Close
Sök

Nose Work träningssök lagerbladsboost 11/5

Tillverkare: Hundigt
230,00 kr
Vi boostar lagerblad a la Fabriken i Kovra.
Torsdagen den 11 maj kl 16-19:30.

Denna eftermiddag och kväll ägnar vi åt lagerblad och fokus på gömmorna blir ju då både klass 1 och klass 2-nivå. Allt som kan förekomma på en klass 2-tävling och vi preparerar alla gömmor med lagerblad. Mer info kommer efter anmälan dagarna innan söket, men som vanligt kör vi 20 minuter per ekipage.
Du kanske har anmält dig till klass-2 tävling på Hundens Lycka eller Hubbes Hundkurser? Då passar detta helt perfekt.

Det kommer att vara Lagerblad i alla söken med varierande doftbild och svårighet. Vi lägger upp det som om det vore tävling med banvandring och info, men vi tar det inte så allvarligt utan vi löser det tillsammans. Du kanske inte har tävlat klass 2 än. Ett perfekt tillfälle att träna på att tävla? Du och din hund jobbar helt ostört i söken, bara en funktionär är med och kan bekräfta var gömmorna är. Vill du så får du feed back, både muntlig och skriftlig.⁠ ⁠⁠ Din hund måste kunna doften Lagerblad.⁠ Det är en väg till söken och en annan ut och du gör dina sök på raken, så du och din hund möter inte andra hundar.⁠ Det är en trappa med några få trappsteg in. Hör av dig om du har rullstol så löser vi ramper in. ⁠ När du bestämt dig för att du vill komma, kom ihåg att klicka på bekräfta i sista steget och kontrollera att du får en orderbekräftelse. Mer info kommer via mejl efter anmälan. Vovven får en godispåse efter avslutat arbete. VÄLKOMMEN!⁠
*
Lagerstatus: I lager
+ -

11 tider finns tillgängliga för bokning mellan kl 16-19:30.

Du är varmt välkommen att boka flera hundar. För att du ska få till en schysst träning tycker vi det är klokt att inte boka tiderna efter varandra. När du är klar med din första hund är det skönt att ha tid att sätta första hunden i bilen, rasta hund nummer två och köra uppvärmingssök innan det är er tur att rocka loss.

Tips! Skapa ett konto och köp sökträningen inloggad så samlar du poäng och får 5% tillbaka vid ett senare köp. Läs mer om Hundigts vänner här.

Banvandring kommer digitalt på vår YouTube BANVANDRING.
Kom in i till Hundigt via entrén på framsidan av fabriken och anmäld dig i god tid före din start. Ta entrén på framsidan och gå en trappa upp och in till höger. Lämna din hund i bilen så berättar vi vart du ska ta vägen. Det kommer finnas en väntplats för er där ni kan köra uppvärmningssök och byta till sökutrustning i väntan på er tur.
Det finns bra möjligheter att rasta på små grusvägar.
⁠För er som ska starta finns vi på plats kl 15 så du kan komma in och höra dig för om rastning etc.⁠⁠
VÄLKOMMEN!⁠

Hundigt ligger på Glumsevägen 7 i Örby, Marks kommun.

Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

Nose Work träningssök mikrosök 20/4

Motivationshöjande mikrosök a la Fabriken i Kovra.
Torsdagen den 20 april kl 16-19:30.
Vi kommer att ha 11 mindre sökområden som vi kallar mikrosök. Ett gyllene tillfälle för finsök men också att träna starter och markering. Med hjälp av många fynd ökar både motivationen och uthålligheten hos din hund. Ni har 20 minuter och gör så många mikrosök som passar din hund och dig.
Det kommer att vara Eukalyptus i alla söken med varierande doftbild och svårighet. Vi lägger upp det som om det vore tävling med banvandring och info, men vi tar det inte så allvarligt utan vi löser det tillsammans om du känner att du är väldigt grön eller du kanske vill träna på något särskilt? Ett perfekt tillfälle att träna på att tävla?
Du och din hund jobbar helt ostört i söken, bara en funktionär är med och kan bekräfta var gömmorna är. Vill du så får du feed back, både muntlig och skriftlig.⁠
⁠⁠
Din hund måste kunna doften Eukalyptus.⁠
Det är en väg till söken och en annan ut och du gör dina sök på raken, så du och din hund möter inte andra hundar.⁠ Det är en trappa med några få trappsteg in. Hör av dig om du har rullstol så löser vi ramper in. ⁠
När du bestämt dig för att du vill komma, kom ihåg att klicka på bekräfta i sista steget och kontrollera att du får en orderbekräftelse. Mer info kommer via mejl efter anmälan.
Vovven får en godispåse efter avslutat arbete. VÄLKOMMEN!⁠
230,00 kr