Sök

WAP Dogcare

WAP Dogcare utvecklar väl beprövade och unika hundvårdsprodukter till hund. 
WAPs sortiment är innovativt och nytänkande, produkterna är framtagna med minimalt svinn och miljöpåverkan.
Varje ingrediens i WAPs produkter är producerad under bästa möjliga förhållanden och med full kontroll i varje produktionsled.

WAP arbetar för tre SDG global goals i isna produkter produkter.

  • Alla WAPs produkter är 100% Ekologiska.
  • Tillverkade i Sverige
  • Snygg design och hunden får en självklar plats i badrummet.
  • Etiketter i PP – återvinningsbar plast.
  • Alla WAPs säkerhetsdatablad och produktinformation är samanställda ihop med Kemirisk AB.

Fästingsalva WAP: 2 ekologisk

Ekologisk fästingsalva från WAP med cederträ, karanja och lavendel . Innehåller bara naturliga ingredienser och garanterat helt utan skadliga ämnen. Tillverkad i Skåne, Sverige. Effektiv mot fästingar och parasiter med bevisad hög effektivitet via effektivitetsstudie gjord 2018.
479,00 kr

Zinksalva WAP: 5 tillverkad i Sverige

Zinksalva från WAP med helt naturligt innehåll, inga konstigheter. Salvan har hudvårdande egenskaper och skapar en skyddande hinna. Innehåller zinkoxid, gurkörtolja och kamomill. Tillverkad i Skåne, Sverige.
280,00 kr

Pälstvätt WAP: 3 ekologiskt hundsschampo tillverkat i Sverige

Ekologiskt hundschampo WAP: 3 som är tillverkat i Sverige. Ekologiska och helt naturliga ingredienser. Schampot är rengörande och fuktighetsbevarande. Det är milt och passar även till känslig hud.
320,00 kr

Tass-stift WAP: 4 ekologiskt och tillverkat i Sverige

Mjuka tassar med hjälp av WAP: 4 som är en ekologisk tass-salva i mycket praktiskt stift. Enkelt att smörja på hundens tassar. Bra att ha till hands när du är ute på äventyr som vandring, agility, skidåkning och så vidare. Tass-stiftet skyddar och vårdar torra trampdynor. Verkar återfuktande och förebygger sprickor.
WAP: 4 Tass-stift är tillverkat av ekologiska och växtbaserade ingredienser såsom marulaolja, hampfröolja och lavendel. Tillverkat i Skåne, Sverige.
125,00 kr

Örontvätt WAP: 7 ekologiskt och tillverkat i Sverige

Örontvätt WAP: 7 ger snabb och effektiv behandling vid öronproblem. Motverkar infektioner, klåda eller inflammationer orsakat av kvalster. Ekologisk och av naturliga ingredienser. Tillverkad i Skåne, Sverige.
245,00 kr