Close
Sök
Back to All News Posts

Nyheterna har haglat - bokhörnan är en sådan

03 jan 2017

Än så länge består vår kategori HUNDBÖCKER av tre böcker:

Nosework – allt du behöver veta. En fantastiskt fin och välskriven bok med härliga bilder, en layout som gör den lättläst och trevlig och innehållet är otroligt faktaspäckat, fullt med tips och lärorikt till tusen. 

De 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig. En givande bok, kanske speciellt inför ditt hundköp eller om du har stött på patrull med något moment som inte får din vardag att gå ihop. Du får mycket handfasta tips, den är skriven med ett härligt språk och de fina bilderna gör den lätt att ta sig igenom. Vi har fått tips om att den är bra att använda som kurslitteratur. 

Min egen faktabokhylla består av tre kategorier: yogaböcker, trädgårdsbäcker och förstås hundböcker. Och nu har det kommit en fin bok som förenar två av dem. 

Trädgård för hundägare. En rikt illustrerad bok som ger dig handfasta tips om hur du kan underlätta trädgårdslivet som också ska inbegripa minst en hund. Perfekt att ha nu på "förvåren" när planeringen och drömmandet är som mest ihärdigt. Innan vi får sätta spaden i jorden ...

Kommentarer
Skriv en kommentar Close Comment Form