen innan på vår YouTube BANVANDRING.
Kom in i till Hundigt via entrén på framsidan av fabriken och anmäld dig i god tid före din start. Ta entrén på framsidan och gå en trappa upp och in till höger. Lämna din hund i bilen så berättar vi vart du ska ta vägen.
Det finns bra möjligheter att rasta på små grusvägar.
⁠För er som ska starta finns vi på plats kl 15 så du kan komma in och höra dig för om rastning etc.⁠⁠
VÄLKOMMEN!⁠

Hundigt ligger på Glumsevägen 7 i Örby, Marks kommun.

Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt